Děkujeme za pochopení.
Istvan Vinnetou
Tohle není vyhlášená stránka receptů nejlepšího kuchaře?
..a já jsem myslel, že jo Takže pan Kroupa je jen nadšený amatér? To potom vysvětluje to máslo, česnek a kečup v tzv. guláši
Lord Asriel
Dámy a pánové
Dámy a pánové, tohle není nějaká vyhlášená stránka receptů dle nejlepších kuchařů světa. Toto jídlo nejsou sice Sherry Marinated Steaks, které si tak s oblibou dávám s lahodným Châteauneuf-du-Pape 2005, ale mějte k autorovi trochu úcty. Vždyť ne každý může obědvat nebo večeřet takové vybrané lahůdky. A tohle se mi zdá vcelku poživatelné. A už vůbec nechápu ty negativní reakce - pánové a dámy, je vidět, že vás nenaučili social behavior a úctu vůči oponentovi.
Wendolene
Re: Dámy a pánové
Kdyz se autor chova jako male urazene dite, jak chcete nejake spolecenske chovani a ohled a takt? Lorde, vy jste zde asi hodne novy...Vam se to zda pozivatelne? To je hezke, ale nechte nas "diskutovat" o pozivatelnejsim jidle. Ovsem autor ma moznost presentovat svoje kulinarni hrichy a zavrit si diskusi, tim padem to bude jeho recept a jeho zpusob a pres to nejede vlak, zadne diskuse a basta !
Istvan Vinnetou
Existuje prostě jídlo, které se nazývá guláš a které
se všude na světě vaří ze stejných základních ingrediencí. Jakýsi advokát Kroupy se snaží vnutit názor, žeř třeba právě ten Kroupův guláš je ten nejlepší. To je nebetyčná blbost. Ať ten experiment nazve jinak a bude vše v pořádku. Guláš je prostě guláš a nějaký máslo a česnek a kečup to zprzní natolik, že už to guláš není. O tom je celá debata. když se to bude jmenovat Kroupovo tajemství, tak není žádný problém.....ale guláš?
K-D
Re: Existuje prostě jídlo, které se nazývá guláš a které
Chybí tam vajíčko a je to lečo z menzy v dávných dobách....
krasavice moravská
nahoru
ještě syrovou cibuli a je to dokonalé, pak ještě pivko
Bucharovic
.
Budu si vařit guláš tak, jak mi chutná a je mi úplně u zádele, co si o tom myslíte vy ,,šéfkuchaři". V.Kroupa
_sluníčko
Re: .
no to je naprosto v pořádku, že si ho budete vařit po svém, ale proč je tady otevřená diskuze?
Wendolene
Nebude se vam to libit, ale takhle se gulas nevari
Nepatri tam v zadnem pripade maslo a cesnek ani kecup. Gulas je jednoduche jidlo, ale jak je videt, dokazete zprnit jednoduche jidlo svym neumenim. Za takovyto gulas vy vas sefkuchar vyhodil z oboru kuchar-cisnik raz dva! Do gulase sadlo bud veprove nebo husi ( tak to delaji treba v Rakousku, je to jina chut, a neni to tak nacichle prasecim). Cibule, jenom cibule. Zadny cesnek. Cibule, maso, paprika, zadna mouka, a nedusit maso, dokud neni dostacne oprazene.Paprika musi byt kvalitni, madarska nebo spanelska. Zadne rozemlete cihly. Sul, pepr. Jednoduche, zadny Kecup , proboha!!! Proste neumite varit, nevim, proc si myslite, ze ano, asi jste jediny, kdo doma vari, a tak je to ceneno, ale ....
Istvan Vinnetou
Re: Nebude se vam to libit, ale takhle se gulas nevari
o tom tady od rána hovoříme, že to Kroupa pěkně zprznil
Istvan Vinnetou
Tak kdo chce, ať si zadá do vyhledávače sir Humprey
a mimo jiné mu vyjede i jeho výrok s honěním na diskusi AHA. Tady je zatloukání marné
Livrak
Re: Tak kdo chce, ať si zadá do vyhledávače sir Humprey
Jé, práskač.
Livrak
No koečně gulášek ;-)
Vypadá to skvěle, okorát jsem si myslel že na gulášek je zapotřebí dělat tmavej cibulovej základ, cibulku skoro dohněda. Ale vypadá to fakt výborně.
Humprey sir
jen aby to nezapadlo
V diskuzi pod mými články, z neznámého důvodu, číhá pomatenec, který si říká Istvan Vinnetou. Jeho jediným cílem je znehodnotit diskuzi hloupými příspěvky, urážkami všech, kteří do diskuze přispějí. Zkusila jsem všechno možné i nemožné a zjistila, že funguje jediné - nereagovat. Proto bych požádala i Vás o stejný přístup. Nezájem je to jediné co lidem jeho typu vadí. Zastávám názor, že lidé, kteří na sebe chtějí upozornit jen urážením a ponižováním druhých, si naši pozornost nezaslouží.
pafffka
Re: jen aby to nezapadlo
Ale no tak, sire, tohle už je vážně trapné...
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...