Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Holt musí nejen u nás zvítězit ve volbách pořádná pravice. Od neomarxistických sluníčkářů nemůžeme v žádném případě očekávat, že si přiznají skutečnost...

3 0
možnosti
KV

Zcela jasná karma. R^

3 0
možnosti
Foto

Tak to kresťanské stretnutie malo riešiť pálčivé otázky dneška asi tak ako predkolo futbalovej Ligy majstrov, alebo vedecká konferencia na tému Higgsovho bozónu. :-)

No a po výklady si zájdite predsa ku kresťanom:

"Ježíš neměl na mysli to, že pokud někdo jeho následovníky udeří do jedné tváře, mají doslova nastavit i tu druhou. V biblických dobách, stejně jako je tomu často i dnes, políček neměl člověku fyzicky ublížit, ale byl míněn jako urážka, která měla vyvolat konflikt."

Jak vykladáte tento výrok: "„Nyní však, kdo má měšec, vezmi jej a stejně tak i mošnu; kdo nemá, prodej plášť a kup si meč."?

Akože Ježiš bol (prvý kresťanský) militant? :-)

0 0
možnosti
Foto

Problém je v tom, že dnes už nikdo meč na svou obranu nechce, meč je sprostá věc...:-)

1 0
možnosti
PS

Jako plané tlachání mi spíše připadá váš blog. Argumentujete sice Islámským státem, ale nějak jste zřejmě nepochopil, že naprostá většina válečných uprchlíků ze Sýrie prchá právě před těmito nelítostnými vrahy a teroristy (ke kterým se mimochodem začíná připojovat i česká mládež).

Dále jste si očividně nevšimnul, že Evropa proti uprchlícké krizi bojuje na široké frontě. Ovšem pod pojmem bojuje si vy zřejmě představujete topení uprchlíků v moři, resp. střílení na hranici. Evropa zatím vyjednává s africkými státy a Tureckem. Nic jiného jí totiž nezbývá.

4 8
možnosti
Foto

A to se máme v Evropě jako zbláznit a dobrovolně vstrčit hlavu pod nůž? Co je mi do syrských uprchlíků? Je jejich problém, že si neumí udělat sami ve své zemi pořádek. Fakta jasně ukazují, že příval uprchlíků z těchto zemí je negativem jak ve smyslu hrozby terorismu, tak ve smyslu "obyčejné" kriminality. O sociálních výdajích ani nemluvím. tvrdíte, jak Evropa bojuje na široké frontě? Jak, prosím vás? Tím, že si vlastnoručně prostřednictvím Frontexu dováží uprchlíky přímo od protilehlého pobřeží? Dokud se fyzicky jasně nezamezí přívalu uprchlíků, pak nemůže být o žádném reálném řešení ani řeč.

8 2
možnosti
SB

Dal jsem ti karmu, Vláďo,

Nejvíce jsi strefil hřebíček na hlavičku těmi slovy o planém tlachání.

12 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám