Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Msahul

19. 2. 2010 12:07
tak

už je to v troubě a začíná to krásně vonět

0 0
možnosti
PN

paulina

19. 2. 2010 11:59
Ó jé

Pane, vy mi tu ale děláte sliny!R^

0 0
možnosti
F

Fumu

19. 2. 2010 12:08
Re: Ó jé

Mě taky.Zkusím to,ale jako přílohu si  dám rýži.Musí to být fantastický žrádloR^

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

19. 2. 2010 11:53
rozhodla bych se mezi cibulí a česnekem

a přidala do pekáčku nakrájenou mrkev, petržel, brambory, papriku... a pak samozřejmě vynechat to v krabici.

0 0
možnosti
SH-STJ

sir Humphrey - stálý tajemník JV

19. 2. 2010 11:57
Re: rozhodla bych se mezi cibulí a česnekem

a co celer?

0 0
možnosti
OP

Bětka

19. 2. 2010 11:40
Aúúúú

já hloupá jsem zase vlezla na váš blog před polední pauzou, kdy už hlady skoro nevidím!;-D

Sádlo bych taky zredukovala a krokety z prášku klidně udělám. Jednou za rok to rodinu nezabije.

0 0
možnosti
KL

Klara L

19. 2. 2010 11:42
Re: Aúúúú

Určitě nezabije. Mně spíš příšlo, že když už udělal autor "upgrade" z obvyklých mražených předsmažených hotových kroket a patlá se s nima ručně, tak mi přijde škoda tu "domácí" myšlenku v nich zazdít použitím těsta z prášku.

0 0
možnosti
OU

19. 2. 2010 11:28
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
OU

19. 2. 2010 11:29
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
SH-STJ

sir Humphrey - stálý tajemník JV

19. 2. 2010 11:22
pořádnej knedl to chce, žádný bolševický noky!

:-)R^R^R^

0 0
možnosti
LO

permanent

19. 2. 2010 11:30
Re: pořádnej knedl to chce, žádný bolševický noky!

Vídeňský bramborový knedlík, co dělá maminka ??? ;-D Ludmila O.

0 0
možnosti
LO

permanent

19. 2. 2010 11:18
Tak tohle "papů" vypadá skvěle !!!

Ovšem ty krokety ..... to musí bejt lahůdka. Jojo, kdybych už nebyla tak líná vařit ..... Vladimíre, Vy si teda papáte. Chtěla jsem napsat něco jinýho místo papání, však jistě víte, co. ;-D Já snad začnu zase vařit, Vy jeden kujóne. ;-DR^ Ludmila Odarčenková 

0 0
možnosti
KL

Klara L

19. 2. 2010 11:13
dneska

se mi recept docela dost zamlouvá, osobně bych provedla pár úprav: a) Když se maso stejně hned podlije, přijde mi zbytečné vymazávat pekáček, kór ještě takovým obrovským množstvím sádla, jak je vidět na fotce. I tak to bude dost tučné, krkovička je prorostlá a ještě tam patří ta slanina. Nevymazala bych ho vůbec nebo když už, tak jenom tenounkou vrstvičku rozetřít po pekáčku. b) Slaninu mám ráda jenom když je upečená do křupava, takže bych ji buď opekla vedle na pánvičce a položila na masíčko až na talíři, nebo aspoň bych ji přidala až těsně před koncem pečení navrch a nechala bych opéct v odkrytém pekáčku. c) Když už se patlat s vlastními kroketami, dělala bych je určitě i z vlastního těsta a ne z pytlíku. Ale jinak jídlo jako celek s výše uvedenými úpravami bych si celkem i dala a asi ho někdy brzo i té své masožravé rodince udělám.

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

19. 2. 2010 11:12
souhlas -skvělý jídlo...

dělala jsme je v pondělí,jen přidávám lžičku plnotučné hořčice, má to pak takovou zajímavou chuť....

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

19. 2. 2010 11:11
jejda, z tý ňamky se "marka40" asi picne docela

;-D;-DR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám