Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také karma. Nechci opakovat, že současné točené škváry dokreslují apetit českého díváka, tedy i voliče.R^

2 0
možnosti
JK

J65a26n 81K30l15a32r

3. 3. 2015 11:49

PřínosnéR^

0 0
možnosti
Foto

Nebudete to z důvodu, že by u nás nikdo na tento film peníze nedal. Peníze jsou právě na natáčení jednoduchých filmů u kterých se nemusí moc přemýšlet, u kterých je jistota, že nějaký výdělek přinesou.

1 0
možnosti
MV

M10a74r59t78i53n 65V88l32k

3. 3. 2015 11:18

Provedli něco, co ještě dnes spousta rudých dementů a novodobých moralistů odsuzuje. U nás se prostě hrdinství, zejména to se zbraní v ruce, nenosí, spíše trestá.

3 3
možnosti
DP

D12a65d50a38k 47P83e83t68r

3. 3. 2015 11:50

Atentát neměl být, smrt jednoho znamenala smrt pro nejméně čtyři tisíce lidí. Atentáty v podstatě nic neřeší. Hrdinové byli, ale také byli obětováni. Plánovači neznali situaci v protektorátu a celá akce, počínaje špatně provedeným výsadkem, byla celkově špatně připravena.

0 2
možnosti
Foto

Nejenže se za ně stydíme, my se jich dokonce jako společnost bojíme. Pokud se budeme zabývat ideály hrdinů, přijdeme na to, že nám nastavují zrcadlo, ve kterém se bude jen odrážet naše dnešní kulturní a intelektuální ubohost. A že tento stav nastal dokazuje právě dnešní filmová tvorba. Je jen odrazem tvůrčí bezradnosti a myšlenkového prázdna.

8 1
možnosti
SB

Za tento článek jsem Vám dal karmu, přestože po jisté výměně názorů z nedávné doby jste v mých čích byl přeřazen z kategorie "oblíbení blogeři" do jiné kategorie.

Ale já nehodnotím vaši osobu, nýbrž příslušný blog. Totéž v diskusích: hodnotím příslušný diskusní příspěvek a podle toho mu případně dám plus nebo mínus, nikoli osobu autora.

Vrátím se k původnímu sdělení: Dnes je to za karmu.

1 0
možnosti
JK

Alespoň, že Brité, ti v atentátu také sehráli svou roli a navíc se mohou podívat do archívu RAF.

0 0
možnosti
Foto

Upřímně řečeno, kdyby to bylo na Britech, tak by k žádnému atentátu nikdy nedošlo...

1 0
možnosti
Foto

Po pravdě řečeno, pane Kroupo, také netuším, proč s nabídkou hlavní role, tj. role Jozefa Gabčíka, neoslovila produkce rovnou Vás.

0 6
možnosti
SB

Stupidnější diskusní příspěvek už napsat neumíte?

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám