Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Pane kolego, to je další blog, za který Vám dávám karmu...R^

10 0
možnosti
IM

I94v56o 18M31i91l17d37a

22. 9. 2014 15:02

ten prvotní dopis jsem nečetl, takže se k němu vyjadřovat nebudu.

váš dopis je ale hloupý a urážlivý, plný pochybného pralinkářského povýšenectví a zklamání nad tím, že vraždění a ničení pomalu ale jistě (zaplať pánbůh za to) na východě UA končí. k tomu pocit vzteklé ublíženosti z prohrané války "hrdinných gigantů" EUSA proti hrstce statečných a hrdých neporažených.

je směšné, jak dnes ti co lezli donedávna bolševikům do zadku, kteří poslouchají výlučně hity Davida  a Gotta, co pláčou u Ženy za pultem a jsou siláky s Honzou Zemanem atd. atd., jak ti dnes srší nenávistí po jejich, po bruselbolševicku a plivou na své dřívější modly.

7 20
možnosti
Foto

Milej, zlatej, tak si nedříve přečtěte ten článek, respektive prvotní dopis pana Vyvadila, a pak se tady vyjadřujte ne téma lezení do zadků:-)

13 0
možnosti
JT

Tak tento blog je patrne to nejhorsi, co jsem od pana Kroupy cetl. Ale to nevadi. Latka je dost vysoko, takze to neni zadna tragedie.

5 13
možnosti
JT

Tim jsem chtel napsat jen to, ze pokd je blogu konecne mnozstvi, tak nutne existuje nejaky nejlepsi i nejhorsi a ja si myslim, ze vsechny ostatni kroupovic blog jsou lepsi nez tento.

2 0
možnosti
PK

Vladimír Putin je momentálně nejlepší a největší evropský politik a státník. Takovéto trapné a těžko čitelné komentáře na tom nic nezmění. Já se Putinovi také omlouvám za všechny Štětiny, Kocáby, Schwarzenbergy a jiné americké poskoky, válečné štváče a rusofóbní omezence.

6 22
možnosti
MK

;-D Jako vtip dobrý. Budete pochválen od rudé letky :-P

20 1
možnosti
SB

Mně na tom Vyvadilově nadávání na NATO nejvíce fascinuje to, že on byl členem ČSSD v době, kdy se do NATO vstupovalo. A ta strana to členství a ten vstup podporovala. Při ratifikaci v parlamentu všichni přítomní poslanci za ČSSD bez jediné výjimky hlasovali pro ratifikaci. Vyvadil sice v Poslanecké sněmovně neseděl, ale byl senátor, takže s politikou té strany byl úzce spjat.

A najednou se tváří jako ostrý odpůrce NATO.

Budiž, člověk může změnit názor, ale měl by alespoň naznačit, že bere zpět své dřívější názory a že je mění.

Vyvadil však bez jediného slůvka vyrovnání se s vlastní minulostí nadává na NATO, jako kdyby ten názor zastával od samého počátku.

Jako kdyby dosud žil Biľak a kdyby bez mrknutí oka psal blogy o nesprávnosti komunistické ideologie a o tom, jak Husák zradil Československo, když po roce 1968 spolupracoval se sovětskými okupanty.

15 0
možnosti
JD

Stenozáznam projevu Vyvadila z té doby na téma NATO: "... přiznávám, že je dobré, že budeme v NATO. Ale to je pouze jakási pojistka. Ale přiznávám na druhé straně, že tyto země (býv sov. republiky) představují dneska možná reálněji, díky své vnitřní nepevnosti a nejistotě, větší vnější nebezpečí než v době před rokem 1989. A je to prostě výzva pro nás pro všechny, jak vážně se nad tím zamýšlet. A říkám poctivě, když vystupují kolegové z Ruska, Ázerbájdžánu, Arménie, tak ostatní Evropa jim naslouchá a cítí prostě mráz na zádech, protože vzájemně je to úplně jiný svět.

Já nepochybně dnes podpořím otázku vstupu a přistoupení ČR do NATO."

Tehle člověk už opravdu ztratil veškerou občanskou hrdost.

9 0
možnosti
TB

"ale ten není směroplatný"

To už říkala Máňa, že dokud se nepřestěhuju, tak to není směroplatný ;-D

Jinak jsem zvědav, jestli si ten Váš dopis Putin přečte :-)

2 0
možnosti
PR

Známku na dopis si nechte vybrat od "znalce". ;-)

3 0
možnosti
Foto

Ten už žádnou nemá, poslední prý dal právě panu Vyvadilovi...:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám