Děkujeme za pochopení.
M84a68r58i51e 45Š96í63p78k41o73v67á
Mě by jen zajímalo, kdo Vás, Vladimíre, odkulí od stolu - po takove kalorické bombě? :)))
V27l33a50d15i56m53í35r 60K85r87o75u56p19a
To jde samo, padnete na všechny čtyry, a pak se jen překulíte na stranu...
T18e41r72e50z70a 95P70r44a91s20l39i80č90k77o26v89á
Z toho množství surovin by se podle mne dala udělat tři lehčí a chutnější jídla.
F49r23a51n18t22i48š43e14k 34F22l18í45s13e32n34s23k20ý
Tak, Vladimíre, já vám tu vaší baštu rozhodně neopepřím, už jen kvůli tomu, že sám nejsem, žádný kulinářský umělec a pak, znám vaše zatížení na krkovičku, že?
Ale asi bych spíše také volil buďto houbovou a nebo sýrovou omáčku. Worčestr mi také přijde, jako už moc smíchaných chutí. Nejlíp vypadají jen tak orestované hlívy. Ty bych si dal k tomu masu asi nejradši...
Ale jinak skvělý, po nudných dnech strávených ve vojenském štábu u stolu s vojáčkama, jsem konečně trochu pookřál
R18a69d85a51n 41B32í94l50ý
Koukejte zmlknout, nevděčníci a věční kritici! Pan Kroupa se s vámi chtěl podělit o svůj recept a udělat vám radost a vy si ničeho nevážíte a jenom brblete! Tady si hrajete na gurmány a znalce a večer si zajdete do bufetu na smažák s hranolkama, pokrytci! Hlad a polské vši na vás!
O37n45d70ř57e64j 53M93o77r67a31v67e51c
To se mýlíte, pane Bílý. Třeba takový pan Ladislav je vyhlášený gourmet.
J43i21ř65í 87S37t98r31a91t42i89l
Může to být dobré, ale ne příliš zdravé. Beru z toho jen brambory, trošku cibule, česneku, přidám i jinou zeleninu a k tomu čtvrtku grilovaného kuřete nebo rybí filé.
L26a55d56i64s18l79a37v 10N75á89d53v92o75r87n51í59k
..víte pane kolego...když budete jíst jen samé zdravé věci...tak umřete hladem....
V79á58c37l56a54v 88J65i23n41d95r14a
No panečku, po takový době zase téměř kompletní porce Kroupy (chybí jen provencál ).
A já vám nevim, Vladimíre, přijde mi to zase jako pořádná směsice. Omáčku bych nejspíš dělal buď sýrovou, nebo houbovou, takhle mi to připomíná ten váš hermelín s utopencema. A maso se takhle musí dost vysušit, zvlášť na papíru. Když už, tak před vložením do trouby prudce osmahnout z obou stran, aby se vytvořila kůrka a nepustilo to tolik šťávy. Občas mám pocit, že se v rafinovaném mučení masa vysloveně vyžíváte! Ale brambory se vám povedly
O24n41d11ř13e17j 47M29o24r11a98v44e24c
Na to pečení masa jsou tu jinačí experti, Václave. Schválně, jestli je poznáte. Jeden je pečicí a druhý horkovzdušný. A chuchá si.
P49a67v54e77l 96K49r45e76j45č77í28ř
Hezký, škoda že nesmím maso. A tý hlívy mi sem přijde trochu škoda, nestačily by levnější žampiony? Z hlívy jsem nedávno dělal dršťkovku, dobrý a jednoduchý.
M71i63c85h44a36l 88O42ž33u21c74h
pokud nemůžete maso, tak si to udělejte z Robi plátků :) na takhle kořeněná jídla je to ideální náhražka... ne že bych chtěl dělat reklamu.....
M50i84c38h68a36l 57O80ž24u23c16h
Vypadá to super :) a příjemné odlehčení oproti jiným článkům :)
O86n44d86ř25e90j 60M36o61r46a23v39e48c
Hlavně proti tomu tvýmu, jak bys vyhladil Jiřetín, že?
M31i12l91a34n 68Š75a33b48a20t81a
Vladimíre, s tím komentářem na toprecepty.cz jste trochu ujel, ne? Jinak recept jako obvykle - jedna porce splácaná ze surovin na 3 různé recepty, sušené maso a listový salát. Wow!
V20l88a56d63i17m17í19r 29K47r57o49u78p57a
Netuším, o jakém komentáři je řeč.
M90a12r26e41k 60Š47k76o48d30a
Mě tam nesedí brambory, spíš těstoviny nebo rýže. Na druhou stranu zajímavější bude diskuze, neb Vladimír okamžitě reaguje na každý příspěvek který někdo napíše. On se tak těší na komentáře, že za chvilku začne odpovídat sám sobě.
Při pátku děkuji za recept, čekal jsem 2 roky.
V35l75a11d88i14m90í74r 94K14r34o97u68p37a
Upřímně řečeno, já si zase nedokážu představit pečenou krkovičku s těstovinami. S rýží jo, ale s těstovinami ne.
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...