Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

Aaron71

18. 12. 2009 18:48
Někomu to asi může chutnat

Ale já rizoto zásadně nezapékám. Ono vůbec rýži je lépe nezapékat. Ale proti gustu... Nech si chutnat, ale já si dám tentokrát něco jiného:-)

0 0
možnosti
JK

lola-cz

18. 12. 2009 19:11
Re: Někomu to asi může chutnat

Souhlas. Vysušovat něco, co má být vláčné, je holý barbaring. Rv

0 0
možnosti
JK

lola-cz

18. 12. 2009 17:42
Možná tak zapečená rýže s droby,

ale rizoto to není zcela určitě - na to je třeba úplně jiná rýže a taky úplně jinak připravená.

0 0
možnosti
W

Wendolene

18. 12. 2009 17:40
Vidim, ze byla sejmuta jedna vrstva plastiku...

Jeste tak vyhodit ten ubrus, zmenit nadobi a pribory a mozna to k necemu povede...aspon prezentace bude hezka, kdyz uz jidlo je neslavne...

0 0
možnosti
JK

lola-cz

18. 12. 2009 17:43
Re: Vidim, ze byla sejmuta jedna vrstva plastiku...

nevím jak vy, ale já na to pár vteřin nevěřícně zírala... ;-)

0 0
možnosti
QNT

qui n tana2

18. 12. 2009 17:19
recept ala Mr. Kroupa

nahazej vnitrek vysavace do kastrolu, hod na to 3 litry smetany, 40 cesneku, 300 g sadla, 400 g masla, kocici zvratky, pak ta hodis to maso a za 3 hodiny je to hotove. jen je jeste nutne vymyslet nazev a samozrejme servirovat na karovanem ubrusu a s plastikovym nadobim. dobrou chut. ;-)

0 0
možnosti
JK

lola-cz

18. 12. 2009 17:33
Re: recept ala Mr. Kroupa

Pomoc!! ;-D ;-D Já to vidím....!! ;-D ;-D 

0 0
možnosti
K

K-D

18. 12. 2009 16:23
Vláďo, já tě varoval

Jdu koupit buřta a pivo a pak napíšu vlastní recept. Už kvůli té sbírce diskutérů....

0 0
možnosti
MD

mikado12

18. 12. 2009 16:28
Re: Vláďo, já tě varoval

Už se nemůžeme dočkat;-D!

0 0
možnosti
S

sir.HUMPREY.

18. 12. 2009 16:18
čau Laďo

0 0
možnosti
MD

mikado12

18. 12. 2009 16:27
Re: čau Laďo

Láďa je už dávno doma. Roznesl poslední poštu po americké firmě a už hodinu sedí v křesle a s lahváčem v ruce si promítá film, kde vzdoruje padesátinásobné přesile;-D;-D!

0 0
možnosti
PH

artea

18. 12. 2009 14:21
Dnes jsem také dělala rizoto

Tuk na pekáček, 1 Kg rýže, 1 mraž. zel s brokolicí, 1 konzerva hovezí, vepřová nebo lančmíd to záleží na vašem výběru, klidně můžet použít i konzervy 2, pokud tam chcete mít toho masa víc. 1 masox, podravka, sůl , pepř

Uvařím si masox v 1 l vody, properu rýži, kterou už mám od večera namočenou ve vodě. Do pekáčku dám tuk, nakrájenou cibuli, mraž zeleninu, obsah konzervy , rýži. a podravku.Pořádně to promíchám a zaleju částí masoxu. Vložím do vyhřáte trouby na 200 Ca zapékám. Občas vyndám promíchám a opět přileju masox. Takto pokračuji průbežně hodinu, dokud rýže nezměkne. Ještě můžete dle chuti přisolit a opepřit. Rizoto je chuťově výborné a nerozblemtané. Při podávání můžete ještě posypat strouhaným sýrem, ale není to vůbec nutné. Je pravdou, že mi toto rizoto pochválilo několik lidí a manžel mi říká, že lepší nejedl. Pan Pohlreich by mi sice vytkl ten masox a podravku, ale hlavní je že neví, že při sledování jeho kulinářského umění mě honí mlsná....

0 0
možnosti
PH

artea

18. 12. 2009 14:23
Re: Dnes jsem také dělala rizoto

a já neznaboh kvalitní kuchyně si udělám čínskou polívku z pytlíku :-(

0 0
možnosti
PM

assam

18. 12. 2009 14:15
Malé poškádlení

Dnes bez obvyklé láhve vína či sklenice piva? ;-);-D;-D petr.assam

0 0
možnosti
G

Gmur

18. 12. 2009 14:09
no a ted protest

pokud chcete varit risotto, tak jedine z ryze arborio.To se da koupit. Je to totiz special ze severni Italie, odtud risotto prave pochazi. Jinak se mi zda , ze jde o neco jineho.

0 0
možnosti
M

Mufu

18. 12. 2009 19:09
Re: no a ted protest

Až půjdeš pro to arborio,nezapomeň si na předloktí pověsit kabelku Gucci;-D

0 0
možnosti
PC

Paula

18. 12. 2009 13:54
Pane Kroupo,

mnohé z Vašich receptů jsem s úspěchem vyzkoušela, ale tentokrát si dovolím nesouhlasit ... já také dělám rizoto z kuřecích drobů, ale vy si MOC potrpíte na česnek a sem bych ho tedy rozhodně nedala. A navíc do rizota patří i nějaká za zeleninka, například hrášek ...

0 0
možnosti
MM

captain cook

18. 12. 2009 13:59
Re: Pane Kroupo,

zvykni si na cesnek - je zdravy

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám