Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud jsem dobře slyšel, tak pánovi hrozí až 15 let vězení.

Tak vysoký trest zcela odpovídá tomu, co chtěl rozpoutat. Pán prý lituje, čeho se dopustil. Otázka je, zda toho nelituje jen proto, protože se na něj přišlo a on se nyní musí zodpovídat ze svého zločinu.

Zdroj: https://vladimirkroupa.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=695435

Sice nejste senior, ale jste už ve věku, kdy byste mohl vědět, že případě prvního trestného činu a dalších polehčujících okolností se trest ukládá u dolní hranice sazby, ne u horní. Bohužel, noviny se v tomto chovají bulvárně a vždy uvádějí nejvyšší sazbu, aby to vyznělo.

0 0
možnosti
Foto

To, že to já považuju za adekvátní trest neznamená vůbec nic. Důležitý bude názor soudu. I když mu dají trest u nejnižší hranice, pořád to bude lepší, než aby vzali záruku a pustili ho třeba s podmínkou.

4 0
možnosti
PB

P90e79t22r 66B77r46o22ž

9. 1. 2019 15:05

Plný souhlas. Předpokládám, že soud zkoumal i duševní stav - pán je možná (bez urážky) na hraně stařecké demence, což by jeho idiotský čin mohlo vysvětlit (nikoli omluvit).

2 0
možnosti
JS

Teror jak teror. Trestat tvrdě stejně ať je to muslim nebo nevím kdo.

1 0
možnosti
Foto

Senior je zároven nejen viník,ale i obět.Všech těch,kteří tady šíří hysterii a strach z muslimu a mají z toho slušný kšeft.Senior okamurovec se nechal zblbnout od Tomia a dalších islamobijcu a ted platí.Tomio je v suchu a dál vydělává,hloupá ovce,co mu posílala peníze,vyřvávala na jeho demonstracích sedí....ne vždy je možné potrestat všechny viníky a to platí i pro blogery,kteří tady po boku Tomia dál šíří strach a hysterii.A stejně jako odsouzený senior u toho ještě mají pocit,že "zachranují národ"...

12 1
možnosti
AL

Zasloužená karma, jak by napsal můj věrný obdivovatel.

:-)R^

4 0
možnosti
JJ

J79a36n 44J49í77l55e39k

9. 1. 2019 12:57

Má-li kdo odvahu páchat zlé skutky, musí mít odvahu nést trest. Tady není co řešit. Pokud je ovšem svéprávný. Tady zřejmě soud toho člověka jako svéprávného shledal.

5 0
možnosti
MS

Otázka je, jestli chtěl syn tou zárukou dosáhnout snížení trestu pro otce, nebo jen demonstrovat, že s jeho činem nemá rodina nic společného. Každopádně, jestli bude odsouzený za dobré chování propuštěn po vykonání poloviny trestu, může se ta záruka hodit.

3 0
možnosti
Foto

Zapomněl jsem v článku uvést, že syn doslova řekl - pokud bude otec propuštěn na svobodu, mohu se osobně zaručit...

1 0
možnosti
MV

v tomhle jsme zajedno

6 0
možnosti
OK

O54t10a 74K17i64n27c

9. 1. 2019 12:22

Naprosto s vámi souhlasím. Karma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám