Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 20:47
Tohle není vyhlášená stránka receptů nejlepšího kuchaře?

..a já jsem myslel, že jo 8-o Takže pan Kroupa je jen nadšený amatér? To potom vysvětluje to máslo, česnek a kečup v tzv. guláši:-)

0 0
možnosti
LA

Lord Asriel

15. 1. 2010 20:36
Dámy a pánové

Dámy a pánové, tohle není nějaká vyhlášená stránka receptů dle nejlepších kuchařů světa. Toto jídlo nejsou sice Sherry Marinated Steaks, které si tak s oblibou dávám s lahodným Châteauneuf-du-Pape 2005, ale mějte k autorovi trochu úcty. Vždyť ne každý může obědvat nebo večeřet takové vybrané lahůdky. A tohle se mi zdá vcelku poživatelné. A už vůbec nechápu ty negativní reakce - pánové a dámy, je vidět, že vás nenaučili social behavior a úctu vůči oponentovi. V 

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 1. 2010 20:39
Re: Dámy a pánové

Kdyz se autor chova jako male urazene dite, jak chcete nejake spolecenske chovani a ohled a takt? Lorde, vy jste zde asi hodne novy...Vam se to zda pozivatelne? To je hezke, ale nechte nas "diskutovat" o pozivatelnejsim jidle. Ovsem autor ma moznost presentovat svoje kulinarni hrichy a zavrit si diskusi, tim padem to bude jeho recept a jeho zpusob a pres to nejede vlak, zadne diskuse a basta !

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 20:28
Existuje prostě jídlo, které se nazývá guláš a které

se všude na světě vaří ze stejných základních ingrediencí. Jakýsi advokát Kroupy se snaží vnutit názor, žeř třeba právě ten Kroupův guláš je ten nejlepší. To je nebetyčná blbost. Ať ten experiment nazve jinak a bude vše v pořádku. Guláš je prostě guláš a nějaký máslo a česnek a kečup to zprzní natolik, že už to guláš není. O tom je celá debata. když se to bude jmenovat Kroupovo tajemství, tak není žádný problém.....ale guláš? 8-o

0 0
možnosti
K

K-D

15. 1. 2010 20:48
Re: Existuje prostě jídlo, které se nazývá guláš a které

Chybí tam vajíčko a je to lečo z menzy v dávných dobách....

0 0
možnosti
DV

krasavice moravská

15. 1. 2010 19:30
nahoru

ještě syrovou cibuli a je to dokonalé, pak ještě pivkoR^

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 19:54
Re: nahoru

guláš bez syrové cibule není guláš.... :-)

0 0
možnosti
B

Bucharovic

15. 1. 2010 19:22
.

Budu si vařit guláš tak, jak mi chutná a je mi úplně u zádele, co si o tom myslíte vy ,,šéfkuchaři";-D. V.Kroupa

0 0
možnosti
EF

_sluníčko

15. 1. 2010 19:27
Re: .

no to je naprosto v pořádku, že si ho budete vařit po svém, ale proč je tady otevřená diskuze? :-)

0 0
možnosti
W

Wendolene

15. 1. 2010 18:11
Nebude se vam to libit, ale takhle se gulas nevari

Nepatri tam v zadnem pripade maslo a cesnek ani kecup. Gulas je jednoduche jidlo, ale jak je videt, dokazete zprnit jednoduche jidlo svym neumenim. Za takovyto gulas vy vas sefkuchar vyhodil z oboru kuchar-cisnik raz dva! Do gulase sadlo bud veprove nebo husi ( tak to delaji treba v Rakousku, je to jina chut, a  neni to tak nacichle prasecim). Cibule, jenom cibule. Zadny cesnek. Cibule, maso, paprika, zadna mouka, a nedusit maso, dokud neni dostacne oprazene.Paprika musi byt kvalitni, madarska nebo spanelska. Zadne rozemlete cihly. Sul, pepr. Jednoduche, zadny Kecup , proboha!!! Proste neumite varit, nevim, proc si myslite, ze ano, asi jste jediny, kdo doma vari, a tak je to ceneno, ale ....

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 18:13
Re: Nebude se vam to libit, ale takhle se gulas nevari

o tom tady od rána hovoříme, že to Kroupa pěkně zprznil :-)

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

15. 1. 2010 17:00
Tak kdo chce, ať si zadá do vyhledávače sir Humprey

a mimo jiné mu vyjede i jeho výrok s honěním na diskusi AHA. Tady je zatloukání marné :-)

0 0
možnosti
L

Livrak

15. 1. 2010 17:01
Re: Tak kdo chce, ať si zadá do vyhledávače sir Humprey

Jé, práskač.:-/

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

15. 1. 2010 16:57
pafffka - ještě se ti to zdá trapný?

0 0
možnosti
PI

pafffka

15. 1. 2010 16:59
Re: pafffka - ještě se ti to zdá trapný?

Ano.

0 0
možnosti
L

Livrak

15. 1. 2010 16:54
No koečně gulášek ;-)

Vypadá to skvěle, okorát jsem si myslel že na gulášek je zapotřebí dělat tmavej cibulovej základ, cibulku skoro dohněda. Ale vypadá to fakt výborně.R^:-)

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

15. 1. 2010 16:56
Re: No koečně gulášek ;-)

i karamel se dělá

0 0
možnosti
HS

Humprey sir

15. 1. 2010 16:27
jen aby to nezapadlo

V diskuzi pod mými články, z neznámého důvodu, číhá pomatenec, který si říká Istvan Vinnetou. Jeho jediným cílem je znehodnotit diskuzi hloupými příspěvky, urážkami všech, kteří do diskuze přispějí. Zkusila jsem všechno možné i nemožné a zjistila, že funguje jediné - nereagovat. Proto bych požádala i Vás o stejný přístup. Nezájem je to jediné co lidem jeho typu vadí. Zastávám názor, že lidé, kteří na sebe chtějí upozornit jen urážením a ponižováním druhých, si naši pozornost nezaslouží.

0 0
možnosti
PI

pafffka

15. 1. 2010 16:31
Re: jen aby to nezapadlo

Ale no tak, sire, tohle už je vážně trapné...Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám