Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když už jsme u těch Varů. Copak se níc jiného v ČR neděje? Jen politika a Vary???

U nás začalo telcske léto a nic :))))

0 0
možnosti
Foto

J83a70n 54P32e14c55h91a

4. 7. 2019 22:37

Pane Kroupo, sice máte pravdu, ale forma Vašeho příspěvku si nezadá s Rudým Právem. Poměrně elegantněji to vyjádřil Petr Čtvrtníček, a také vtipněji. Zkuste se jím napříště inspirovat. Děkuji.

0 0
možnosti

Ano, P. Čtvrtníček to řekl přesně. A tak trochu těm "skuhralům" udělil lekci.

0 0
možnosti
Foto

Podle toho, co jsme poslední dobou z úst některých herců slyšeli, je zřejmé, že si myslí, že je to jejich mejdan. Jsou roztrpčeni, že se tam objevili politici, přece tam nemají co dělat a co my ostatní, my musíme hltat u obrazovek ty jejich vydařené seriály a čekat, až přijedou mezi nás a budou se snažit změnit naše scestné názory, ne vyrazit na festival.

Je tedy načase zapřemýšlet, zda peněz tam vložených není třeba jinde, aby z nich měli užitek i ostatní. Ti si to více zaslouží, protože z jejich daní tam jde také značná částka.

2 0
možnosti
Foto

R^Převedla bych je do sociálních služeb, kde peníze chybějí.

1 0
možnosti
Foto

J19a23n 94Š50i98k

3. 7. 2019 8:00

Sebelepší vzdělání není ani náhodou zárukou životního nadhledu nebo moudrosti. Proto bych základní školu nedával do souvislosti s vystoupením herečky, byť na něj názor mohu mít jaký chci. Daleko více mě v projevech některých umělců vadí určitá povýšenost nad ostatní. Oni prostě v centru ví a lidé v regionech prostě neví. Považuji to za daleko horší, protože podobné projevy jsou přesně těmi motykami, které vykopávají hluboké zákopy mezi lidmi s různými názory. Jinak bych také nejraději zrušil všechny zbraně světa, jenže realita je taková, že to nejde. Když už je to tak, tak potom je jen velmi dobře, že zbrojní, cigaretový a alkoholový průmysl financují kulturu, sport, zdravotnictví a platí vyšší daně. Lépe tohle než něco jiného.

6 0
možnosti
VH

Dovolil bych si jednu Vaši větu rozšířit, aby zněla přesněji:

"Oni prostě v centru" pozornosti médií i diváků "ví a lidé" mimo tuto pozornost "prostě neví".

Ono to není dáno geograficky, ale romazleností. (Obdobně se chovají někteří, sebestřední, sportovci. Jen téma mají jiné.)

0 0
možnosti
Foto

Nejvíce u druhého operují s dosaženým vzděláním ti, kteří s bídou dodělali učňák.:-)

3 2
možnosti
Foto

První potrefený je tady....;-D

0 0
možnosti
Foto

Já jen žasnu, jak jsou lidi hned nafučení, když někdo projeví nějaký, byť ne zrovna moudrý názor. To že Aňa Geislerová má poněkud naivní vidění světa ví také ona sama a v několika rozhovorech to i přiznala. Ale dávat to do jakési souvislosti s tím, že má "pouze" základní vzdělání, to mi příjde hodně podpásové.

Kromě toho pokud je sponzorem tabáková společnost nebo nějaká likérka, tak v tom zase takový problém nevidím, protože kouřit a chlastat může každý dobrovolně. Na rozdíl od zbraní, které zbrojovky různým režimům vyvážejí. Ale osobně mně ty zbrojovky také nevadí, protože peníze jsou prostě peníze a pokud nejdou od komunistů, je to v pořádku.

5 0
možnosti
JN

Docela by mě zajímalo, jakým arzenálem by Aňa vybavila naši policii a armádu. Jak by do podrobna "jako odbornice na zbrojní výrobu" rozebrala potírání kriminality, či možnou obranu vůči vnějšímu nepříteli. No vlastně to ani slyšet nechci, jelikož by to asi bylo na úrovni Kačky au au, když pořešila biomasu .....

8 0
možnosti
KN

Myslím, že by se zaštítila pravdou a láskou.

2 0
možnosti
MM

Proletářka ;-D ...karma R^

4 1
možnosti
JF

J58i44ř80í 78F40o41g27e23l

2. 7. 2019 16:12

Díky, že rozšiřujete spojení Aňa Proletářka, které jsem uvedl jako první v život.R^

Podobně se mi to povedlo před mnoha lety se slovem deforma.:-)

6 0
možnosti

Vy musíte být prostě génius, podobně jako můj kamarád, kterej "uvedl jako první v život." zase báseň: Za tou naší garáží, Aňa na mě doráží, má takový divný řeči, že mě to až zaráží;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám