Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Pan Havel hlásal to co chtěl západ slyšet, pan Klaus hlásal své názory a pan Zeman dle mého pokračuje klikatě v Klausových stopách.

1 0
možnosti
BM

Už aby to bylo......

KarmaR^

3 3
možnosti
Foto

Je to jako čekání na civil. Tma, tma, pakárna, a někde strašně daleko, v nedohlednu, takové malé světýlko...

0 1
možnosti
JT

Zrovna s tim Tibetem jste ponekud vedle. Anexe Cinou sice nebyla podle mezinarodniho prava zrovna koser, ale vetsina tibetanu si jednoznacne pomohla. Z bezpravnych otroku se ze dne na den stali obcane. Je pravda, ze komunistickeho statu, ale porad lepsi nez to, co tam meli za dalajlamy. Mezinarodni pravo neni zadna posvatna krava, ktere je treba se klanet, ale soubor pravidel, ktere maji slouzit ruznym statum, ne vzdy v souladu s tim, co je nejlepsi pro jejich obyvatele.

5 3
možnosti
TB

protože drtivá většina "sluníčkářů" má o Tibetu značně zromantizované představy, zřejmě podle filmu 7 let v Tibetu ;-)

4 1
možnosti
Foto

Zeman není jediný, kdo prohlásil, že Tibet je součástí Číny.

Pokud jede do Číny zahraniční návštěva, tak toto v podstatě musí prohlásit, takto si již Číňané z pozice svojí moci diktují.

Třeba Britský premiér David Cameron, který prohlásil, že Tibet uznává jako součást Číny.

Francie v roce 2008 rovněž vyjádřila podporu jednotné Číně v zájmu zlepšení a zesílení strategického partnerství. Ve stejném roce německá kancléřka Angela Merkelová prohlásila, že Německo nepodporuje osamostatnění Tibetu a bude podporovat politiku jednotné země.

Totožná prohlášení lze dohledat i od Rakouska z roku 2013, Belgie z 16. května 2012 nebo od dalších evropských států.

Zdroj: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Bursik-lze-Zly-utok-na-exministra-kvuli-Cine-a-Tibetu-317820

Proto ve svých článcích i diskusních příspěvcích tvrdím, že největším nebezpečím pro Západ je Čína a ne Rusko. Čína se musí smát, jak se EU a Rusko na přání USA vzájemně oslabují. USA si neuvědomují, že i je může přejít za pár let smích, až se Čína pokusí diktovat i Američanům.

5 3
možnosti
JT

Mylite se, nejvetsim nebezpecim je islamismus. Cina, Rusko i USA jakousi multikulti toleranci provozuji. Islam ne.

3 0
možnosti
JS

Pane Kroupa, prezidenti této země vám slouží jako schůdky a snadný terč. Zneužíváte je k vlastnímu sebezviditelnění a pochybné slávě. Žádný s prezidentů tuto taktiku vůči vám nepoužil. Nevíte proč?

5 3
možnosti
Foto

Nevím, ale Vy mně to určitě prozradíte:-)

0 0
možnosti
JS

Pane Kroupo, je úžasné, když páni presidenti Havel a Klaus dávali vyznamenání svým přátelům,že jste o tom nikde nepsal.Holt u vás když  tři dělají totéž , není to totéž. Zasloužená antikarma. Rv

7 2
možnosti
Foto

A co Vy prosím pěkně víte o tom, co jsem tady za těch šest let psal? Za Havla jsem ještě blog neměl, a když mě Klaus nakrknul, tak jsem o tom psal. Možná byte měl nejdříve hledat ve stovkách mých článků, než mě z něčeho obviníte.

0 0
možnosti
JH

J33a85n 21H20y58n21e50k

29. 10. 2014 13:10

To je zase blábol....

2 0
možnosti
TB

Pokud vím, tak neexistuje žádné nařízení, koho musí prezident na ceremoniál pozvat. Je to čistě na jeho uvážení, stejně tak i komu ten metál dá....A za další, nevím o jakém zostuzení naší země mluvíte. To se dá nějak exaktně změřit? Nebo je to jen čistě Vaše subjektivní hodonocení? Plno lidí s ním zase naopak souhlasí, prostě nikdy se nikdo nezavděčí všem najednou.....

6 4
možnosti
Foto

Já vím, ono také přeci nikde není v žádném nařízení psáno, že se musí chodit ke korunovačním klenotům střízlivý, tak proč tam najít zrubaný, jako carský důstojník, že ano... A zostuzení naší země? Pokud ho necítíte, pak asi nemá cenu o něm s Vámi diskutovat...

2 4
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám