Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

...R^....perfektní...a jen dodám...maso lze upéct i v troubě horkovzdušné....

0 0
možnosti
MT

Jako za starých časů!!!:-)

Tak dobře směle do toho... Proč je to maso takové umučené a se strašidelnou spoustou koření? Worcester - fujtajxl...Osolit, opepřit čerstvě nadrceným pepřem, pár kapek citronu, hodit na pánev (na sádlo nebo slunečnicový olej - jen trochu!) a z každé strany takových 5-7 minut, na chvilku pod pokličku.

Omáčka vypadá fajn, jen bych to už nesolila, niva je slaná až až... Brambory mi k tomu nějak nejdou, když tak aspoň opečené, spíš čerstvý chleba...

Tak a máte to!;-D

5 0
možnosti
LN

..u karet si říkalo..kibic ..drž kušnu....

1 0
možnosti
Foto

Co to je „pečící plech“? Hrnečku vař?

0 0
možnosti
Foto

To je plech obecný - pečící. Moje žena mu tak říká, páč na něm peče cukroví. Přišlo mi blbý napsat tam jen - dejte to na plech. Ještě by se toho někdo chytil, a ve válcovnách by to byla samá krkovička...:-)

3 0
možnosti
Foto

Vladimíre, udělal jste dobře a potěšil nejen oko, ale hlavně chuťové buňkyR^...a hned je ten den nějak krásnější, lehčí, hlavně pozitivněji naladěný. Díky za bezva tip;-)

2 0
možnosti
JP

No ... food stylista nejste. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Nenadávejte mně, jo!!!;-);-D;-€

0 0
možnosti
OM

No, jako retro dobrý. Jako za starých časů. Skleničky se krásně naklánějí do stran, talíře se vznášejí jako UFO... Už vám tam chybí jen syrečky, májka a provensál. :-)

Nezklamal jste, Mistře. A tohle znáte?

http://frantiseksmutny.blog.idnes.cz/c/382577/Kdyz-vari-chlap-aneb-Bazant-na-pivu-a-na-houbach.html

3 0
možnosti
Foto

Ježíši, jak mně tohle mohlo uniknout? Jinak bych chtěl zpětně uklidnit paní Valíkovou, že jsem opravdu v pohodě, a že se sice dodatečně, ale upřímně nad tím blogem bavím!;-DR^8-o

2 0
možnosti
Foto

recept ukládám, vypadá to lákavě.

Já mám dnes bramboračku a povidlové buchty

6 0
možnosti
LS

L19i22b24o95r 90S59y89n79e44k

30. 1. 2015 11:23

několik Karem vám dávám. Tečou mně opratě až na zem :-P

1 0
možnosti
BT

recept na dobré jídlo celkem se mu nedá nic vytknout, mám jen malý nesouhlas krkovičku bych naklepal a potřel worčestem a olejem už den dopředu nesolil bych koření ano, maso je potom křehké šťavnaté ale to je notoricky známá věc naložit maso dopředu ale i váš postup je možný

1 0
možnosti
Foto

Kdepak - neklepat! Kusanec masa má být kusanec, ne tenký lívanec, konec konců nejde o řízky, které se pečou jen pár minutek po obou stranách. S tím naložením večer před pečením ale souhlasím, tentokrát ale nebyl večer čas, tak jsem to druhý den urychlil:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám