Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 14:15
Takhle naservírovaný guláš je zločin proti gastronomii

když už odhlédnu od másla a těch příšerných knedlíků z prášku, tak pohled do talíře pana Kroupy, mi způsobuje nevolnost. Člověče, to fakt nemáte ani špetku soudnosti a vkusu?:-/

0 0
možnosti
T

Tausret

15. 1. 2010 15:06
Re: Takhle naservírovaný guláš je zločin proti gastronomii

... tak si dojdi na meníčko do Four Seasons, emane....;-D

0 0
možnosti
L

liludallas

15. 1. 2010 14:08
.

jedine, co Vám asi neodpustím, Vláďo, jsou ty knedlíky v prášku :-)

http://www.blondatejsvet.cz

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 14:16
Re: .

když u Kroupů jiné neumí :-(

0 0
možnosti
PP

Euronymos

15. 1. 2010 13:53
.

To mě čeká v neděli :)

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

15. 1. 2010 12:55
když to čtu..

tečou mi slzy,je to týden,co umřela Jožka -kamarádka mojí maminky, dělala ten nejlepší guláš z kližky na světě...vařila nám ho s láskou a chutí..ještě mám 2 porce na mrazáku, ale teď bych si ho kvůli slzičkám a smutku nevychutnala...vařila ho podobně jako ty, ale nedávala ho do papiňáku,nebyla v něm majoránka a pokaždé byl tak z 5 kg kližky...nejlepší byl s chlebem cca 4 den....:-/

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 13:00
Re: když to čtu..

každý guláš je podobný, to Kroupa propadl nemístné pýše. Když celý svět dělá guláš na sádle, nebo oleji, tak on ausgerechnet na másle a s octem, aby bylo vidět, jakej je kanón...

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

15. 1. 2010 12:43
K těm přiblblým zákonům Unie

Pokud bude uleželé jídlo v restauracích povoleno, nastane problém zjistit, jestli ten guláš je starý 3 dny nebo 5. Ono dostat v české restauraci přesolené a přepepřený guláš (aby se zamaskovalo stáří), ve kterém se staré maso již rozpadá na jednotivá vlákna, nebylo nic neobvyklého.

0 0
možnosti
D

da.rock

15. 1. 2010 12:34
Teda já nevím

ale to máslo mi do guláše nějak nesedí. Ale třeba je to dobré, kdo ví...

0 0
možnosti
DD

danaja1

15. 1. 2010 12:45
Re: Teda já nevím

Jasně taky to tak vidím, do guláše jedině sádlo, máslo je výborné do omáčky :-)))

0 0
možnosti
P

polibek

15. 1. 2010 12:28
jdu ucmuchtit co dům dal

chcíplá myš v lednici, kousek sýra, načaté rajče, bílek bez žloutku, vyčáchlé pivo, sušené kolečko salámu a tvrdý chléb. Jojo dobrý kuchař uvaří i z toho co dům dá, vidím to tak na pořádnou hostinu pro čtyři osoby, hotov do 5 minutek- minutka:-P

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 12:30
Re: jdu ucmuchtit co dům dal

hlavně kečup, česnek a provensálské koření :-)

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

15. 1. 2010 12:09
Tak papa Ištvánku, zase si s tebou někdy pohraju

0 0
možnosti
B

Bucharovic

15. 1. 2010 12:04
Pro ,,polibek"

Tady máte recept na svíčkovou, jak ji vařím já

http://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/c/86190/Kdyz-vari-chlap-aneb-Svickova-na-smetane-z-hovezi-klizky.html#t2

R^ V.Kroupa

0 0
možnosti
P

papaya

15. 1. 2010 12:09
Re: Pro ,,polibek"

jeeej, tak svíčkovou bych z kližky "nedala" .... mě prostě nechutnají ty spojivky, blee :-((   Ale prý je dobrá (krom zadního hovězího, klasicky) i z vepřové kýty, ale nevím, nezkoušela jsem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám