Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P57a81v10e73l 81K80u79l84a

22. 3. 2016 12:24

Když jsem vám nedávno napsal, že vy jste jeden z těch, který se hned chytí každého neštěstí, aby z toho vytřískal karmu, tak jste byl velmi dotčený ...........:-/

6 10
možnosti
ZB

V Česku již žije legálně 30 000 muslimů.Co s nimi,když Vy je tady nechcete?Co třeba s tím Turkem - muslimem,co prodává v Přerově na nádraží kebab?Uvádím ho proto,že je to jediný muslim,kterého jsem dosud v Česku viděl....To je zase to Vaše pytlování,co muslim,to terorista a fanatický džihádista.Zas ta hnusná kolektivní vina a štvaní proti lidem,kteří s fanatiky a teroristy nemají nic společného a bojí se jich stejně jako my...

3 13
možnosti
Foto

A z jakých řad se rekrutují islámští radikálové? Od starého Procházky, co má ševcovství na náměstí, nebo od Aliho, co má kebabárnu naproti...? To víte, že jsme všichni hnusní xenofobové, co házíme do jednoho pytle všechny bez rozdílu. Jenže ta vaše teorie má jednu chybu - nálože zabíjejí také bez rozdílu, a v drtivé většině nevinné civilisty. Chtěl bych vás vidět, jak byste říkal ty své názory do očí někomu, kdo dnes ráno v Bruselu ztratil někoho blízkého. Asi by vám dal jednu po ústech za nás všechny ostatní.

13 0
možnosti
Foto

Tak Vladimíre...a na vlnách vášně a demagogie už je jen zapotřebí nastolit "konečnou řešení" těch, co tady už dlouhodobě jsou a pro jistotu eliminovat jakéhokoliv nábožensky věřícího člověka, poněvač jeden nikdy neví, že jo, když uvěřili v jeden blábol, co když uvěří v jiný blábol a ještě se nám pak zradikalizují? :)

Kdybych nebyl svědkem, nikdy bych neuvěřil, jak snadno lidi můžou strachem zblbnout...

4 13
možnosti
Foto

Jasně, ty jsi bohorovně v klidu, vždyť se vlastně tak moc nestalo. Jen pár desítek mrtvých, ještě k tomu v cizí zemi, za to peklo může jen pár jedinců islamisticky pošahaných, tak proč se vzrušovat... Každý, kdo nechce, aby se něco podobného dělo i u nás, je strachy zblbej, na rozdíl od Tebe, hrdiny a alfa samce, který jsi nad věcí, a děsně cool. Jdi už do háje.

9 0
možnosti
MK

R^ Píšete to přesně dle mého cítění!R^

1 1
možnosti
JT

Přesně, vždyť přece platí, že chybami se člověk učí. Nebo to pro Merkelovou a spol. neplatí ? Oni jsou nadlidi ? Chovají se tak.

0 0
možnosti
IB

Ještě takový zásadní přípodotek. Muslimská komunita, kde se ti teroristé skrývali, je ani úřadům nevydala. Muslimové se budou krýt navzájem za každých okolností.

19 0
možnosti
Foto

Ano, to jsem měl také na mysliR^

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám