Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jsem se chtěl zeptat... neviděl jste tady někdo pana Petříka...?

2 0
možnosti
VV

Je coby Autor nekde. Uz jsem se ho nekolikrat ptal na TU nausnici v levem uchu. Neodpovedel. Tam jsem se pokusil ten obraz zvetsit. Asi to  bude rolnicka.

2 0
možnosti
MZ

M98i42r54e48k 26Z42i82k33a

11. 3. 2015 13:46

Opravdu se vám všem divím, že pořád na toho Rejzíra reagujete, vy fakt nechápete, že je to troll? 

;-D

Že je schopen naprosto vážně tvrdit, že narvané obchody zbožím v demokratickém státě ukazuje na chudobu jeho obyvatelstva, které toto zboží není schopno vykoupit? A naopak.

11 0
možnosti
Foto

Myslíte si, že demokratičtí Ukrajinci si "užívají" narvané obchody?

A co teprve demokracie v Iráku a v Libyi, kterou jsme jim tam tak hezky bombardováním zavedli?

4 11
možnosti
Foto

Komunisté, fašisté, nebo i třeba islamisté usilují o to, zmocnit  se instituce státu, skrze nějž by mohly legálně páchat trestné činy, ještě ve větším rozsahu, než je  vlády  států páchají již dnes.

0 0
možnosti
LR

legální trestné činy je oxymoron

1 0
možnosti
DV

D15a65v25i74d 71V22l85k

11. 3. 2015 13:34

Chce to ty děcka vychovávat. Kdyby mi můj syn řekl, že je mladý komunista, dal bych mu pár facek stejně, jako kdyby mi řekl , že je Fašista. A pak bych ho vzal u nás v Hradišti na prohlídku zdejšího bývalého kriminálu , kde mučili soudruzi kulaky a politické. Je to otevřeno jednou za rok a atmosféra je tam do dnes děsivá. Mě vždycky s těma Komančema a tou jejich beztrestností napadá, proč si nikdy nevzal nějaký bývalý politický, komunistický vězeň Kalašnikov. Zcela nedemokraticky s ním nevybílil sjezd KSČM a až ho zatknou, tak se mohl vymlouvat , že je starý a nemocný a vyhýbat se soudu, jako to dělal ten všivák Grebeníček. Tím nikoho nenavádím to zdůrazňuji!Naštěstí alespoň smrt je spravedlivá.

6 1
možnosti
Foto

Ještě byste tomu svému děcku pak vysvětlit, jak to, že za feudalismu měli mučírny a hladomorny, ale jestli se může hlásit k demokratům, když ti zase humanitárně bombardují za účelem ochrany obchodů s lidskými orgány.

Já jenom, že v dějinách si nevyberete.

0 4
možnosti
Foto

V98í26t 61H81a88s43s46a97n

11. 3. 2015 13:12

Cvalín, Kott, Kašuka. Tahle rudá squadra nemá se socialismem, potažmo s komunismem, (který v Československu ostatně ani nikdy nebyl, co dělat. Považuji je za stalinisty. Jsou mimo.

4 3
možnosti
Foto

Komunismus, tak jak si ho představoval Marx je v postatě utopie.

2 0
možnosti
Foto

Trochu objektivnější a analytičtější a méně povrchní způsob kritiky bolševiků by neuškodil.

Je to na způsob staré kunderovské anekdoty. Na tabuli popsané nápisem Zelí není někdo dopsal Další rána americkým imperialistům.

Dnes nestačí část toho nápisu přepsat na Byla to další rána bolševickým imperialistům. A vinit z toho Cvalina, že zelí nebylo, ani ten uran.

Konec konců základním problémem dnešní epochy je, že nejhorší na komunismu je to, co přišlo po něm.

2 5
možnosti
Foto

Mně to připadá že se ozvala potrefená husa.

7 1
možnosti
Foto

V68í39t 59H45a45s29s77a71n

11. 3. 2015 13:04

Cvalín mi spíš než komunista, příjde jako stalinista. Jeho výplody nečtu.

Autorovi článku dávám karmu, a to i přesto, že ho (on ví za co), opravdu nemám v lásce.                                                                             VH

0 0
možnosti
Foto

Nevím, ale to je jedno. Pokud si vzpomínám, tak jsem naposledy uznal, že máš s komedií, kterou sehrál nějaký ten radní na jistém videu pravdu, ale to asi nebude ono, že ne...? Ale díky za kramu:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Petříku, aby to nezapadlo - Cvalín JE komunista, který opěvuje Gottwalda, Vítězný Únor, Stalina, a vůbec všechno, co z bolševické líhně pochází. Vy se ho zde v diskusi, postojem jaký zde zaujímáte, zastáváte, neboť jak soudím, nesouhlasíte s mou kritikou jeho osoby. Takže bych od Vás rád na rovinu slyšel/četl - jste také komunista, a souhlasíte s tím, co pan Cvalín píše? Stačí mně jednoduchá odpověď typu - ano - ne. Na žádné tanečky kolem horké kaše nejsem ani já, ani asi nikdo zde zvědavý...

13 0
možnosti
Foto

S Cvalínovým obdivem Gottwalda či Vítězného února nesouhlasím, též se s komunisty rozcházím programově, i v mnoha názorech na historii.

Zastávám ale názor, že od současných komunistů nám žádné nebezpečí nehrozí, ale doslova smrtelné nebezpečí nám hrozí z té druhé strany (tedy z Washingtonu).

Asi dvakrát byl v televizních debatách ohledně současné světové politiky a nebezpečí války v Evropě člen KSČM poslanec Černý.

Jeho pohled byl nejvíce realistický a nejvíce se blížil pravdě, oproti současné mainstreamové propagandě, která nás bezhlavě žene do války s Ruskem.

Proto se v některých názorech na světovou politiku s Cvalínem prostě shodnu. Podobné je to i s Vyvadilem.

Komunistou jsem nebyl a nejsem v žádném případě.

1 7
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám