Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak já nevím. On sám Brevik tvrdil,že ty děti zabíljel proto, že jsou socialisté, vítači a ti chtěli v zemi migranty

0 0
možnosti
Foto

Ano, to tvrdil a to znamená, že za to, že mu ruplo k kouli, mohou ty děti? Ony nesou odpovědnost, že se Breivik stal neúprosným a sprostým vrahem? Ony mohou za to, že ten šílenec udělal přesně to, co měl za zlé, že dělají islamisté - povraždil nevinné lidi?

0 0
možnosti

Kdybych vás pane Kroupo za dnešní váš názor nazval " hnojen a kanálem ", asi by se vám to taky nelíbilo. Možná byste si to chtěl vyříkat mezi čtyřma očima. To, že vy si myslíte, že pozvánka " pojď ven " je o ručním rozhovoru, je jen vaše věc. Mate jiný názor než já, ale to mě neopravňuje vás nazvat " hnojem, nebo kanálem ".

1 0
možnosti

Podle starého a známého " podle sebe soudím tebe " ho klidně kanálem můžeš nazvat

1 0
možnosti

Dnes souhlas bez výhrad.R^

0 0
možnosti

Aniž bych se někoho zastával. V jedné diskusi byl odkaz na záznam z jednání PS. A tam se píše, že Birke pokřikoval na Volného. Že se Volný nechal tak hloupě vyprovokovat, je věc jiná

1 0
možnosti

Pokřikoval, ale až poté, co tam Volný přednesl tu svou kanalizační řeč. Jinak výkřiky nesouhlasu jsou běžné i v jiných parlamentech (viz např. ten britský).

0 0
možnosti

Přístup poslance Volného byl nevhodný. Měl pouze podotknout, že za a) Okamura počínání pomateného důchodce odsoudil, za b) v Česku již probíhají dva procesy s dvěma příznivci islámu za přípravu teroristického útoku a za c) nedávno v novinách se objevila zmínka rozvědky o 11 lidech podezřelých v účasti v IS.

2 0
možnosti

Na to tam Okamura nemá lidi na úrovni. Nevím jak je to u Wildersů, Le Penů, navíc v těchto případech jsou na tom jejich státy podstatně hůře,

0 0
možnosti

Můžete se všichni snažit jakkoli okecávat skutečnost, ale zůstává nesporné, že jakkoli SPD hovoří kanálovým stylem mluvy, dříve či později Evropa bude čelit dvěma možnostem: Buď konečně přistoupí k sebeobraně za jakoukoli cenu, ale opravdu za jakoukoli, nebo prostě jako civilizace zanikne. Třetí možnost nebude.

Žádné okecávání tady nepomůže. Neúprosná realita je skutečně neúprosná.

Hlavním nebezpečím nejsou teroristické činy, nýbrž prostá skutečnost, že v Evropě neustále roste podíl obyvatel, kteří nejsou schopni nebo ochotni přijmout evropské civilizační hodnoty. I kdyby už nikdy v Evropě k žádnému teroristickému činu nedošlo, tak pokud se nezastaví ta nepřetržitá změna poměru počtu původních Evropanů k počtu těch neúůvodních, tak to prostě dopadne špatně.

V tom má SPD pravdu, ať už si o tom kdokoli píše cokoli.

13 3
možnosti

Ano, přesně jste pojmenoval jádro problému. Nemám z toho žádnou radost, ale tohle dilema euroatlantickou civilizaci čeká.

4 0
možnosti

Takovy modely mijet a nechat je jejich osudu. Dělat jim reklamu byť textem v blogu vidím jako hodně zbytečný.

0 0
možnosti

A myslíte si, že psát jen o těch, které jsou Vašemu srdéčku blízké, je to jediné správné?:-(

3 0
možnosti
Foto

Karma R^

Pan poslanec Volný je kanálník největšího zrna. Nemohu pro něho najít přívětivějšího slova, to co tento spasitel v barvách SPD předvádí již hraničí s debilitou!

6 0
možnosti

No, oni i ti ostatní Okamurovi "akademici" se pěkně předvedli. Já to fascinovaně poslouchala ze záznamu a fakt jsem nechápala, co se nám to ve sněmovně usídlilo:-(

0 0
možnosti

SPD, ANO, VV, KSČM, to jsou vše produkty selhání tradičních pravicových, středových i levicových stran. Vůbec jsme tu tenhle maras nemuseli mít.

5 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám