Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

;-D Tohle a knedlík...možná se to knedlíku vzdáleně podobá, ale s houskovým knedlíkem to má asi tolik společného jako Kroupa s kuchařem

0 0
možnosti
MS

Navíc je v nich nějaký zákalec. :-)

0 0
možnosti
AK

Co nesnáším jsou housky v knedlíku. Možná tak trošku, to by se ještě dalo, ale tohle  není knedlík, ale obalený rohlík. Když Vám to chutná.

1 0
možnosti
Foto

Omyl, tohle je právě ,,houskový" a ne moukový knedlík...:-)

0 0
možnosti
MJ

Kašlem na volby , kašlem na politiku a dáme se do knedlíků :-)

1 0
možnosti
MS

Nejhorší jsou ty levičácké s houskou. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Mám to tak nějak podobně, jako Alena Pitrová - Karešová. Potěšilo, pobavilo. Čekala jsem, co se z toho vyklube. A ejhle. Fakt knedlík;-D

1 0
možnosti
Foto

Knedlíků není nikdy dost...;-)

2 0
možnosti
MT

Pane Kroupo, potěšil jste mě. Hlavně tím, že nevaříte takové ty kynuté nacucávací měchury. Dělám knedlík dosti podobný tomu Vašemu, místo mléka vodu a prášek do pečiva, více mouky a vajec. Výsledek vypadá velmi podobně. Věřím, že i chuťově budou srovnatelné.R^

1 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, že kam mohu dát mléko místo vody, vždy volím mléko. A co se knedlíků týká, vždy se snažím jít cestou nejmenšího odporu, což mně přesně tenhle ,,můj" knedlík umožňuje...:-)

0 0
možnosti
Foto

Klasická receptura samozřejmě říká: „krájej tři dny starou housku…“

Nebudu samozřejmě říkat, že housku krájím už dva dny a mám jí plnou vanu… ;-D

Podstatné pro recepturu je to, že houska musí být stará, aby nasákla tekutinu z těsta.

6 1
možnosti
Foto

Jo a PS: Knedlík je vždy lepší krájet nití. Drátové kráječe jej deformují.

3 1
možnosti
AO

A54l52e82n63a 61O89u54z76k56á

18. 10. 2013 11:22

Vladimíre, mám slušný záchvat smíchu. Jak jste vyhrožoval, že budou knedlíky, tak jsem pořád bádala vědecky! ;-D nad tím, jestli fakt myslíte knedlíky nebo to je nějaká skrytá šifra.. :) Dostal jste mě :) Vypadají úchvatně a s báječným fotodoprovodem :) R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

No nevim, knedliku je hodne druhu, tedy vas muze byt dobry, ale pripomina mi spis nemecky, jinak je Nemci uplacaji do kouli, nikoliv do sisky a sice proto, ze je tam vice rohliku, nez testa. Ovsem jak rikam, je jich tolik druhu, ze zadny neni horsi ci lepsi. Muj je teda z testa, mouka, kvasek, vejce a to je vse. .zadne rohliky a je nadychany jak perinka. Ale  diky za ten vas. Zkusim to.

1 1
možnosti
Foto

Mně právě knedlíky s kváskem moc nechutnají. Tenhle je fakt hodně jednoduchý, rychlý, a dobrý. Zkuste ho;-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám