Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

L36u61d87ě54k 82T94o77n12d14r

26. 1. 2019 14:07

Na začatek - nejsem příznivec Soukupa, ani ho nebudu volit.

Soukup není blázen. Naopak z jeho strany je to skvělý a promyšlený marketingový tah. Už když obsadil všechny hlavní vysílací časy ve své televizi sám sebou, jsem si říkal: "Chlapče ty si buduješ image pro nějaké větší sousto než je pouhé "volejte řediteli". Ty určitě chceš kandidovat na prezidenta. Proto se potřebuješ zviditelnit a vytvořit si image ochránce utiskovaných, chudých, bezbraných... aby za tebou lidé šli, tak jako jako kdysi šli za vábničkou Věcí veřejných nebo Babišova ANO".A do karet mu hrají dvě věci:

1) totální propad tradičních stran, které jsou zcela impotentní, bez programu (kromě programu "anti-babiš", což je opět jen ukázka upocené impotence). Standardní strany nemají co nabídnout a voliči už od nich ani nic nečekají a obracejí svou potornost k nestandardním stranám - ANO, Pirátům, SPD... A tady je stále dost prostoru pro získání voličských hlasů. Tedy i pro Soukupa (pokud dobře povede svou kampaň)

2) Soukup může posbírat hlasy právě od zklamamných voličů. Může zcela vyluxovat hlasy SPD. Pokud voliče přesvedčí, že on - Soukup dokáže spíše prosadit jejich program, než zcela zablokovaný Okamura, se kterým nechce nikdo komunikovat. (Dokonce ani komunisté, což je paradox, protože oni sami jsou extrémistickým odpadem na politické scéně)

Také může k sobě přilákat voliče, kteří nemají odpor k programu ANO, ale k osobě Babiše. Soukup (pokud bude chytrý), může být pro ně takovou alternativou "ANO bez Babiše". Což mu, v případě úspěchu ve volbách, uvolní ruce ke spolupráci totálně se všemi stranami. A to je trumf, který nemá v ruce Babiš, ani KSČ, ani SPD... Soukup může jít do koalice s kýmkoli. Když k sobě přitáhne 13% voličů SPD, 5% voličů "ANO ale bez Babiše" + 3% třeba voličů KSČ a nerozhodnutách... tak má 21% ! a bude druhou nejsilnější stranou ve volbách.

Takže vymyšlené to má Soukup velmi dobře. Nemá co ztratit. Může jen získat. Záleží jen na tom, jak mazaně a profesionálně to bude dělat.

0 0
možnosti
FS

Je zajímavé, že i když tento zkrachovalý podnikatel (má více jak 2 miliardy Kč dluhů) tak přesto je to miláček prezidenta Zemana, který vyzvedává lidi "kteří něco dokázali" či odsuzuje "lidi, kteří nic nedokázali". No tento jeho favorit se zuřivým výrazem před kamerami je geniální jen v tom, že dokáže vytáhnout z bank či čínských investorů finanční injekce a držet těch svých 39 (!)firem uvedených v obchodním rejstříku bez návrhů na konkurz.

6 0
možnosti
HV

H70o55n38z12a 33V27r54á24n52a

26. 1. 2019 13:25

Nu, ani jeden pořad jsem zatím neviděl, tedy pro nás neznalé uvedete nějaký konkrétní příklad lží, porušení pravidel, atp., nebo umíte jen tak neurčitě na někoho kydat hnuj, jen proto, že není politicky s Vámi na jedné vlně?

2 4
možnosti
FS

Jednu velkou lež vám hned naservíruji: V žádosti o licenci uvedl, že bude vysílat zpravodajství podle předloženého schématu (jsou tam detaily). Nemá peníze a tak tam blábolí sám a tvrdí, že je to normální zpravodajská činnost z domova a ze světa. Kdyby měla Rada odvahu a nekryl mu prezident záda tak by byl dávno bez licence. No oni to asi brzy udělají věřitelé...

3 0
možnosti
Foto

R^jinak je ta dg. velmi čitelná a jasná. Na Barrandově vládne Soukup a o jiném psychopatovi, který dokázal zbláznit Němce vysílají snad na třech TV. No a je to venku.R^

0 0
možnosti
JK

Vy fakt hrozně připomínáte Aničku Dajdou.

0 2
možnosti

..tak jste také přihodil svou šipku do terče J.Soukupa. Gratuluji, trefil jste se stejně jako Marek Valiček, přímo do černého! Pánové, sbíráte u mě body;-D;-)R^

hezkou sobotu :-)

1 1
možnosti
JS

Karma R^ Jen je děsivé, kolik lidí ho hltá...

0 1
možnosti
LB

Říká se jí čtyřprocentní televize, ale podle posledních průzkumů se sledovanost TV Barrandov pohybuje okolo 5 %. To těch hltačů až tak moc nebude.

1 0
možnosti
JV

Že vám pan Soukup stojí za tak obsáhlý blog, to mluví samo za sebe.;-D

0 0
možnosti
Foto

Pane Kroupo, vy mě mluvíte z duše. R^ Také jsem náhodně přepnula a v údivu vyslechla část mouder pana Soukupa. Tenhle člověk trpí jistě duševní poruchou, jinak si to nedovedu vysvětlit.

10 3
možnosti
Foto

Všichni politici trpí duševní poruchou a tak nebude divu, pokud se pan Soukup za pár let stane prezidentem.

2 1
možnosti
MV

Tentokrát souhlas.

2 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám