Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OZ

pafffka.dostal.ban

18. 9. 2010 17:12
Vláďa opět šmíruje z křoví

a reaguje jen na ty, kteří s ním souhlasí. Je to chlapák !

0 0
možnosti
VK

Vladimír Kroupa

18. 9. 2010 16:13
.

Dobrý den vespolek. Předně bych se chtěl omluvit paní Dominquez za to, že jsem jí zkomolil ve svém článku jméno. Bylo to nedopatření a už je to opravené. Co se týká příspěvků čtenářů, kteří se chytili té mé věty, ve které píšu o faktu uzavřené diskuse u článku paní Tydlitátové - tak bych jen podotkl, že o téhle jedné větě můj článek opravdu nebyl... Jinak všem hezký den, obzvláště těm, kteří nemohou bez mého blogu být;-D

0 0
možnosti
OZ

pafffka.dostal.ban

18. 9. 2010 16:31
Re: .

Dobrý pokus, Vláďo, ale zase jste to příjmení nezvládl správně. Hlavně, že se chlámete jak jelito. 

Jinak já se chytil něčeho jiného, než uzavřených diskuzí, a sice vašeho pohoršení nad "pipinou" v kontrastu s urážkama, které píšete dámám vy. Co vy na to?

0 0
možnosti
B

Bubo

18. 9. 2010 15:13
Vera Tydlitatova

ma u me za 1. Nechapu, proc by mela na svem blogu otevrit diskuse a cist neustale sproste narazky na svou osobu. Udelal to i pan Ales Keberle a vubec se mu nedivim. Nema to on ani ona  zapotrebi. A clanky si muze psat na jakekoliv tema,  i co se tyce kritiky ostatnich bloberu.  Mimochodem, pan Kroupa by si mohl take sypat popel na hlavu. A nechapu take rozhorceni pana Fuchse. Tomu take vic sedi psani blogu na tema Hleda se tata a mama. Mimochodem, uz zacala dalsi serie.

0 0
možnosti
JH

ExPat

18. 9. 2010 15:43
Re: Vera Tydlitatova

Naprosty souhlas.

Blog pani Very je podle meho nazoru politicky a nazorove nejvyvazenejsi a nejmoudrejsi na iDnes.

Vera Tydlitatova pise na svem blogu: "Velmi mě potěší, když naštvu hlupáky.".

Musim rici ze se ji to dari znamenite! R^R^R^

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik1

18. 9. 2010 14:41
O té paní

mi stačí vědět toto:

http://www.prvnizpravy.cz/zpravy/z-domova/na-webu-je-seznam-konzervativcu-urcenych-k-likvidaci/

Ale pokroková levice prý může! To jenom My, bílí, heterosexuální, západní křesťané musíme vážit každé slovo! Jinak nás levice ihned obviní z nějaké, a to je sranda, socialistické úchylky jako je fašismus nebo nacismus!

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 9. 2010 15:26
Re: O té paní

bylo by dobre vedet, ze za tento clanek byli nuceni se ji oficialne omluvit, coz take ucinili. Takze neriste pomluvy dal, budte tak laskav ano?

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

18. 9. 2010 12:50
No jo...Dominguez je oddaná sama sobě a svým názorům...

;-D tak to potom jo... kdybych se podíval hned, nedivil bych se jejímu souznění s Mistrem ;-D

0 0
možnosti
J

Jolana05

18. 9. 2010 21:32
Re: No jo...Dominguez je oddaná sama sobě a svým názorům...

a jaké názory máte vy? Ráda si je přečtu na vašem blogu,když se tu podepíšete, abych si ho mohla najít...Četl jste vůbec ten blog, o kterém to tu celé je? Ten který mi smazali?????

0 0
možnosti
VF

vaťák

18. 9. 2010 12:37
souhlas

Kolego, souhlasím a dávám karmu. Mám souseda cikána a v pohodě spolu vycházíme a navzájem si pomáháme.

Měl jsem souseda z "majority" a byl jsem rád, že se po čase odstěhoval.

Takže mám také dva pytle, jako Vy.

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

18. 9. 2010 12:36
Gratuluju,

paní Tydlitátová si právě přidala další čárku do deníčku naštvaných hlupáků (přičemž dle jejího stylu hádám, že hlupákem je pro ni kdokoliv, kdo nesdílí její pohled na svět).

Ale jinak bych to neviděl tak růžově s tím procentem lidí, kteří mají jen pytle na slušné a "zvířata" bez ohledu na cokoliv, přecejen to jde proti lidské psychice, která chtě nechtě pracuje s nálepkami.

Když Vás pět mužů v zeleném saku podrazí, budete určitě velmi ostražitý, když se naskytne možnost uzavřít obchod s šestým mužem v zeleném saku. A klidně si říkejte, že obecně nemáte nic proti mužům v zeleném saku, oni Vaši nedůvěru i tak vycítí, tu nějakými výkřiky o procentech nezakryjete.

Je mi smutno za všechny slušné muže v zeleném saku a věřím jim, že to mají těžší než jejich kolegové v saku červeném.

0 0
možnosti
F1D

Fw 190 D

18. 9. 2010 12:03
Pod tohle se klidně podepíšu

Tydlidatová je jeden z největších xenofobů na iDNES a její nenávist se týká každého, kdo má jiný názor než ona. Tedy každého :-P

0 0
možnosti
IB

isabell

18. 9. 2010 12:09
Re: Pod tohle se klidně podepíšu

R^ i když né každého, s Kostlánem se většinou snesou ;-)

0 0
možnosti
B

bijec_vsech_tupcu

18. 9. 2010 11:42
hm to je mi ale pokrytectvi

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/64047/Spina-a-urazky-v-diskusich-Proc-ne-vzdyt-je-to-umozneno.html , http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/131483/Konec-diskusi-a-urazek-pod-mymi-clanky.html .  A to jeste nemohu najit clanek, kde Mistr popisuje, ze ruzne veci nemuze rict, jelikoz by mohl ohrozit zivot svych spolubojovniku z Afghanu, kde nikdy nebyl. Netusi nekdo kde je? ci ho mistr vymazal? 

0 0
možnosti
OZ

pafffka.dostal.ban

18. 9. 2010 11:53
Re: hm to je mi ale pokrytectvi

Toho, co tady pan Kroupa v minulosti předváděl, je na román. Výhrůžky násilím, trestním oznámením, urážky, snaha o vypátrání identity diskutérů, lži, fňukání u adminů...to je pořád dokola. Mně osobně už je to jen k smíchu, ale pokud tento člověk pohoršeně vyčítá jinému blogeru, že někoho uráží, nezbývá, než mu jeho vlastní chování opět připomenout.

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

18. 9. 2010 11:26
Kdo vás vlastně nutí číst blogy Tydlitátové?

...já jen, že potom tady zbytečně planou neukojené vášně. Každý bloger má právo diskuse otevřít, nebo neotevřít. Paní Tydlitátová má to právo také a veškeré další komentáře k tomu jsou mimo mísu. Rozumím tomu, že jí chcete vynadat online....ale když právě to vám ona nechce umožnit...  nadávat na třetí osobu na cizím blogu a už vůbec, aby si nezúčastněný bloger otíral hubu o dalšího nepřítomného blogera... to už chce velkou dávku otrlosti a absenci morálky. Zbytnělé ego a touha zalíbit se stádu....to je tak jediná motivace podobných článků :-/

0 0
možnosti
IB

isabell

18. 9. 2010 12:07
Re: Kdo vás vlastně nutí číst blogy Tydlitátové?

Když může Tydlí nadávat na vše a všem kolem sebe a je to její právo, jak tvrdíte, pak i Kroupa může psát a kritizovat co chce, že?

Taky si otíráte "hubu" o někoho, koho nemusíte vůbec číst, ani na něj reagovat, takže anik s vaší morálkou to nebude valné ...

Co je motivací vám podobným diskutérů? Že by zastat se nenávistné baby, nebo to nandat nenáviděnému blogerovi? 8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám