Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

SYETEY-KOTZOUR

30. 7. 2010 12:59
slepičí stehna na Korzice

by mě lákaly víc ;-) ....ale jo, někdy bych to zkusil (vlastně oboje)R^

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

30. 7. 2010 13:00
Re: slepičí stehna na Korzice

hópni si do Lídlu....majó tam prsíčka v akci... :-) beztak nám je Mistr brzo naservíruje...:-)

0 0
možnosti
PVBAN

papaya v banánu a naopak

30. 7. 2010 12:56
no vida

kdo si počká, ten se dočká ;-) Jen dávám víc druhů koření - bobkáč, nové koření, muškátový oříšek ...a škoda, že už nikde nevidím ochucenou sůl Aji Shio, ta byla do tohoto jídla skvělá. :-)

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

30. 7. 2010 12:58
Re: no vida

to nemůžeš znát.... to prej vaří jenom nějakej chlap a někdy taky Krokodýl....;-€

0 0
možnosti
IV

Ištván Vinnetou

30. 7. 2010 12:52
V čem je nóvum, nebo vyjímečnost receptu?

..tohle vypadá, jako by to vařila kdejaká baba. Přece jenom... když vaří

chlap, čekal bych něco extra. Musím zklamaně konstatovat, že jsi se moc

nevycajchnoval... pamatuju lepší šlichty z tvé "dílny"... :-/

0 0
možnosti
T

toad

30. 7. 2010 13:09
Re: V čem je nóvum, nebo vyjímečnost receptu?

To je vlastně pravda. Hlásím se jako nový ale pilným studiem již značně erudovaný kroupolog. Mistr se mne dokonce níže ptá, cituji:

"A vy jste (byl před banem?) která rasa? Pitbul, nebo pudlík? Nebo vlk? Rád vím,

komu dělám radost..."

Byl jsem tedy "pyžmoň popelící se..". :-)

0 0
možnosti
S

SantaKlaun3

30. 7. 2010 12:45
.

Pane Kroupo, vydejte už konečně kuchařku. Určitě si jí koupím a věřím, že nebudu sám. :-)R^

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

30. 7. 2010 12:49
Re: .

R^

0 0
možnosti
L3

Livrak 3

30. 7. 2010 11:50
:-)

No vypadá to a určitě je to i výborný, ale málo omáčky né? :-) Potřebuju dělat víc omáčky.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 7. 2010 12:11
Re: :-)

No tak si ty stehna více podlijte vodou a použijte dva kelímky smetany místo jednoho - jinak je to postup stejný...;-D V.Kroupa

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

30. 7. 2010 11:43
klasika ale dobrá

jen místo kohoutího vývaru bych použil hovězí či kuřecí vývar

0 0
možnosti
JD

pedr64

30. 7. 2010 11:41
akorát že ve finále

z toho je kuře na smetaně a ne kuře na paprice, do toho se smetana nedává

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

30. 7. 2010 11:43
Re: akorát že ve finále

proč by nemohlo?

0 0
možnosti
T

toad

30. 7. 2010 11:38
A je to tady!!!

Konečně. Huráááááá. :-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

30. 7. 2010 11:41
Re: A je to tady!!!

A vy jste (byl před banem?) která rasa? Pitbul, nebo pudlík? Nebo vlk? Rád vím, komu dělám radost... V.Kroupa

0 0
možnosti
J

john.lgk

30. 7. 2010 11:36
Ze jsem to vubec cetl

Takova..... dobrota a ty knedliky, hmmm co bych za ne dal. Abyste rozumnel, ziji v Malajsii a o tomto jidle se mi muze tak akorat zdat. Diky a davam karmu.

0 0
možnosti
PP

paulczynski

30. 7. 2010 11:09
Ty budou u nás dneska

akorát je uvaří baba. Já bych spálil i vodu na čaj.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám