Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

...... zarážející na tem je fakt, že to říkali všeci ti blbci co používaj selskej rozum a těm nejvdělanějším "politologům" s nepřehlédnutelným intelektem to nedošlo vůůůbec,- ..... aj s kinžálem pod chřtánem budou plní slunce !

5 0
možnosti
JM

Presne tak R^ Nad clanky pana Pehe si taky jednou hlavu uvrtim

11 0
možnosti
Foto

Vždy, když čtu, nebo slyšim názory "odborníků " jako je J. Pehe, nedivim se, že svět je tam, kde je. Já si u takovýchto vždy představím, jací hrdinové by z nich byli, pokud by byli přímo konfrontováni s realitou, kterou mnohdy záměrně překrucují, ale ve které žijí lidé, které Peheovci a jim podobní tak rádi kritizují.

36 0
možnosti
PT

P27e90t23r 19T41o76m41e27k

2. 2. 2016 11:43

Pan Pehe, je zabedněný hloupý člověk, který svůj omyl neuzná ani kdyby imigrantů přišlo 10 x víc.

7 0
možnosti
Foto

Jiří Pehe – Wikipedie

Profesionál ,,každým coulem". Osvědčený. ;-)Specialista na kouřové clony, info i dezinfo, ATP. A tak je třeba pohlížet i na jeho ,,práci";-)

28 0
možnosti
KV

Nemám škodolibou radost, ale jsem rád, že konečně ( i když pomalu) to dochází všem rozumně uvažujícím lidem. Snad se něco začne měnit.

16 0
možnosti
Foto

Pehe, Mitrofanov, Fištejn, Romancov...

To je skutečně výkvět našich médií

28 0
možnosti
Foto

Když nad tím tak přemýšlím, není "divné", že se v podstatě staví proti zájmům Česka lidé, z nichž se žádný nejmenuje Novotný, Novák, Peterka, Souček...?

16 2
možnosti
Foto

Přišel čas, kdy je třeba navrhnout trest pro všechny, kteří se mýlili, místo zbytečných řečí o škodolibé radosti těch, kteří se trefili. Podle rčení "nemyslíš, zaplatíš".

26 0
možnosti
ZH

R^ Přátele Ruska rovnou popravit. :-)

0 0
možnosti
JH

Jak už jsem dnes jednou napsal: A co jiného od toho Pehe vlastně čekáte?

Z mladé husičky, nevyroste nic jiného, nežli stará, opelichaná husa!

17 0
možnosti
DK

Nejlepsi jsou argumenty, ze uprchlickou krizi nelze zastavit, pricemz pseudohumaniste touto vetou v podstate mysli, ze se proti ni nema ani nijak bojovat a meli bychom uprchliky nechat proudit dal. Vsak co, oni si pry cesticku stejne najdou. Take rikaji,ze je to vlastne prirozeny jev, takze de facto je vsechno v poradku. Dale rikaji, ze my jsme take za komunismu utikali, takze bychom meli byt k migrantum vstricni. Jsou to naprosto zcestne argumenty. Ti imigranti utikaji "za lepsim", vybrali si v EU v podstate jen par zemi, ostatni jim neprijdou dost dobre, vcetne Francie, coz je velmi vyspela zeme. A proc teda utikaji jen do tech nekolika malo zemi? Protoze jim ty zeme nabidnou dobre ekonomicke podminky, za kterymi prisli...oni neprisli za bezpecim, kdyby ano, tak miri i jinam, bliz. Cili nebyt ruznych pozvani, vitani s transparenty, poskytovani stedrych davek a zabezpeceni, tak radsi zustanou doma nebo v prvni bezpecne zemi. Vzhledem k tomu,ze vetsina z nich ani nejsou z valecnych oblasti, tak by se na cestu vubec nevydali. Paradox je, ze ti, kteri tu vlnu sami vyvolavaji, tak zaroven vyrvavaji to, ze imigraci nelze zastavit. No jasne,ze nejde zastavit, kdyz mame mezi sebou trojske kone...

25 0
možnosti
SB

Dale rikaji, ze my jsme take za komunismu utikali, takze bychom meli byt k migrantum vstricni.

.......................

K tomu lze ještě dodat, že vstřícnost chtějí po lidech, kteří žijí v České republice, což už samo o sobě je postavené na hlavu.

Buď někdo utekl a potom v České republice nežije, nebo někdo neutekl, potom v České republice žije, ale v takovém případě nikomu nedluží nic za to, že západní státy našim emigrantům pomáhaly.

Znal jste pana Ludvíka Pospíšila pana Ludvíka Spejchala? Já oba jen povrchně: Jednoho z města, kde jsem bydlel s rodiči, druhého z vesnice o padesát kilometrů jižněji, kde bydlela moje babička. Jako o generaci mladší člověk jsem je pouze zdravil a oni mi na pozdravy odpovídali. Nic více, nic méně.

Potom jeden utekl někdy kolem roku 1970, druhý asi tak o deset let později. A proč já, který jsem se s nimi jenom zdravil, nebo Vy, který jste je neznal vůbec, máme cítit nějakou povinnost přijímat Afričany jenom proto, že jiný stát pomohl těm dvěma Ludvíkům? To pomohl jim a ne nám.

Pomoženo bylo těm, kteří tady nežijí, ale solidaritu s Afričany někteří lidé žádají po těch, kteří tady žijí. Jako kdybyste pozval na oběd Dušana a někdo jiný z toho dedukoval, že já v důsledku Vaší štědrosti vůči Dušanovi mám za morální povinnost pozvat na oběd Martina.

23 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám