Děkujeme za pochopení.
M80a79r31t10i72n 46V55í90t
Kdo všechno si tady ještě myslí, že dusík je inertní plyn?
V45l85a57d55i27m46í29r 40K81r35o34u17p52a
Děláte ze sebe hlupáka. Dusík JE inertní plyn.
V30á80c62l73a46v 71J43i44n25d71r81a
Mistře Kroupo, to že něco vypadá podobně jako něco jinýho, ještě neznamená, že je to totéž. Stejně jako přelitím instantního kafe do pulitru nevznikne domácí černý pívo, ani vy jste nevytvořil domácí Lučinu. Ta má svoje vlastnosti a třeba při využití v teplé kuchyni se vaším vynálezem nahradit nedá. Nehledě k tomu, že to prostě chutná úplně jinak. Jinak jo, dneska jste nestvořil žádný monstrum, jak máte ve zvyku, na pomazánce z jogurtu a smetany není nic zlýho. Až teda na závratný množství éček a různých podivných přísad v jogurtu, jak se tady správně všichni shodli
V20l93a51d32i16m84í76r 33K91r20o79u44p43a
Už jste tu domácí jedl, že víte že chutná úplně jinak, než ta originál?
K91a40r58e30l 48B12o61h76á26č73e59k
Vyzkoušíme, ale mám pocit, že Lučina není nijak zvláště "chemická" a navíc taky éčka samy o sobě také ještě neznamenají chemii :)
V98l68a36d36i73m21í55r 29K23r75o44u32p93a
Možná že ta klasická až tolik ne, ale těm verzím s přívlastkem ,,nadýchaná" bych moc nevěřil. Prý je to sice dokonáno dusíkem, což je inertní plyn, ale nemůžu si pomoct, ta ,,domácí" mně fakt chutná víc. Vyzkoušej
J46a58n50a 58S80t64r59a30u66s56s
Až přijde Ivanka na návštěvu, že jo?
R17o63b33e24r16t 13J74. 11H42ř19e61b50í53č30e60k
Vy jste ale ferina, pane Kroupo Teď to můžou Poláci definitivně zabalit.
Né, vážně:
1/ Udělal jste základ pro pomazánku, fajn. Zní to velmi rozumně.
2/ Nicméně domácí ani jakákoli jiná Lučina to není, tímhle označením jste svůj výrobek postavil po bok domácím "bejlíz" a "taveňákům" z mimibazaru (mimochodem tam zkuste prorazit, tam byste byl za boha a nikdo by si z vašeho kuchařského umění neutahoval, jako my tady).
3/ Zrovna s tou Lučinou jste v té své kritice šlápl vedle, ta patří mezi nejčistší produkty. Neobsahuje ani konzervanty, ani tavící soli, je v pohodě. Buďte si jist, že těch "éček" a různých umělotin má vaše pomazánka nesrovnatelně více, než klasická Lučina.
4/ Ale nevěšte kvůli tomu hlavu - "éčka" jsou technické označení, pod nímž se mnohdy skrývá nejenom proradná chemie a všeliký neřád, ale i řada normálních věcí (např. E150 je obyčejný karamel, E901 včelí vosk - nic z toho samozřejmě není ani v Lučině, ani ve vašem tovaru, to dávám jako příklad). Nepropadejte proto panice.
V96l58a16d13i71m50í13r 13K72r86o46u17p52a
To jsem rád, že vás mám, jinak bych byl úplně panicky propadlej
M60a34r97t58i89n 81V17í16t
s tím jogurtem sis asi moc nepomohl. To je přímo "éčková bomba". Snad jedině, kdybys podojil nějakou svoji bio krávu a nasekal tam všechny ty zeleniny hnojené jen vlastním hnojivem
R39o91b86e81r70t 94J14. 30H96ř82e16b53í26č94e16k
asi tak A nezachrání to ani špetka "sole" :)
L13u60b59o36m68í95r 32Š67u65l28a
MOzna budu vypadat jako kulinarsky nedouk. Coz ovsem v porovnani s gigantem tveho kalibru neni zadna ostuda. Nicmene se musim optat, co je to to "sole" cehoz davas spetku do pamazanky, ktera je pak dle tebe vyborna namazana na krajic cerstveho chleba a posypana cerstvou nakrajenou ( to by clovek nerek myslel jsem, ze se tam rve cela, clovek se porad uci) pazitkou?
P88e29t31r11a 17K75o98h95n42o57v25á
To je panelákový nářečí, tím se netrapte
M31a11r90t42i85n 54V59í69t
Jestli tomu dobře rozumím, tak jednu špetku pepře a soli na začátku procesu a další špetky téhož na závěr. Já jenom, abych tam těch špetek nedal moc
M46a98r64e27k 93Š97k39o55d47a
Hlavně tam nebudou Ečka....... ocet, olej, pepř, rybičky, čerstvé bylinky a ...česnek...
M20a16r34e30k 62Š35k16o83d98a
Já to tušil, včera dva články a dnes se vaří. Díky moc, tohle mě dlouho chybělo. Výborně popsáno, ale já si stejně raději koupím Lučinu, sním tak jednu za týden a to se mě nevyplatí kupovat velkou hollandii a zakysanou smetanu......
M94a74r39e53k 29Š62k57o87d39a
Jinak bych ještě vyzkoušel tvaroh místo jogurtu.
K58v44ě35t19a 76H17a95e81r45i33n12g36o13v77a
"kdo má doma pleny po miminu, má vystaráno." Kde žijete pane?
Smazaný příspěvek
Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...