Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Postupným tlakem moralistů mohou politici přijmout takové zákony, že si nikdo reklamu s opicí časem nedovolí. To je demokracie a ta spěje vždy k nějakým kolektivistickým pseudohodnotám.

0 0
možnosti

J27i85r89i 15T67i41c58h24y

3. 7. 2020 19:55

Hruzy "zapadu" - michani ras, islamofobie, homofobie, posedlost s rasismem, falesni zeleni, oslavy uchylek, teorie kontinuity pohlavi, przneni jazyka - k nam jste dosti nepronikly, ale tlak na jejich prival trva. Odolavat nebude lehke.

5 0
možnosti

R^Ono to je možná dané i tím, že starší si nabyté svobody váží a užívají si ji. Ale do budoucna záleží i na mladých kteří už ji berou jako samozřejmost aby se nedali

strhnout nespokojenosti jinde.

2 0
možnosti

J32a21n 52R96á34ž

3. 7. 2020 17:00

R^

Tak zvaný "západ" zachvátilo šílenství původně vyprovokované americkými socialisty, kteří využili frustrace černochů z nenaplněných životních ambicí a koronavirové krize,aby za pomoci Antify a peněz levicově zaměřených sponzorů spustili pouliční revoluční kvas, jehož cílem je zmocnit se v USA reálné výkonné moci. To je v USA klidně možné, díky naprostému oddělení zákonné a zákonodárné moci, kde federální vláda má velmi omezené možnosti tomu zabránit.

No a v Evropě epidemii tohoto šílenství rozšiřují zejména absolventi marxismem prosáknutých evropských universit.

U nás je svět ještě jakž takž normální a bude jen na naší odvaze tomuto šílenství čelit, jestli tak zůstane i nadále.

3 0
možnosti

Čo je to "zákonná moc"?

0 0
možnosti
Foto

R^ :-)

Ta reklama se slovy gorilovačka by v Nizozemsku neprošla.

3 0
možnosti
Foto

Pánové Horáku a Rozsívale, nezapomněli jste, jaké je téma článku pod kterým se bavíte? Já myslím, že Honza Ziegler to fakt není...

2 0
možnosti

To je tím, že máme homogenní společnost. Jediné jinobarevné etnikum moc nebývá terčem reklamy ani na obalech. Kupodivu cikánská pečeně ještě nebyla stažena z jídelních lístků a film Cikáni jdou do nebe není v trezoru. Ale kdo ví, co přijde v rámci nucení většinové společnosti k respektování problematického etnika? Už jsme měli vepřín v Letech, vyhazování z práce za svastiku, kecy na FB, newspeak k postiženým a další vlaštovky.

Takže ČR je normální bohužel jenom dočasně. Produkty řídí nadnárodní koncerny a řvoucích neziskovek je tu habaděj. Navíc jsou tu lidé, pro které je pocit moci něco zakázat nebo nechat někoho vyhodit z práce.

9 0
možnosti
Foto

No, upřímně, být zaměstnavatel a přijít mi do práce někdo s vytetovanou svastikou, tak by letěl takovým fofrem, že by mu obtisk mé boty na zadnici doslova žhavě zářil. To zas jako odsaď-podsaď...

6 0
možnosti

U nás jsou to hlavně strany KSČM a SPD, které by rády lidi perzekuovaly lidi kvůli názorům.

0 8
možnosti
Foto

Ahoj, ono je jedno, jak si říkají, jestli KSČM, SPD, nebo v současnosti v Americe "svatá" BLM. Všem takovým jde o jedno - nedopustit, aby lidi byli skutečně svobodní, a už vůbec ne v názorech...

5 1
možnosti

V Česku má spousta lidí zkušenost s komunismem. To co se děje v Americe je zcela stejné ... ne podobné ale stejné. Ta jediná pravda to přepisování historie snaha vymazat některá jména. Snaha zakazovat film nebo knihu. A to vše protože malá skupinka přesně ví co člověk potřebuje a co ne. Tato malá skupinka všechno zná a všechno umí její cíle jsou ušlechtilé a těchto cílů bude dosaženo všemi prostředky. Půjdou i za hranici zákona protože oni to myslí dobře oni mají vždy pravdu a obyčejný člověk překáží. I ty zbraně jsou stejné cenzura a zastrašování. Jen bych se moc neradoval EU a její zelený úděl je naprosto shodný s BLM. Stejné zbraně a prostředky stejný nátlak stejná malá skupinka nejchytřejších.

6 0
možnosti
Foto

Pobavilo, potěšilo.

L.P

0 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS