Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím si, že z podobné demonstrace "síly" má Putin jedině legraci.

V ČR zřejmě Američané testují, jaké reakce našich občanů vyvolá průjezd jejich vojsk naší zemí pro případné trvalé rozmístění jejich vojsk a základen na našem území.

4 9
možnosti
VS

Teď jste to utrefil. Na to jste beztak přišel sám, že?

3 2
možnosti
JK

Víte,kdybychom měli slušné silnice, budiž. Nebylo by ekologičtější jet převozem? Jednou jsem koukal, jak se za Vidní nakládala, Rakouská armáda. Ptal sjem se místního, kam jedou? Odpověď byla. Do 150km vzdáleného cvičiště. V Rakousku jsem potkal armádu na silnici, když udeřil Kyril

3 2
možnosti
Foto

Bože, pane Kosmosný jak může kolové vozidlo, které není těžší než auto s návěsem,  zničit silnici. To mně nějak rozum nebere.:-)

3 1
možnosti
DR

No podle clanku spise autorovi praskla cevka a touto dobou uz taha nohu za sebou :)

4 5
možnosti
Foto

K15a60r97e79l 92M35á33d45l18e

17. 3. 2015 11:19

Vycházíte z nesprávného předpokladu, že komu se nelíbí demonstrativní průjezd republiky americkým vojskem, ten by uvítal, kdyby tudy projela putinovská vojska. Ve skutečnosti by tu Rusům mávala jen hrstka Cvalínů a Vyvadilů.

Ke ztotožnění veřejného mínění s NATO chybí takové podstatné věci, aby NATO nestálo na té špatné straně v konfliktech v Kosovu, Lybii, Sýrii... (co se týče Ukrajiny, tak tam se mi zdá být veřejné mínění půl na půl).

Měl bych jeden nápad, jak zlepšit obraz NATO v očích obyvatel. Pár křižníků vartujících ve Středozemním moři. A v Televizních novinách pak pravidelné obrazové reportáže o nekompromisních zásazích proti připlouvajícím muslimským dobyvatelům Evropy.

15 1
možnosti
BT

ale že stálo na špatné straně tvrdíte vy?

1 0
možnosti
Foto

R^ Dnes se báječně bavím, jak komounci prskají nad tím, jak tu projedou vojáci USA. To je neskutečná sranda, co dokážou vypotit.:-)

8 1
možnosti
KV

K19a78r44e10l 31V56o63v13e96s

17. 3. 2015 11:11

Autore nejste vy hysterický společně se svými značkaři. ? Prostě někomu se ten účelový průjezd libí, někomu se nelíbí. Ale vy byste ty názory nejraději tak nějak po bolševicku srovnal do jedné latě.;-(

4 3
možnosti
Foto

Píšete: "Měli bychom si uvědomit jednu věc – nebýt NATO, měli bychom tu stále Studenou válku..."

Politici svět změnili, pane Kroupo. Dnes tu máme novou Studenou válku mimo jiné proto, že i po zrušení Varšavské smlouvy tu NATO, založené v podstatě kvůli ní, stále je a míří aktuálně kvůli ukrajinským oligarchům, kteří vyměnili jiné ukrajinské oligarchy, na Rusko.

6 9
možnosti
VK

a to, že NATO zůstalo, se ukázalo jako prozíravé. A nejde zdaleka jen o Ukrajinu.

11 3
možnosti
MJ

Jasný souhlas, ať se ta bolševická banda třeba podělá.

13 2
možnosti
KV
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám