Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už jsme ten národ Švejka, musím k tomu přesunu povědět jednu přesunovou příhodu. Na vojně jsme se s tanky přesouvali na tankodrom a jak jinak, stáli jsme za věží a pod námi rámusil motor. Nad ním byl chladič a nad ním jakési pootevřené žaluzie. Měli jsme v plánu taktické cvičení a tak nám rozdali vlaječky, které byly připevněné ke drátům. A jak jsme chytali rovnováhu na poskakující T 54, někomu ten drát projel durch žaluzie do voštin chladiče. Ještě jsme nedojeli na místo určení a už byla voda fuč, motor přehřátý a tank znehybněn. Drátem s fangličkou.

1 3
možnosti
Foto

Petr Reichelt zřejmě byl u toho a mínusem tvrdí, že se nic takového nestalo.

1 2
možnosti
ZM

A kamiony, které ničí naše silnice, mají pásy?

1 1
možnosti
OK

Podle uvažování pana Petříka dedukuji, že zpěvák Hrůza dostal, co zasloužil.

3 1
možnosti
Foto

To jste mne uklidnil, já myslel, že napíšete, že mohu za sebevraždu Karla Svobody.

1 4
možnosti
JT

Pokud vim, tak povinnosti clena NATO je branit jineho clena, pokud je napaden. Neni povinnosti clena NATO zautocit na toho, kdo byl napaden jinym clenem NATO.

3 2
možnosti
RL

Jsem přesvědčený, že po naší zkušenosti například z Mnichova 1938, bychom měli my, jako malá země, být rádi, když někdo vlivný a mající na paměti zájmy naší země konečně dostane rozum a před takovou agresivní a teroristickou partou nás ochrání. Nejlépe okamžitým vystoupením z NATO a z EU a přidružením k zemím BRICS. Jen tak přestaneme plnit roli koloniálních otroků SS (spojených států) a na konci tunelu spatříme světlejší budoucnost. Rv

2 6
možnosti
JT

Zajmy nasi zeme musime mit na pameti hlavne my. Nikdo jiny je mit na pameti nebude.

2 0
možnosti
OK

Biopředpověď:

Vážení diváci, očekáváme vlivem mírného zvýšení hluku způsobeného přejezdem amerických vojsk občasný výskyt bolení hlavy. 

Avšak pozor! U jedinců s diagnózou KSČ pozitivní však hrozí vysoké riziko srdečních a mozkových příhod!

9 1
možnosti
Foto

V tomto případě by americkým vojákům měli veřejně požehnat kardinál Duka ruku v ruce s M.C. Putnou, aby ještě více naštvali jedince s diagnózou KSČ.

3 5
možnosti
FH

Jen pako může být proti přejezdu US army

9 2
možnosti
JT

Jen pako muze byt pro prejezd US army

4 6
možnosti
Foto

hezké je, že pan Kroupa se nakonec přiznal k tomu, že veškerý odpor vůči Rusku u něj plyne z toho, že se nerad učí cizí jazyky.

Dotaz: A jak se vám bude líbit, když se budete muset povinně učit arabsky, nebo čínsky?

5 7
možnosti
BT

no pokud budeme odmítat svoje povinosti v NATO a jen a jen hanit své spojence budete se muset tu arabštinu opravdu naučit

11 1
možnosti
JK

Amíci se po roce 1989 rozmáchli jako světovládci, protože si mysleli, že Rusko už zmákli a Čínu měli ještě za kolonii. Dnes zjišťují, že to tak není, tak vyvolávají chaos kde to jde a tam se jim daří, protože tam beztrestně valí kapitál na opravy, které vyvolali.

Svým roztahováním až k hranicím Ruska provokují a ohrožují už tak křehkou situaci. 

Dnes by bylo třeba společně pracovat na zásadnějších věcech jak v rámci republiky, tak na světovém poli a místo toho se perou jak malí kluci.

A o místních pomatencích, zmatencích, vlez... a zaprodancích netřeba ani mluvit.

Koukal jsem na ten spolek potentátů, jak s vypnutými hruděmi pochodovali v jednom šiku Paříží a říkal jsem si, že tahle partička by se mohla během chvíle domluvit na zásadních věcech o odzbrojení, vzdělání, zdravotnictví atd. Jen by nesmělo jít o nenažranost oligarchů.

9 12
možnosti
KV

K62a52r53e19l 98V52o66v98e64s

17. 3. 2015 11:27

A kdo tu Evropu dostal do situace ve které se podle vás nachází.

Vy nevíte, že v Čechách je všechno jinak. Cévky praskat nebudou, ale lidé se budou smát ! Amíkům.

4 7
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3082x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám