Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FT

F12i56l70i34p 96T32y41k32a70l

10. 5. 2018 23:52

Pane Kroupa, marně hledám pointu Vašeho pamfletu. Co jste chtěl čtenářúm Vašeho webblogu sdělit? Vyhodnocení problémů spojených s migrací Asiatů, Afričanů, Iráků, Syřanů, Indů atd. do Evropy? Názory českého "experta" na mezinárodní vztahy zde nikoho nezajímají. Češi žili od roku 1938 až do sametové revoluce 1989 v isolaci pod dozorem rudého bratra. Styk s okolním světem se omezil na státy Varšavského paktu, na SSSR, Čínu, severní Koreu a některé africké bezvýznamné postkoloniální země. Dvě české generace byly podrobeny systematickému Brain washing-u, byly donuceny k denunciaci a k podrazům. Do zahraničí směli jet jen prověření rudí konšelé, cizí jazyky krom ruštiny ovládalo nanejvýš 5% čs. populace. Krom marxismus-leninismus a sovětské propagandy se ve školách jiné humanitní vědy nevyučovaly. Odečtu-li 8 až 10 let, kdy se Češi orientovali a začali svobodně myslet, což se mnohým doposud nepodařilo, zbývá 18 let na pochopení způsobu života v t.zv. západním kapitalistickém světě. Obyvatelé české kotliny budou potřebovat ještě dalších 20 až 30 let, tedy nejméně jednu celou generaci na aklimatizování a adaptaci v té t.zv. západní civilizaci. Demokracii poznali na krátkou dobu naši dědové a snad i rodiče, které jsme ale už dávno pohřbili. Naše epigenetické vlastnosti jsou stále ještě stigmatizovány komunistickou demegogií, které se nezbavíme nadáváním na dějinné události, ketré jsme zatím nepochopili a které mnozí z Čechů už asi v jejich zbývajícím životě nepochopí.

V této souvislosti považuji Váš pamflet za sammelsurium nesmyslných tlachů, které nemají absolutně žádný kontext k dnešní realitě.

Příspěvky převážné většiny čtenářů potvrzují mou domněnku o určité omezenosti dospělé populace v české kotlině.

Jediná šance: jezděte co nejčastěji do toho světa, který kritizujete, učte se jazyky, poznejte ostatní národy, jejich tradice a kulturu, mějte otevřené oči, nastražené uši a zavřenou pusu. Nesnažte se poučovat někoho, kdo je zkušenější a ví mnohem více

neu vy.

0 1
možnosti
JK

Konec evropské demokracie západního typu předpovídali fašisti, komunisti, anarchisti, ekologové a kdovíkdo ještě a vždycky to mělo nastat tak do deseti, maximálně patnácti let. A vždycky všichni s vážnou tváří tvrdili, že teď jako fakt, fakt doopravdy. Pro celou dnešní vlnu je typické, že úplně nejvíc se muslimů bojí lidé z postsovětských kolonií, kde žádní nežijí, naopak v zemích, kde je mají, je strach na ústupu a řeší se zrychlení vracení ekonomických migrantů, kteří na azyl nemají nárok. Češi se vyblbnou na německých muslimech a mezitím se jim sem za zády nastěhuje půl Ruska s jejich kulturou povyšování a ponižování, úplatků, vydírání a pohrdání svobodou a slušností. Miloše Zemana pak pochválí v Komsomolskoj pravdě.

3 9
možnosti
SB

Jenomže když to ten či onen předpovídal, tak vždy vycházel z vnitřního vývoje a v tomhle ohledu se zmýlil.

Že by evropská civilizace na své vlastní teritorium pouštěla lidi bez dokladů, bez schopnosti a ochoty se začlenit do pracovního, vzdělávacího a kulturního života Evropy, to se nedělo nikdy.

To se děje až nyní.

6 1
možnosti
ZK

Karma, jako byste mi to z duše psal!!! R^R^

6 0
možnosti
PK

Karma R^.

Ale dvě malé poznámky:

1. Autor píše: "Dokonce se v Evropě najdou vlády, které dělají všechno možné proti tomu, aby lidé mohli bránit své domovy, své životy, hlavně životy svých potomků ..."

- Tyto vlády se jentak někde nenajdou. Tyto vlády jsou opakovaně VOLENY VE VOLBÁCH a neustále utvrzovány svými voliči, že to co dělají, to dělají správně.

2. Autor dále píše: "Nechci být nikdy omezován cizími zvyky, cizí vírou, která mě bude násilně nutit dělat věci, které dělat nechci, nechci ztratit právo na to, dělat vše tak, jak chci já a jak chtěli moji předci."

- Autor se bude muset podřídit vůli českých voličů, kteří zásadně odmítají politiky, kteří by chtěli bránit tuto zemi a náš způsob života. Pro všechny strany, kromě Okamurovi SPD jsou na prvním místě eurodotace a snaha být t jádru EU, kde, jak lidem populisticky nalhávají, budou mít prý šanci něco změnit.

12 0
možnosti
Foto

Pane Kiliku, zlatá slova. Spočítejme si kolik voličů volilo obránce skutečných evropských hodnot. Okamurovi dalo hlas 10,64% voličů a zbylým antimigrantským stranám všeho všudy dohromady 4,02%. Když 39,16% lidí nebylo volit tak 46,18 % voličů fakticky chce změnit náš evropský způsob života a otevřít dveře imigraci. Například v ANO už nebylo umožněno kandidovat hlasitým obráncům evropských tradic Zdeňku Soukupovi či Bohuslavu Chalupovi. Taková je hořká pravda a bohužel vliovem prvovoličů hlasujícím pro vítací Piráty bude tento poměr ještě markantnějším

7 0
možnosti

Tu minulost si příliš idealizujete, tenkrát to byli podobní zaslepenci jako dnes. Místo aby se spojili proti turecké invazi, tak se vesele řezali mezi sebou, a Turecku platili výpalné stejně jako teď.

5 0
možnosti
Foto

Ale pořád měli, na rozdíl od dnešní doby, v sobě tu odvahu, postavit se straně z které cítili ohrožení.

5 2
možnosti
DV

D77a65v60i47d 84V43l67k

4. 5. 2018 9:17

Nebylo by lepší si už najít na lovení laciné karmy nějaké nové téma? Mám pocit ,že tohle už je poněkud vyčpělé. V podstatě jenom zbytečně lamentuješ. Jaké navrhuješ řešení? Postav se teda jako chlap a napiš: Lodě s uprchlíky ve středozemním moři bych rozstřílel z kulometů a nechal je utopit. Všechny muslimy ve Evropě bych nahnal do Internačních táborů a pak je zavezl na pustý ostrov a nechal je tam zdechnout. Kašlu na ně nejsou to lidi. Nebo máš nějaké jiné řešení?? Oni to nejsou Vladimíre nenažraní potkani , ale lidi. Otázka je "Máš ty v sobě aspoň kousek lidskosti???"

Je 21. století a svět je prostě malý. Ať chceš nebo nechceš, rasy se budou míchat a Tvým sousedem bude třeba původně Pakistánec, nebo Ukrajinec. Ještě budeš jednou rád kamaráde až Ti v LDN-ce vymění plínku černá ošetřovatelka. Takže za mě to dnes na karmu není.

8 28
možnosti
Foto

Jsou lidé, kteří v naprosté většině přijeli pragmaticky vyžírat evropský sociální systém a my se to zde bojíme pojmenovat pravým jménem a při tom se zaklínáme humanitou, jako vy.

21 5
možnosti
JK

dobře shrnuto, bohužel pozdě, dobitci (i je úmyslné) z neziskovek a několik pomatenců jako merkel nebo juncer dosáhli toho, čemu bylo po staletí bráněno se zbraní v ruce

9 3
možnosti
MV

dobitci (take umyslne i) z neziskovek? hm, pekny

1 2
možnosti
DB

zdánlivá liknavost některých vlád ohledně řešení migrace je programová..........migranti mají posloužit jako nástroj pro utlačování vlastního obyvatelstva, šíří strach svým násilnickým chováním, odebírají finance z výběru daní a strkají je do kapes velkokapitálu.....

je to forma vládnutí..je to forma ovládání mas vlastního obyvatelstva........vlády nejsou ve službách lidu jak říkají ale ve službách skutečné vládnoucí třídy.........

12 2
možnosti
JS

Sledujte jak bude nase vlada (at uz v demise, nebo jakakoli) reagovat na schvaleni bruselskeho planu Dublin IV. Tento plan totiz zarucuje LEGALNI, Bruselem kontrolovany, vtup dalsich milionu migrantu nejen do Nemecka, ale do dalsich statu stredni a vychodni Evropy. Nasledovat bude vyrovnani socialnich davek a prisna kontrola na hranicich, aby se migranti nepresouvali zpet do Nemecka. Tam jiz je preplneno.

15 1
možnosti
Foto

Píšete nesmyslnosti....

2 18
možnosti
Foto

Vy si opravdu myslíte,že evropské vlády nic nedělají?Kdo potom zastavil migrační trasu z Turecka přes Řecko?Kdo se znaží a vypadá to,že uspěšně zastavit trasu s Lybie do Itálie?EU dává ze svého rozpočtu stále větší částku na tyto akce a není to pár drobných.Jde o miliardy.Vy fakt nemáte pocit,že oproti situaci před třemi lety se podařilo migraci výrazně omezit...?Ono vše není tak jednoduché jak si představujete.Pokud jde o to "statečné" Madarsko,to vloni přijalo 1300 migrantu.U nás to bylo jen několik desítek lidí...

3 10
možnosti
Foto

Jediné řešení, které přineslo výsledek, byl Orbánův plot. Když se migranti dozvěděli, že od Srbských a Maďarských hranic cesta dále nevede, naprostá většina z nich to vzdala. Potentáti EU dodnes jenom čumí a nedělají vůbec nic. Jejich jediná akce byla uplacení Turecka, které tam jela dojednat (bez mandátu EU) Merkelová.

Vyčůránci v Itálii a Řecku si z lovení a přijímání migrantů udělali byznys placený penězi EU. Když se evropské státy (nejenom V4) začaly přívalu migrantů vzpírat, začali brečet a domáhat se solidarity států EU.

13 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám