Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Proč není dobré ustupovat zlu " ? Jistě je to spravedlivá povinnost....ale..s tím se potýká svět od nepaměti "Fiat iustitia pereat mundus"- přeloženo "nechť nastane spravedlnost, byť by měl zhynout svět " to je otázka na Ukrajinu a Rusko a na nás v současné době. Když byla Madeleine Allbrihtová otázána novinářkou zda-li stálo za to, že v důsledku embarga na Irák přišlo o život 500 000 iráckých dětí, Allbrightová odpověděla : "Byla to těžká volba"Stála z to ". V roce 2012 dostala od prezidenta Obamy nejvyšší americké vyznamenání....

0 0
možnosti
Foto

Tridni nepritel pojmenovan, zdehonestovan a upalen. Hledejme dalsiho. Model "slameny panak" je univerzalni. :-/

0 1
možnosti
Foto

Houby třídní nepřítel, spíše nepřítel pravdy, svobody a lidského života.

0 0
možnosti

Stačí přece zkušemost, jak to dopadlo s ústupky Hitlerovi (včetně zabrání Československa).

7 0
možnosti
Foto

Mír se nadiktovat nedá. Ba ni jeho podoba, natož za jakoukoli cenu. Plkat se o tom ovšem dá. Mnohdy velmi statečně s vlastním zadkem u komplu v teploučku a bezpečí;-)

5 1
možnosti
Foto

Stáhnout ocas před zjevným zlem a vyhnout se tím válce není dobré v žádném případě.

2 0
možnosti

Ruský televizní moderátor tedy hlavně propagandista Anton Krasovskij v televizi veřejně hlásal topení a vraždění ukrajinských dětí. Něco takového mohou hájit jen zrůdy. Přesto však Pavel, Polášek, Komberec, Bicera, Petřík, Rozehnal, Kostelanský, Nikl a další tyto bestie brání. Těžko říci, co je k tomu vede.

9 1
možnosti
Foto

Zieglere vy jste opravdu nemocný. Citujte jediný můj příspěvek kde souhlasím s Ruskem. Jste obyčejný lhář, pomluvy jsou jediné co dokážete.

7 8
možnosti
Foto

Rusko bylo někdy jiné než je dnes ???? To je stále stejné od dob, kdy vniklo z Moskevské Rusi.

5 0
možnosti
Foto

S vaším rozhledem jistě víte, že se Rusko moc neliší od jiných velmocí. Bylo by jistě skvělé, kdyby se svět zbavil válek, ale zatím se pro to dělá stejně málo, jako pro svět bez daňových rájů. Tam z mnoha ekonomik odtékají nepředstavitelné sumy peněz. Je možné, že končí ve stejných sejfech, jako zisky ze zbrojení.

1 4
možnosti

Lidé jako pan Kroupa to obvykle myslí dobře, ale nadělají více škody než užitku. Ono je užitečné naslouchat druhé straně a zamyslet se, proč si myslí, co si myslí. Jestliže si o druhých budeme myslet že jsou hlupáci a my máme jedinou a absolutní pravdu, je to jen cesta do pekel. A jen to vytváří hlubší příkop. Když někomu budete nadávat, že je hlupák, jen se zatvrdí.

5 12
možnosti

Jeden dotaz. Budete naslouchat někomu, kdo pod vyfabulovanou záminkou vpadne do barákuk vašemu příbuznému, zčásti ho vydrancuje, znásilní mu manželku a možná aj zabije jedno z dětí? Opravdu budete někomu takovému naslouchat?

14 0
možnosti

Pan Kroupa pilně chodil do archívů a studoval týdeník Der Stürmer.

Běžní Němci po I. Válce nechtěli žádnou další. Ale Der Stürmer pod vedením Juliuse Streichera zmanipuloval veřejné mínění. Běžní Němci pak šli dobrovolně bojovat.

Jako kdysi co žid to zlo, dnes co Rus to zlo. Zabavit jim majetky a vyhnat je.

Jako SA, budou vysílat komanda, aby narušovala a robijela mítinky konkurenční stran a hnutí

1 3
možnosti

To srovnání Židů a Rusů působí dost komicky...Spíš bych lidi jako je Putin, Lavrov, Medveděv přirovnával k lidem jako Hitler, Heydrich, Goebbels,...

10 0
možnosti

Z pana Kroupy se stáva čím dál tím větší Rusobijec. A každého, kdo s ním nesouhlasí a dovoluje si mít jiný názor, označuje jako dezoláta. Jako z úvodníku Rudého práva v 50. letech.

Jen jestli si pan Krupa pomatuje, co se dělo před touto válkou? A co se dělo na Ukrajině během Majdanu a 8 let období po Majdanu... Protože (nejen) podle pana Kroupy válka začala koncem loňského února, kdy se Putin jednoho rána vzbudil patrně se zlou náladou a aby vyventiloval svou frustraci, nenapadlo ho nic jiného, než zaútočit na mírumilovnou a prosperující Ukrajinu. :-)

3 13
možnosti

Rusko v roce 2014 rozpoutala válku na Donbase a okupovalo Krym. Rusko je mafiánskou a zločineckou zemí, ve které neexistuje nezávislá justice a Putinovi kámoši beztrestně vraždí a loupí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám