Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Ištván Vinnetou

21. 3. 2011 13:59
Že jsi tu troubu zase rozhicoval až moc....

...je to stejné, jako s tím OSN. Každému normálnímu vizionáři se vždy splní to, co trouba ukáže. Tak proč tobě ne? Na ty tvoje prognózy a analýzy se nedá vůbec spolehnout.....:-/

0 0
možnosti
F

fleec

21. 3. 2011 13:11
Odevšad..

..jsou slyšet polopravdy hodící se té či oné straně...neodvážil bych se proto vynášet vaše zaručené odhady pane Kroupo i když se zásahem také nesouhlasím......spíš mě to nutí přemýšlet, jak to pomůže těm, co chtějí prostě jen žít a jsou jim šumák mocenské boje..

0 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

21. 3. 2011 13:40
Re: Odevšad..

Hmmm, tak na tím já naopak vůbec nějak dlouho přemýšlet nemusím...

0 0
možnosti

cerny.prem

21. 3. 2011 12:58
taky nesouhlasím

se zásahem. Kdo to je ti povstalci ? Slyšel jsem nějaké vazby na al kajdu. Nepřekvapilo by to. Každopádně pokud by se tam dostal k moci někdo jiný tak bude mít pro obyvatelstvo velký trumf. Prachy z Ameriky. Jde o to jestli už to není pozdě.

Jestli není doba kdy už to lidi neszkousnou . Mubarak to tam mohl s am. penězi držet léta ale dnes je jiná doba. Dolaru klesá atraktivita. Vůbec Lybii neznám ale připadá mi to co tam západ dělá, že to je normální okupace a přepadení státu. Ale já tomu nerozumím neštudoval jsem politiku a podobné sajratní vědy tak nevím. Třeba paní šiklová nebo halík by věděli ti by nám to určitě vysvětlili.

Jak může kníže mluvit o tom že se budeme asi angažovat v Lybii ? On nás normálně zatahuje do války. Jak to, že ho nikdo neklepne přes prsty ? Nebo mu alespoň neřekne : Uber vole !

0 0
možnosti
VTAJK

Vaska Trubačev a jeho kamarádi

21. 3. 2011 12:56
někdy tápu,

jaké texty od Vás mám vlastně nejradši, ale musím říct, že tyhle politologický rozbory vedou. A teď mi nejde o samo jádro pudla, tam s Vámi můžu klidně i souhlasit, ale fakt si odpusťte ten styl toho sekáče, kterej do všeho vidí a všemu rozumí, nebo spíš styl Brouka Pytlíka. "Pitomci od strategických map" a "stratégové zasahujících zemí" vlezou do "očividné pasti", zatímco na Kroupova génia žádná past neplatí, neb má vždycky jasno i v těch nezapeklitějších zápletkách dějin lidstva. Opřen o polední pauze o rudl a zamyšleně žvýkaje nad školním atlasem světa svůj krajíc s májkou, odhaluje jednu osudovou chybu mocných tohoto světa za druhou - vždyť vy jste vlastně taková naše Johanka z Arku, tu taky vytáhli někde od krav, aby hladce porazila nejmocnější armády své doby!

0 0
možnosti
VK

bloger-Vladimír Kroupa

21. 3. 2011 12:59
Re: někdy tápu,

Ještě něco, nebo už jste skončil...?:-)

0 0
možnosti
TSBC

torn sphincter...by black censor

21. 3. 2011 12:39
gratulace...

k prokouknuti te ocividne pasti. se zasahem take nesouhlasim

0 0
možnosti
P

pouyti

21. 3. 2011 12:35
Urcite budou z Lybie sebevrazedni utocnici

kteri hodlaji utocit na "spojence" kdekoliv.

0 0
možnosti
JB

pafffka.obet.kroupova.bonzovani

21. 3. 2011 12:35
Zavolejte panu Matějkovi, doplňte kápézetku a

běžte to těm pitomcům nad mapami vysvětlit. ;-D

0 0
možnosti
JD

janded

21. 3. 2011 12:33
pokojné protesty

Co furt lidi máte? Sernakozy prostě chtěl jen chránit ty povstalce, kteří chudáci jen pokojně vraždí vládní vojáky a pokojně střílejí po všem co se pohne. Je jasné, že je nepřípustné, aby Kadáfí ubližoval pokojně vraždícímu obyvatelstvu. Navíc Sernakozy přinese do země demokraci. Stejně jako ji přinesl spolu s USraelem do afgánistánu. Co na tom, že tam stále uříznou tupou kudlou palici každému kdo projeví odlišný názor na Islám, že ukamenujou každou Bitch která by si snad myslela, že má cenu alespoň jako velbloud. Mají demokracii a hotovo. Zachráníme celí svět a já děkuji Sernakozymu, že se nebál pustit se do toho s celou vervou.

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

21. 3. 2011 12:28
No,

ta past je spíš důsledek, Vláďo, protože osobně si myslím, že ''povstalci'' tlačili na intervenci z důvodu prosazení vlastních cílů budoucí islamizace regionu a právě to je to co ten skřet Sarkozy a další nevidí. Oni sledují vlastní cíle v potřebě uplatnit svůj poválečný průmysl tam a za pomoc získat nižší cenu komodit z regionu. Ta past stojí nad všemi a jmenuje se ''blbost''. Infekce sahající daleko za region Libye;-)R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám