Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Paula

21. 6. 2010 7:09
Trochu přecitlivělý, ne ?

Nebláznětě, Vladimíre ... podívejte se na blog paní Kotmelové a přečtěte si, jak ji večně sprostě napadá a uráží uživatel z_jara - a ona to taky neřeší. Řekněte si, že Vás může urazit jen inteligent a neřešte to.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

21. 6. 2010 0:35
kvůli váááááám se vzdáááváááám trůnu

klenotůůůůůů i katedrááál.......možná trochu melodramatické gesto.:-)

0 0
možnosti
M

malstroem

21. 6. 2010 0:04
To je malicherne a zbytecne

Pane Kroupo, proc se toho vlastne VIP vzdavate?

Proto, ze si z vas nekdo udelal srandu anebo vas urazil? To ho teda potrestate! Anebo proto, ze jeden blog, ktery byl zruseny v rozporu s pravidly, byl zase obnoveny? Tak to je asi v poradku, ze se dodrzuji pravidla. Ze jo. Anebo se toho vzdavate spis proto, ze VIP je jenom saskarna a na blog.idnes zadna pravidla neplati?

Podivejte se do seznamu VIP blogeru iDNES.cz! Zjistite, ze tretina z VIP blogeru nedodrzuje pravidlo, ze bloger zarazeny do sekce VIP musi prispivat do sveho blogu alesnon 1x za ctyri tydny a jinak bude z VIP vyrazen. A co se deje? Nic se nedeje, protoze prvni ze seznamu, ktery na to pravidlo kasle, je admin Patrik Banga.

Tak si z toho nic nedelejte a klidne piste dal, ja vas budu cist dal. Nekdy se mi to libi, jindy ne, a to je normalni. Jenom uz se prosim vas nesnazte o basnicky, jine veci umite psat lip.

0 0
možnosti
S

Semper-TDI

20. 6. 2010 21:35
Vladimíre , vy jste VIP předal tomu....

imbecilnímu retardovanému Vladovi III.Tepešovi ?8-o;-D Já jen že na Wendy dnes začal používat VIPku

0 0
možnosti
V

Vikina

21. 6. 2010 15:42
Re: Vladimíre , vy jste VIP předal tomu....

Ale Sempříku, vidíš přece z Tepešových příspěvků, že to je zakomplexovaný bukát, tak mu to dopřej aspoň v tom doupěti, vždyť normálně se takový člověk nemůže ukázat na ulici, proto si honí triko s ostatními stejně slintajícími čokly. Viděls' od něj někdy něco, co by mělo hlavu a patu? Je to chudák, co si klidně namaluje papírové medaile, připíchne si to na holou hruď a vyrazí machrovat na pláž. Všichni se mu smějí, obdivují jej akorát domorodci z Papuy-Gunei, a to mu úplně stačí.

0 0
možnosti
S

stepulka

20. 6. 2010 21:29
Zbytečný vlny

Vláďo, neber to tak vážně! Proč se trápit pro pár sprostej slov ? Když nejde o život ;-)

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

20. 6. 2010 21:38
Re: Zbytečný vlny

R^ k tomu se přidávám. Když to Vláďo nehrotíš.....je u tebe celkem fajn zábava.....jak to ale nabere konfrontaci, už mě nebaví ani jedna strana.

0 0
možnosti
KV

_-1-_

20. 6. 2010 21:07
ééé .....

..."Tímto se tedy vzdávám titulu VIP ve prospěch slečny blogerky Moniky Rossi."....

Vy rozhodujete o tom, kdo se stane VIP blogerem? .... A nechcete se se mnou začít kamarádit?

0 0
možnosti
OB

O. Bušek

20. 6. 2010 21:10
Re: ééé .....

Vy byste chtěl být VIP bloger? Vždyť byste se z toho mohl zbláznit. Dneska to psal bloger Kříž.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

20. 6. 2010 20:57
za podobná slova v diskusním fóru

....následuje odebrání bodů a následně i nicku, což je v pořádku.....víc bych se v tom asi nebabral. Odstavit blog by mělo, alespoň podle kodexu, být zásadně jen otázkou porušení kodexu v blogu samém.

Jinými slovy, v diskusi je diskutující diskutérem a nikoli blogerem.

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

20. 6. 2010 20:02
No, pokud

nějaká žena opravdu používá takový slovník a ještě je váženou blogerkou iDnes.cz a sepisuje se petice za její návrat, tak to je síla...Já vím, proč do té interní diskuze nechodím. :-/Kam se ztratila ta chuť psát? Je to jen o dopisování mezi blogery, urážení... Já se toho nechci účastnit, to vím s určitostí.

0 0
možnosti
KS

Krokodýlí Světýlko

20. 6. 2010 20:37
Re: No, pokud

Hani, ale tady nejde o nic jiného než o princip. Za to, že něco Mončí řekla v interní diskuzi blogerů, která není viditelná veřejně, si jistě nezaslouží smazání blogu. To byl příliš velký trest, proto se blogeři postavili na její stranu. Navíc už Kroupa dlouho unavuje jeho bonzováním, vyhrožováním, slíděním po identitě lidí a vyžadující extra ohýbávní kodexu kvůli kamarádovi Patovi. Kam se ztratila chuť psát? Nikam. Najdou se blogeři, kteří píší ne kvůli svému egu, ale kvůli psaní z radosti. Škoda, že nechodíte do interní diskuze, možná by se vám konečně otevřely oči.

0 0
možnosti
MV

marka40

20. 6. 2010 19:18
Dneska

odpoledne bylo na ČT "Retro". Koukám, koukám - ono už je i tady;-D

0 0
možnosti
M

motylek_02

20. 6. 2010 17:24
proc jste

se vzdal VIP???? Myslela jsem ze pisete rad a hlavne kvuli sobe? Za mnoh reakce v diskuzi si muzete sam svym pristupem, videla jsem nektere vase prispevky mimo idnes a nemate daleko k vypadum ci vyhruzkam jedne do zubu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám