Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Proč by měla platit pravidla Schengenu? Jednak dávno neplatí (celý pochod migrantů z Řecka a Itálie do Německa byl jeho hrubým porušením), jednak nikdy neplatila žádná pravidla EU, pokud se to někomu ze čtyřspolku Německo, Franci, GB, Španělsko nehodilo. O pravidlech EU v oblasti jednotné měny nelze hovořit vůbec.

PS: Slyšeli jste, že by se v otázce migrace a jejího řešení nějak angažovala "ministryně zahraničí EU" (v jejíž kompetenci by to zřejmě bylo)? Jel snad něco projednat náš velký prezident Tusk dříve, než to předjednala Merkelová? Nebo snad něco vyjednal jeden z dalších hadrů na podlahu Juncker?

2 1
možnosti
SB

Samozřejmě máte pravdu.

Zarytí euronadšenci zcela ignorují skutečnost, že i Obama nebo Putin jezdí do Berlína nebo Paříže, popřípadě přijímají v Bílém domě nebo v Kremlu německé, francouzské, italské, britské aj. politiky, ale nikoli nejvyšší funkcionáře EU.

3 0
možnosti
SN

:-)...... Kalousek Bursík s Jau Jau, KOcáb.....ohromné protesty proti Číně za Tibet, doporučil bych jim ať se zajedou podívat do Turecka. Na netu je o hrubém nedodržování lidských práv, zavírání protestantů proti režimu, teď začali sepisovat petici akademici a už je jich zase spousta v lochu, materiálu dostatek! AŤ vezmou prápor a ukáží nám svoji odvahu . Pro Vás : R^R^R^

21 1
možnosti
SB

Tihle exhibicionisté rádi protestují tam, kde je to vidět.

Pamatuji si, jak v italském městě Monza museli pokácet 72 stromů kvůli nutnosti rozšířit bezpečnou zónu nebo parkoviště (už si nepamatuji, jak to přesně bylo, ale pamatuji si, že těch stromů bylo 72) kolem světoznámého závodiště automobilů Formule 1. Ochránci životního prostředí vehementně protestovali, že těch stromů je škoda. S tím by se dalo souhlasit.

Avšak v ostrém kontrastu s těmito protesty byla jiné skutečnost: O několik kilometrů jižněji bylo téměř současně pokáceno něco přes stovku stromů kvůli stavbě supermarketu, příjezdu k němu a příslušného parkoviště. Veškeré protesty žádné.

Proč?

Závodiště v Monze je skutečně světoznámé, a když se protestuje kvůli němu, příslušní lidé se zviditelní.

Supermarketů jsou na světě desítky tisíc, tím se nikdo nezviditelní, a tak v tomto případě nikdo nehnul ani prstem.

Takže o ty stromy vůbec nešlo. Hrálo se jen o zviditelnění těch protestujících.

5 0
možnosti
JJ

"Smlouva s ďáblem" - to je přesně ono.Jen naivky věří,že Turci splní co mají.Připravme se na nejhorší - "Turci před branami!!!"R^[>-]

21 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám