Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

Pepan A2

20. 11. 2009 16:17
Tak tohle zkusím

Špenátek já můžu, tak se těším. Pak se ozvu jak  todopadlo.

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

20. 11. 2009 14:40
?

Co zkusit to maso nechat chvilku podusit,aby si pustilo šťávu a podlít vodou až dýl?Pak budete mít tu "omáčku" jedna radost a ne jenom omaštěnou vodu... Jinak je ta kombinace pokrmu zajímavá,ale to je v pořádku - v každém z nás je kousek "Babiceho" :-)

0 0
možnosti
MB

buxus

20. 11. 2009 15:13
Re: ?

Kousek Babiceho? To by nás pak nemohl mít pan Pohlreich ale ani trochu rád.

0 0
možnosti
L

liludallas

20. 11. 2009 14:36
.

ja se tesim na to Rychle maso... ceskou klasiku ja nemusim :-)

blondatejsvet.cz

0 0
možnosti
PR

Plastic rabbithutch

20. 11. 2009 14:35
Woe

Jakási zahuštěná omáčka a k tomu špenát? Jak to chutná, když se ten omáchanej knedlík v tom hnědým počachtá v tom špenátu smíchaným taky s tím hnědým? Barvou připomínající ucházející průjem....to bude pěknej blivajzRv

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2009 14:46
Re: Woe

Woe, už skončilo vyučování že jo...;-D V.Kroupa

0 0
možnosti
SHO

Sir Humprey original

20. 11. 2009 13:34
super :-))) (a co někdy podusit Ištvány?)

:-)R^

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2009 13:51
Re: super :-))) (a co někdy podusit Ištvány?)

Ahoj Sire. A kdo by to žral prosím Tě...?!;-D V.Kroupa

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

20. 11. 2009 13:17
je to fajn jídlo....ale bude jahelník s višněma :-)

po tom se můžou doma utlouct a já jim ho prozřetelně slíbila už ve středu ;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2009 13:29
Re: je to fajn jídlo....ale bude jahelník s višněma :-)

To bych taky chtěl zkusit, můžeš mi poslat mailem rercept?:-) Ahoj V.

0 0
možnosti
MJ

Martin Jirousek

20. 11. 2009 13:05
Skvělý jako obvykle

Ale rozesmály mě ly názvy obrázků. ;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2009 13:08
Re: Skvělý jako obvykle

;-);-D

0 0
možnosti
BT

markyz.Gero

20. 11. 2009 12:16
Jídlo je to výborné

ovšem asi by mi v tomto podání nechutnalo,

hovězí do papiňáku? 8-o Co zkusit špenát nemražený. listový?  

já vím jde to rychleji ale ta chuť

0 0
možnosti
B

Bucharovic

20. 11. 2009 12:22
Re: Jídlo je to výborné

Nějak nechápu, co máte proti hovězímu v papiňáku? Já prostě píšu recepty pro obyčené lidi a tací třeba u vaření ještě perou prádlo, starají se o děti atd a tak jim papiňák a s tím ušetřený čas přijde vhod. Vařil jsem kdysi i bez něho a umím to taky, ale pokud se jednou naučíte odhadovat čas, který na to které jídlo je třeba, aby se v papiňáku nerozvařilo, tak není problém;-) V.Kroupa

0 0
možnosti
JD

pedr64

20. 11. 2009 12:16
konečně někdo, kdo vaří špenát

s česnekem a vajíčkem a ne ten rozsekanej žabinec známý z veřejného stravování. Jestli mohu doporučit, tak nejdříve si udělejte bešamel a v tom potom vařte špenát. Krásně se zahustí

0 0
možnosti
ŠM

s(h)arka

20. 11. 2009 13:16
Re: konečně někdo, kdo vaří špenát

vařím ho stejně, česnek,vajíčko..občas přidám i trošku smetany s hladkou moukou a zahustím....;-)

0 0
možnosti
NS

Nyzozemec Sídorf

20. 11. 2009 12:07
Kroupo

Ty si komik ;-D;-D;-D R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám