Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

ladyevil_cz

22. 7. 2010 9:44
Karma :)

;-D Mě jdou tahle písmenka pod kůži ;-)

0 0
možnosti
B

Bubo

22. 7. 2010 9:41
Stari

je asi jedina spravedlnost na svete, kterym si musime vsichni projit a kazdy se k tomu stavi jinak. Pokud je clovek jakztakz zdravy, tak se to da, ale pokud je zavisly na druhych a nemocny, tak takove stari je utrpeni. Nejhorsi je opovrzeni mladych nad starymi lidmi, ale samotnym jim nedochazi, ze se toho jednou taky doziji. A co se tyce vzhledu, tak to je taky kapitola. Kdyz vidime napr. fotky svych predku, jak byli mladi a krasni a jak je stari zmenilo, tak je to nekdy opravdu smutne. Davam Vam karmuR^

0 0
možnosti
TK

honda_mrkos_pajdusakova

22. 7. 2010 10:14
Re: Stari

Jediná spravedlnost, kterou musíme projít všichni, je smrt, nikoliv stáří... Mnoho lidí šanci dožít se stáří vůbec nedostane.

A k tomu vzhledu, to je docela relativní. Moje babička byla velmi krásná žena, její fotky z mládí byly úchvatné. Přesto pro mě byla vlastně hezčí jako stará paní, protože takovou jsem ji znala osobně a takovou ji měla ráda. Ta mladá kráska byla cizí, nečetla mi pohádky, nehrála se mnou pexeso, to až ta krásná stará paní (a ne že by neměla svoje mouchy, měla, jako každý).

0 0
možnosti
VF

vaťák

22. 7. 2010 9:22
Stárneme

Všichni stárneme a tak si začínáme vážit i toho, co jsme ještě včera brali jako samozřejmost.

Díky.R^

0 0
možnosti
S

simsII

22. 7. 2010 9:02
Blog k zamyšlení....

Pane autore, traduje se, že lidé často se ve stáří vracejí do závislosti, kterou prožívali jako děti. Kruh se takto uzavírá. Je na rodině, aby tento kruh udržela - rodiče své děti vychovali, vypiplali z těch plen a dudlíků a když se leta sejdou, měly by ony děti vše opět vrátit svým rodičům. Naše pochroumaná morálka říká - my to opět vracíme svým dětem, tak co. To je pohled modernity - tradice říká něco jiného. Nevím jaký národ má ve svých moudrech motto - úroveň národa se pozná na tom, jak se dokáže postarat o své předky.   :-)

0 0
možnosti
VB

V.Bill

22. 7. 2010 8:52
Dobré Vláďo.

0 0
možnosti
N

norayellow

22. 7. 2010 8:48
Pekny

clanek p. KroupaR^

0 0
možnosti
VH

ayera

22. 7. 2010 8:22
Podařilo se...

Díky!V

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám