Děkujeme za pochopení.
Aaron71
Někomu to asi může chutnat
Ale já rizoto zásadně nezapékám. Ono vůbec rýži je lépe nezapékat. Ale proti gustu... Nech si chutnat, ale já si dám tentokrát něco jiného
lola-cz
Re: Někomu to asi může chutnat
Souhlas. Vysušovat něco, co má být vláčné, je holý barbaring.
lola-cz
Možná tak zapečená rýže s droby,
ale rizoto to není zcela určitě - na to je třeba úplně jiná rýže a taky úplně jinak připravená.
Wendolene
Vidim, ze byla sejmuta jedna vrstva plastiku...
Jeste tak vyhodit ten ubrus, zmenit nadobi a pribory a mozna to k necemu povede...aspon prezentace bude hezka, kdyz uz jidlo je neslavne...
lola-cz
Re: Vidim, ze byla sejmuta jedna vrstva plastiku...
nevím jak vy, ale já na to pár vteřin nevěřícně zírala...
qui n tana2
recept ala Mr. Kroupa
nahazej vnitrek vysavace do kastrolu, hod na to 3 litry smetany, 40 cesneku, 300 g sadla, 400 g masla, kocici zvratky, pak ta hodis to maso a za 3 hodiny je to hotove. jen je jeste nutne vymyslet nazev a samozrejme servirovat na karovanem ubrusu a s plastikovym nadobim. dobrou chut.
K-D
Vláďo, já tě varoval
Jdu koupit buřta a pivo a pak napíšu vlastní recept. Už kvůli té sbírce diskutérů....
mikado12
Re: čau Laďo
Láďa je už dávno doma. Roznesl poslední poštu po americké firmě a už hodinu sedí v křesle a s lahváčem v ruce si promítá film, kde vzdoruje padesátinásobné přesile!
artea
Dnes jsem také dělala rizoto
Tuk na pekáček, 1 Kg rýže, 1 mraž. zel s brokolicí, 1 konzerva hovezí, vepřová nebo lančmíd to záleží na vašem výběru, klidně můžet použít i konzervy 2, pokud tam chcete mít toho masa víc. 1 masox, podravka, sůl , pepř
Uvařím si masox v 1 l vody, properu rýži, kterou už mám od večera namočenou ve vodě. Do pekáčku dám tuk, nakrájenou cibuli, mraž zeleninu, obsah konzervy , rýži. a podravku.Pořádně to promíchám a zaleju částí masoxu. Vložím do vyhřáte trouby na 200 Ca zapékám. Občas vyndám promíchám a opět přileju masox. Takto pokračuji průbežně hodinu, dokud rýže nezměkne. Ještě můžete dle chuti přisolit a opepřit. Rizoto je chuťově výborné a nerozblemtané. Při podávání můžete ještě posypat strouhaným sýrem, ale není to vůbec nutné. Je pravdou, že mi toto rizoto pochválilo několik lidí a manžel mi říká, že lepší nejedl. Pan Pohlreich by mi sice vytkl ten masox a podravku, ale hlavní je že neví, že při sledování jeho kulinářského umění mě honí mlsná....
artea
Re: Dnes jsem také dělala rizoto
a já neznaboh kvalitní kuchyně si udělám čínskou polívku z pytlíku
assam
Malé poškádlení
Dnes bez obvyklé láhve vína či sklenice piva? petr.assam
Gmur
no a ted protest
pokud chcete varit risotto, tak jedine z ryze arborio.To se da koupit. Je to totiz special ze severni Italie, odtud risotto prave pochazi. Jinak se mi zda , ze jde o neco jineho.
Mufu
Re: no a ted protest
Až půjdeš pro to arborio,nezapomeň si na předloktí pověsit kabelku Gucci
Paula
Pane Kroupo,
mnohé z Vašich receptů jsem s úspěchem vyzkoušela, ale tentokrát si dovolím nesouhlasit ... já také dělám rizoto z kuřecích drobů, ale vy si MOC potrpíte na česnek a sem bych ho tedy rozhodně nedala. A navíc do rizota patří i nějaká za zeleninka, například hrášek ...
- Počet článků 2182
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 3086x
Dum Spiro Spero...
Seznam rubrik
- O FILMECH...
- SMRT TÁHLA PIKOVÝ ESO
- MŮJ ČTENÁŘSKÝ DENÍK
- POVOLÁNÍ - BODYGUARD
- JE TĚŽKÉ PŘEŽÍT...
- O lásce...
- TANEC S BÍLOU SMRTÍ
- S PRSTEM NA SPOUŠTI...
- HRA O ŽIVOT...
- MOJE RECEPTY - VAŘENÍ...
- O LÁSCE - MOJE PŘÍBĚHY A ÚVAHY
- SLOUŽÍM VLASTI...
- MOSSAD...
- MOJE BAJKY A POHÁDKY
- DIVOKÝ ZÁPAD...
- Z DENÍKU - AFGHÁNISTÁN...
- O ČLOVĚKU...
- STÍNY...
- STŘÍPKY Z DĚTSTVÍ...
- TĚŠÍ MĚ, CHÁRON...
- ,,SHAKESPEAROVINY"
- TEXTY MÝCH PÍSNÍ A BALAD
- I ĎÁBEL BÝVAL KDYSI ANDĚLEM…
- CHERCHEZ LA FEMME...
- TAXÍK A JINÉ SRANDIČKY...
- CUI BONO VERITAS...
- HORORY, SCI FI, PSYCHO...
- RYBÁŘSKÉ POVÍDKY A ZAMYŠLENÍ..
- MOJE BÁSNIČKY...
- MOJE FOTOBLOGY...
- OSOBNÍ
- NEZAŘAZENÉ
Oblíbené blogy
- Všechny, ze kterých se dozvím něco, co jsem nevěděl...
- Pavlína O' T. -Ta, která umí říci jasně co se jí líbí a co ne...
- Dušan Rovenský - Ten, který zná, ví a zažil...
- Alice Barešová - Ta s krásnou duší...
- Standa Wiener - Ten, co mě vždy pobaví...
- Jana Krčová - Ta něžně svá...
- Pavel Krečíř - Myslím, že srandista a budovatel :-))
- Ivo Richter - normální a prima chlap
- Hana Rebeka Šiander - V sametu zabalený diamant...
- Marián Béreš - PAN fotograf...
- Dušan Streit - zdravě rozumný
Oblíbené stránky
- Své články publikuji i v časopise ,,Rybář"
- Něco pro milovníky fajnového pití - COGNAC CLUB
- Napsal jsem první knihu
- Napsal jsem druhou knihu
Oblíbené knihy
Oblíbené články
- Hoď kamenem, kdož jsi bez viny...
- Z deníku - Afghánistán...jsou čtyři ráno...
- Vánoce 88' a ráže 7,62...
- Bodyguard - ,,Vaše sukně madam..."
- Bodyguard - ,,Tohle je Bagdád madam..."
- Pod palbou...
- ,,Vrať se mi živý, Vasko..."
- Přežít...
- Ano, já jsem Smrt...
- Per atria mortis... (Skrz brány smrti...)
- Kytarový mág...
- Zakuř si, Žide, zakuř...
- Cizinec...
- Milý Ahmede...
- Jak jsem salutoval B. Willisovi...
- Tanec s bílou smrtí - kapitola první...