Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Já, jako "poleno" to moc nesleduju, ale sobotu jsem zaslechl mnoho neslušných slov z ložnice, kde moje drahá polovička sledovala vyhlášení výsledků.:-)

2 0
možnosti
VS

Nevím, jak vám, ale mně stačí upoutávky a je mi celkem jasné, že na "tohle" se dívat nebudu. Stačí, že to musím platit a přiznám se, že mi uniká smysl podobných jucháren na veřejnoprávní televizi.

4 0
možnosti
Foto

Já ten pořad sice nesnáším, ale chápu, že lidem, co rádi tanec, se líbí.

Takže je asi fajn, že si každý najde v TV to své. Já nablblý prvoplánový detektivky, oni své soutěže.;-)

5 0
možnosti
PH

Chléb a hry - "Jé mámo, podivej, to je ten vtipnej, jak si dělá srandu no z toho toho, jak vypadá jako mimoň, ale že mu to de, co, podivej mámo, to je sranda, jechecheche, ty si vůl, je checheche, mámo, na to si ještě musím dát pivo."

Netvrdím, že všichni diváci jsou podobní, ale vkus prostě šel dolů ve všem, úplně ve všem - a teď otázka, jak najít ten mezičas, abych ještě bavil, ale zase nebyl za šaška, ale taky něco chytrýho řekl, ale abych neputoval někam na Artovou televizi.

Prostě bída - a TV o Vánocích a o Silvestru nás definitivně dorazí.

"Jechecheche, mámo, to bude sranda, jechecheche!"

9 1
možnosti
Foto

Máte pravdu. StarDance byl až donedávna jeden z mála pořadů, který měl na to, vzbudit v lidech něco, čemu já osobně říkám - samokultivace. Ať už přičiněním kultivovaného projevu pana Ebena, nebo celkovým vyzněním pořadu. Vypadá to, že nám za chvíli zbude jen ten Eben...

6 0
možnosti
Foto

Já si odskočil od plotny. Vařím silnou hovězí polévku pro maminku (92).

A mám otázku: Jak jsou VIPáci placeni? Od účasti, od umístění, od času stráveného tou show?

Možné také je, že takový Pavlásek by to dělal třeba zadarmo, jen aby se více zviditelnil.

2 0
možnosti
JV

J59i36ř87í 11V79o53l91k70a

26. 10. 2015 12:55

Jo, Star Dance jsme do loňska sledovali s manželkou a bylo to kultivované. Při prvním večeru jsem koukal snad jenom 20minut, měřítka pro VIP osoby máme každý jinde. Dostalo mě všeobecné tykání, budiž, to není moje věc. Přišlo mi to nevkusné, u tzv. soutěže nepřijatelné. Chápu, že p. Eben s mojí oblíbenkyní p. Terezkou se s těmi lidmi znají, ale to se nepovedlo. Pan Pavlásek je komik, ten tam nepatří, stejně jako ta dáma, co by nechala zhubnout všechny, byť má pravdu. Pan boxer nikdy nemůže být dobrý tanečník, tancovat v ringu je o něčem jiném. V podstatě je to jedno, určitě bych případnou sledovanost nezdvihl, ale jedno z mála, na co se v poslední době dalo koukat, dostalo taky přes, na, no raději pár nepovedených změn do vínku.

1 0
možnosti
VH

Myslím, že jste si nevšiml "drobnosti" - v každém páru je VIPák. A hlasy se posílají jemu, nikoliv tanečnímu umění (alespoň ve značné míře).  Ten pořad je koupený, běží "v celém světě" a všude mají diváci onen "pokleslý vkus".   Doma jsme vsázeli na to, že žádná ze dvou tanečních příšer nevypadne. O tom to prostě je.

   Takže ani ne tak pokleslý vkus diváků (je prostě obvyklý), ale Vaše neschopnost pochopit vedla k napsání článku.

3 3
možnosti
Foto

A vida i s panem Hrubým se shodneme.

Hlavně když nebudeme "za totáče" kupovat auta na vinkulaci.

0 0
možnosti
BT

ale pane Kroupa to nemůžete myslet vážně, ten pořad není soutěž profesionálů a už vůbec nejde o dokonalé taneční kreace, na soutěž profesionálů by se nikdo nedíval neb to lidi nezajímá, na tohle se dívají neboť jsou zvědaví na ty z osobností co se na to daly, je to zábavná soutěž při které se tančí, lid se baví a o to přece jde, koho zajímá nějaké profesionální tančení, kolik lidí rozezná taneční kroky u jednotlivých tanců, drtivá většina lidí neumí polku, valčík natož třeba waltz či tango, bavte se a kašlete na hodnocení

8 1
možnosti
Foto

No vida. I s panem Těšínským se lze bez problémů shodnout.

Když ovšem vynecháme vojenství, kde jsem nezpochybnitelným expertem.

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo (mám pod přísným trestem vytrhání vnitřností, jejich spálením před mými očami /to asi není správně/ a následným trháním 4 koňmi zakázáno psát "Vladimíre"), proboha, proč Vás to tak čílí?

Přesně takto se vždycky rozčiluje moje tchyně, která pořad sleduje v reálném čase a pak oblažuje moudry o tom, kdo měl vypadnout, moji ženu.

Vždy se totiž koukáme ze záznamu, na sobotní večery mám rozumnější programy.

Vždyť je to jen show při které jde jen o zábavu. A pokud lidé chtějí utrácet za SMS, ať to dělají. ZVYŠUJE to HDP. Kromě jiného, samozřejmě,

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, tančila bych - bylo by nás žen víc, není s kým, co Vy na to?  U mě problém...mám přes dva metry a dělám si z věcí srandu... tak asi nic, co?

3 0
možnosti
Foto

To si myslím, máte asi tak trochu smůlu. Já se jednou seznámil s trochu vyšší atletkou a vycouval jsem.

Berte to s humorem, prosím.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám