Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

T66o67m42á18š 50P81í57c47l

24. 8. 2016 11:11

Karmu dávám, ač s tím článkem spíše nesouhlasím. Předstírat střelbu na náměstí možná není dobrý nápad, ale pouhé zesměšnění islámu nestačí, ten šok tam musí být taky. Nestačí vidět v muslimech omezence vzhlížející ke středověkému darebákovi a držící se stupidních dogmat. Ta stupidní dogmata totiž nic neubírají na jejich nebezpečnosti. Když IVČRN dělalo prezentaci muslimského kamenování, také bylo vše instalováno tak, aby byla zachycena jeho brutalita.

Ano, nebylo hezké vylekat lidi pokřikem "Alláhu Akbar" a výstřely, na druhou stranu to ukázalo, že je tady takové nebezpečí reálně vnímáno, a to i od těch, co se islámu nebojí a přijímají milion uprchlíků... Právě ti nejvíc řvali, jak je takové strašení nevhodné. Jaké strašení? Vždyť my tady přece žádné muslimy nemáme, a ty co tu máme, jsou hodní a největším problémem je přece náš rasismus, xenofobie a islamofobie, není-liž pravda?

6 0
možnosti
Foto

A Vy máte pocit, že je třeba lidem zdůrazňovat fakt, že islamista + samopal, + pokřik Alláhu akbar zavání průšvihem?

0 2
možnosti
Foto

,,Do třetice o panu Konvičkovi a dost...";-)

Oč šlo? O kom se přestává mluvit a psát, ten jako by nebyl. Tak bylo zase ,,nabito";-O;-€Že by se pan K. dostal do politiky jako ,,profík", o tom lze ovšem pochybovat. Ovšem jako ,,materiál" ke strašení dost dobrý. A to asi ví.

Kdyby přijel na ,,haklu", za ním jeep a ,,dněpr" A PAK TEN VELBLOUD, všichni ,,vyzbrojeni" špuntovkami ze kterých by stříleli, taky by to vyznělo jinak;-D Ale bylo by to možná nákladnější. Sice mnohé KVH leccos z toho užívají, mimo velblouda, ale ty by do toho asi nešly, mohly by přijít o ,,dotace";-)

0 0
možnosti
TH

"Na závěr si dovolím jednu otázku pro jeho případné voliče – myslíte si, že by uměl řídit smysluplně státní záležitosti, když si ani neumí srovnat v hlavě, co se může stát, když v současné době někam mezi davy napochoduje s přesnou replikou zbraně, za výkřiků Alláhu akbar...?" - toto tedy není otázka na mne, ale odpovím na ni otázkou: a myslíte si, že Konvička by byl horší politik než třeba Sobotka, Dientsbier, Tomanová-Maksová ? Já ne.

4 1
možnosti
Foto

Inu, ,,némlich" skoro to samé, jako Konva, jen jsou lépe zapojení, až propojení;-D

1 0
možnosti
Foto

K té vaší závěrečné otázce: nemyslím si, že by pan Konvička mohl smysluplně řídit státní záležitosti. Ale myslím si, že takových lidí je v dnešní politice mnohem víc. A už řídí :-)

9 1
možnosti
JV

Nebo naopak paniku způsobit chtěl aby politikům došlo, že se lidi islámu opravdu bojí. "Bohužel" mu akce nevyšla a k žádné panice nedošlo. Paradoxně mu ale pomohli jeho odpůrci, kteří si paniku za vydatné podpory investigativců vymysleli. Dnes se můžeme v australském mediu dokonce dočíst, že panika byla "napříč Prahou", v amerických zase, že si vyžádala "velké množství zraněných"...

4 0
možnosti
Foto

Ale samozřejmě, že nějaká panika byla, na to jsou důkazy. I kdyby se vylekal jen jeden člověk, pořád je to moc...

1 1
možnosti
Foto

Tak můj příspěvek jde trochu šířeji, ale myslím, že přece jen je k tématu článku.

V Itálii bylo v noci zemětřesení. A co takhle na ty odklízení práce vyčlenit uprchlíky, kterých je v Itálii velké množství?

5 2
možnosti
Foto

Mám pocit, že jste zabloudil...

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám