Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už to, že to hodně lidí nezávisle napadlo, cosi indikuje. To, jestli to je pravda nebo ne, není relevantní, protože není v našich silách si to ověřit, ale ukazuje to na na nedůvěru v dění, nedůvěru v politicko-společenské pohyby, v rozhodnutí vrcholných politiků které způsobuje jakousi nejistotu v myšlení, navádí k možnostem, že i to se může stát. To je stav společenské mysli, který se nějak vytvořil v reakci na okolní události. To není konspirace. To je odraz politiky mocenských špiček, kde občan uvažuje i tak, že moc pro uskutečnění svých cílů, může jít i touto cestou. A to je dost alarmující.

27 4
možnosti
Foto

Přesně to jsem svým článkem mínilR^

7 0
možnosti
MF

Dobře napsáno, zřejmě se pravdu nikdy nedozvíme, ale podezřelé načasování a nedůvěra k EU tu prostě je! Chtělo by to Sherlocka Holmese - nezávislého a neúplatného vyšetřovatele, ale takoví už se nerodí...Máte od mě karmu!

7 2
možnosti
ZH

Tak dneska už jste třeti blázen-spekulant. A všichni jste z jednoho hnízda. ;-D

7 15
možnosti
Foto

Asi jste můj článek četl velice nepozorně...

13 3
možnosti
ZB

Tolik lidí...to jste si ještě nevšiml,že sociální sitě přitahují hejna konspirátoru,kteří nejsou schopni přijmout realitu,která se jim nehodí do krámu a tak vytvářejí konspirační teorie a sami pro sebe pocit vlastní duležitosti,jak jsou jedineční a nenechají si nalhat,že Elvis zemřel....;-)

7 2
možnosti
SN

:-) ...........Souhlas, můžeme si to myslet, ale jak vidno z článků už dříve zveřejněných, každého to prostě napadne. Příkladů z nedávné minulosti je přehršel! Už jsem dnes v jednom diskusním příspěvku z části vyjmenoval. Nic není v současném světě nemožné ! R^R^R^

.....

4 4
možnosti
ZH

Každého ne, ale všimněte si, konspirátoři jsou všichni z jenoho hnízda. ;-D

2 6
možnosti
MS

Napsal jste to velmi dobře. R^

6 0
možnosti
JA

Pokud budu takhle uvažovat, může mě napadanout, že třeba v pozadí bombových útoků v Bruselu stojí přízvinvci Brexitu.... Takovej atentát má taky vliv na veřejný mínění.

6 2
možnosti
VK

Protože diskuse jsou plné konspirátorů a některé weby to zdatně podporují. Jak jednoduché.

4 3
možnosti
PH

Jak to bylo v minulosti jednoduché, když jeden král vzkázal druhému královi, že je vůl. Buďto se dohodli, nebo si dali přes hubu.:-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám