Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Asi zase další "jasné" důkazy mistra Pompea. ;-D

1 1
možnosti
Foto

Nedávno jsem někde četl pěknou hlášku: Nesmějte se dětem, že věří na Ježíška, když existují dospělí, kteří věří, že Spojené státy americké bojují za svobodu a demokracii. ;-)

11 2
možnosti
Foto

Pane Kroupo,

jak si vůbec můžete dovolit pochybovat o něčem, co tvrdí USA?

Když USA prohlásí, že Slunce svítí černě, tak je to pravda, o které se nepochybuje!

To jen konspirační weby tvrdí, že se útok odehrál zrovna v době, kdy v Teheránu byla japonská delegace, která chtěla jednat o zlepšení vztrahů s Íránem. A představte si ten průšvih, kdyby se náhodou dohodli na odběru íránské ropy, když to USA zakázaly celému světu.

4 4
možnosti

Jako bych četl Aeronet, nebo vaši domácí Novou republiku:-)

3 0
možnosti
Foto

Ono není ani jasné, zda to byla mina. Japonci teď tvrdí, že to bylo něco letícího...

https://www.nytimes.com/2019/06/14/world/middleeast/oil-tanker-attack-gulf-oman.html

0 0
možnosti
VK

Na žádné z fotografií není požár na Kokuka Courageous zachycen. "Náklad metanolu je podle Katady v pořádku", došlo tedy jen k poškození a požáru vnitřního zařízení, který byl zvládnut, proto jsou z venku na ocelovém plášti (s ohledem na rozlišení fotografií) jen stopy jiného odstínu černé. Přesto byla posádka pochopitelně evakuována.

Proto nerozumím Vašemu argumentu s požárem. Proč by se k takové lodi nemohl po nějaké té hodině přiblížit člun?

0 0
možnosti
Foto

Ano, íránský člun pod dohledem vojáků z USA...

2 1
možnosti

Vy konspirátoři mi připadáte jak malí kluci, je to od začátku do konce blbost. Poslední co by si USA a celý civilizovaný svět přál, jsou nějaké problémy v téhle výbušné oblasti...na rozdíl od těch náboženských fanatiků v sankcemi stíhaném Íránu.

4 0
možnosti
Foto

A opravdu není možné uvažovat o operaci pod falešnou vlajkou?

1 0
možnosti
VR

Standa Nováků proti vám hadr;-D

3 0
možnosti
VK

"A mimochodem, ten dron, nebo z čeho mají USA ty černobílé záběry, musel občas dost lízat hladinu moře, nejméně v čase videa 1:18, kdy je záběr na posádku údajného íránského člunu veden v úrovni pasu jeho posádky.

Tenhle Váš "argument" by mne docela zajímal, pokud by byl točen z úrovně pasu posádky, musel by být dron ca 5-10m od nich, to si opravdu myslíte? Nebo je to spíš točeno pod úhlem ca 30° z několika stovek metrů s velkým zoomem, a proto má kamera problém zaostřit a obraz podle toho vypadá?

1 0
možnosti
Foto

To také není žádný důležitý můj argument, jen poznámka. Argumenty, že je něco divné, jsou jinde....

1 0
možnosti
VE

"Taková akce, pokud už k ní dojde, patří do akcí takzvaně speciálních. Pokud je nějaká operace ve speciálním režimu, probíhá trochu jinak, než jak je na tom videu vidět" Kdo to tedy měl být, kdo je ještě větší amatér než jsou arabští teroristé? Akce byla sledovaná z dronu několik km vzdáleného. Monitorují celou oblast, co by na tom mělo být divného?

0 0
možnosti
Foto

To byste nepochopila, bez urážky.

2 3
možnosti
Foto

Nic nového pod Sluncem. Před napadením Iráku se provedlo něco podobného - Stáhnul jsem text z Wiki. - Spojené státy ihned poté zahájily kampaň za vojenskou intervenci. Prezident USA si pomohl kupříkladu svědectvím kuvajtské dívky Nayirah al-Ṣabaḥ, která před členy výboru pro lidská práva z amerického kongresu vypovídala o údajných zvěrstvech páchaných iráckou armádou (vyndavání dětí z inkubátorů a jejich ponechání na chladné podlaze, kde měly zemřít). To, že jde o dceru kuvajtského velvyslance v USA, odhalil až po válce novinář John MacArthur. Z vyšetřování Human Rights Watch a z výpovědí doktorů zmíněné nemocnice, kde mělo k incidentu dojít a kde Nayirah pracovala vyplývá, že šlo o výmysl.[zdroj?] Tento výmysl byl ale během předválečné kampaně velmi rozšířen a pomohl ovlivnit názory na rozpoutání války.[zdroj?]

4 2
možnosti
Foto

Vrtěti psem - tento film by měl vidět každý člověk...R^

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám