Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

mikado12

18. 12. 2009 13:41
Je

fakt, že dneska tam není to příšerné gumové prostírání, ale myslím, že to dorovná chtuná čalamádka, na kterou nemáte zapomenout;-D;-D!

0 0
možnosti
P

pěnice

18. 12. 2009 12:10
A teď něco k receptům.

Jsem si minule přečetla recept s těmi tvarůžky a majkou.Tak jsem si nakoupila potřebné věci,že to vyzkouším a nejdříve mi manžel sežral ty tvarůžky a pak i tu majku. Tak někdy příště,moc manželovi chutnala ta svíčková z klížky a ještě mi řekl,proč to nenapadlo mě ,že můžu použít klížku.On hovězí nemusí ale klížku má rád..

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

18. 12. 2009 12:30
Re: A teď něco k receptům.

prozradím vám tajemství....svíčková z kližky není svíčková, tak jako ze staré běhny pannu neuděláš :-)

0 0
možnosti
IV

Istvan Vinnetou

18. 12. 2009 11:25
Příšerná kultura stolování...

i když ten servírovaný blivajz vypadá dost nevábně, na čistém, bílém ubruse, nebo alespoň ne na károvaném talíři by se na to dalo podívat. Neumím si ovšem představit konzumaci :-/

0 0
možnosti
AS

pralinka_rumova

18. 12. 2009 11:20
Mňam,

doporučuji zlepšovák - tu rýži uvařit ve vývaru. Chutě se krásně propojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám