Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BK

Jinak to nečtu, ale dnes jsem udělal výjimku a Pehete článek jsem přečetl. Jen jsem si potvrdil, že jako odstrašující ukázka to na dlouho zase stačilo. A okomentoval bych to velmi podobně jak Vy. Karma.R^

41 0
možnosti
SB

Pan Pehe nemá pravdu, když píše, že naše zadostiučinění, že jsme viděli věci v předstihu a reálně, je nesmyslně silné. Má ji pan Kroupa, který píše, že bychom se rádi mýlili, protože na co nám je pocit zadostiučinění, když v sázce je naše bezpečnost, naše životní pohodlí a naše peněženky? Raději bych ten pocit zadostiučinění oželel, než abych musel snášet tohle všechno.

Nicméně pan Pehe zapomíná, že i kdyby měl pravdu a nás pocit zadostiučinění byl až nelogicky silný, tak i v takovém případě by to znamenalo, že jsme nad takovými politiky, jako je on, tu pomyslnou válku o zdravost úsudku a o správnost předvídavosti vyhráli. Prostě on tvrdil věc A, jiní lidé tvrdili věc B. A jestli po vítězství názoru B je náš pocit slabý, nebo silný, to nic nemění na věci, že prostě on patří do tábora poražených. A když se to vezme do důsledků, tak za co vlastně celé roky bral ty určitě nemalé peníze a za co si nárokoval i ostatní výhody, které už dvacet nebo i více let má? Za cestu do slepé uličky. Za to, že udělal více škody než užitku!

Takže ať pan Pehe neokecává svou porážku tím, že poukazuje na údajně silný pocit zadostiučinění. I kdyby tohle pravda byla, tak to nic nemění na věci, že pan Pehe prohrál.

36 0
možnosti
TB

Na toho rádoby politologa sedí úplně přesně to, co o politolozích říká Zeman ;-)

17 0
možnosti
VV

Dobrý den , ono PEHE si raději nevšímejte , zbytečně zvyšuje tlak .Snad už brzy bude jen vzpomínkou

20 0
možnosti
ZJ

Bohužel, nebude. Takový jsou nesmrtelní. To dříve bude Babiš v teplácích.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám