Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZM

Zbyněk Meduna

19. 2. 2010 17:10
Opět jste mě potěšil

Vladimíre, mňamka. To jsou jídla, která můžu kdykoliv. V mém věku je to sice už na pováženou, ale co - žijeme jen jednou, že? Přeju moc hezký večer. Zbyněk Meduna

0 0
možnosti
V

Vasco75

19. 2. 2010 16:39
Legrace, jako vždy...

"Krkovička z prasátka je dobrá. Černé pivo je také dobré. Smíchejte to obojí dohromady a máte něco móóc dobrého…

;-D Pan Kroupa se už fakt buď montuje do všeho a začal psát slabikář, nebo si po večerech pouští Teletubbies...;-D

0 0
možnosti
HN

Hanka Novotná

19. 2. 2010 16:21
Vypadá to dobře

To je přesně to jídlo, které vrátí do života.R^ Vůbec ráda vařím s pivem - dodá jídlu šmrnc.

Diskuzi ani číst nebudu, páč byc si jedině zkazila chuť, a to by byla škoda.

0 0
možnosti
JK

lola-cz

19. 2. 2010 19:28
Proboha..

"To je přesně to jídlo, které vrátí do života" -  to jste, Novotná, myslela vážně? Litr vypečeného + vyškvařeného  tuku  + Vitana a trocha masa a cibule?

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

19. 2. 2010 15:59
Pěkný recept

Chtěl bych všem těm prudičům v diskuzi vzkázat - vaše příspěvky mají stejnou hodnotu, jako tato teorie. 

http://www.youtube.com/watch?v=dAn4M0Qk7iQ

Pro autora - R^

0 0
možnosti
W

wiki5.5

19. 2. 2010 17:28
Re: Pěkný recept

na soudruha Stalina :-)

0 0
možnosti
LM

Aaron71

19. 2. 2010 15:05
Recept je tu 3 hodiny

A už je tu 3 stránky diskuse. Jídlo vypadá dobře, já bych si k tomu radši dal bramborový knedlíček. Domácí.

0 0
možnosti
B

Bucharovic

19. 2. 2010 15:33
Re: Recept je tu 3 hodiny

To víš, Láďo, mají mě rádi a nemůžou bez mých článklů být.;-D V.Kroupa

0 0
možnosti
G

gumidos

19. 2. 2010 14:02
ano

půlpivko nechybí, nenaklepaná krkovice, těsto z prášku, mražená zeleninka, hlubokej talíř a co ještě zbývá? Přece bagr.....

0 0
možnosti
O

ondrakrejsa

19. 2. 2010 14:30
Re: ano

R^R^

0 0
možnosti
LK

Eskamotér

19. 2. 2010 13:13
Chvála bohu, další recept...

...tedy ne, že by mi šlo o to jídlo, je to taková univerzální klasika, kde se něco přidá něco zase ubere, ale ta diskuze, ta bude šťavnatější než samotná krkovice. Na tu se těším ;-D

Mimochodem, přílohové polotovary, to je degradace pokrmu. Chápu, že to je někdy úspora času, ale propagace pytlíkovek, to není vůbec hezké.

0 0
možnosti
V

vrtiholka

19. 2. 2010 12:51
Kde se pivo pije..

.. tam se dobře žije. Kde se s pivem vaří, tam se dobře daří. :))

Podobně děláváme buřty v pivu, bez kroket, jen s chlebem. Jen mám strach, že brzy budu buset tuhle dobrptu začít dělat ve vaně, husí pekáč už přestává stačit. :)

0 0
možnosti
F

Fumu

19. 2. 2010 16:20
Re: Kde se pivo pije..

Buřty na černém pivě,to nemá chybu.K té dnešní krkovici by se docela hodil i bramboráček(?):-)

0 0
možnosti
V

vrtiholka

19. 2. 2010 12:48
Kde se pivo pije..

0 0
možnosti
NS

Nyzozemec Sídorf

19. 2. 2010 12:16
Nikde nevidim albert tatarku

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám