Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J37a77n 69A77n93d90r45l74e

26. 1. 2018 15:56

docetl jsem to az k "namazal na chleba"....;-D

ach jo, Kroupo, no, nepotesil jste me, ani ja Vas nepotesim, karma nebude...;-)

0 0
možnosti
Foto

Možná jste měl číst i dál. Abyste pochopil, k čemu v pátek a v sobotu došlo...

0 0
možnosti
Foto

Když Zemanovi otloukal o hlavu výrok o procentech rozumu mdlého, čekal jsem, že Zeman připomene Drahošovi výtahy z Výzvy vědců, kterou podepsal a kde se o Češích píše jako o xenofobech a hlupácích, kteří nejsou schopni odlišit muslima od atentátníka, násilníka a příživníka.

1 4
možnosti
VR

Emanovi by se toho dalo otloukat o hlavu celé hodiny, třeba to jak dneska obhajuje Babiše presumpcí neviny, přitom velkohubě prohlašoval, že všichni politici by měli být z této zvyklosti vyňati, nebo že funkci prezidenta by měl zastávat člověk v politice zběhlý a s velkou praxí, přitom podporoval Trumpa, politikou nepolíbeného...a spoustu dalších jeho veletočů a lží Rv

4 0
možnosti
Foto

Lépe by to nikdo nenapsal, bohužel pan Drahoš není vhodný kandidát na prezidenta. Můžeme jen doufat, že volby nevyhraje a že se do voleb příštích najde nákdo nový, který bude důstojný nástupce pana Zemana.

Křivý úsměv panan Drahoše ukazuje, že není přesvědčen o tom co říká, tedy že názory nejsou jeho, ale jsou mu doporučeny. Nechápu, z jakého důvodu se nechal přesvědčit ke kandidatůře, je špatný diskutér a to i v případě, že byl na otázky připraven.

Dnešní doba chce prezidenta, který se nebojí jíti s kůží na trh a umí obhájit své názory.[>-] Pan Zeman takový je, už nám to mnohokrát dokázal, tak ho nechme dále pracovat a hledejme společně příštího kandidáta.:-)

4 6
možnosti
VR

Zdravotní stav Miloše Zemana je horší a horší. Jasně je to vidět na debatách v posledních dnech. V první lhal, podával zavádějící informace, ve druhé si ve studiu zapálil cigaretu a mluvil z cesty. Ve třetí opět lhal, nedobře artikuloval, nemohl se postavit, a když už ho postavili, vypadal, že se brzy zřítí. Postavit se nedokázal ani když si s Jiřím Drahošem podával ruku. Nepodíval se Drahošovi do očí, nedokázal zvednout hlavu. Díval se do země.

Jeho tragický zdravotní stav byl opět vidět při dnešním ukládání korunovačních klenotů. Kvůli němu musela být připravena křesla, dosud klíčníci vždy stáli. Zemanovi se opět nedařilo uzamknout korunovační klenoty. Pomoci mu musel velitel hradní stráže.

Už dávno neplatí to, co Zeman hlásá poslední zhruba dva roky. Že nejsou důležité nohy, ale mozek. Právě mozek už prezidentovi selhává také. Každé oční víčko mu funguje jinak, hůře artikuluje, má nepřítomný pohled a především vyslovuje jiná slova, než by chtěl. Jasným příkladem je jeho kouření pohanky, které bohužel baví celou republiku. Místo aby řekl: abych dokončil pohádku totiž vyslovil abych dokouřil pohanku. Stalo se to v pondělní „debatě“ na TV Barrandov. Dalších několik zmatečných slov zařadil do debaty na TV Prima v úterý.

Je lepší si nepředstavovat, jak asi vypadají zahraniční jednání, která vede prezident Zeman. Na jednání ho musejí donést dva strážci, aby následně vyslovoval jiná slova, než by chtěl. S naší zemí to kvůli němu může dopadnout dost zle.

4 1
možnosti
Foto

Když dovolíte, moje troška do mlýnice názorů po včerejším setkání obou zbylých prezidentských kandidátů. Nebudu hodnotit jejich úspěšnost, nicméně mě napadla po zhlédnutí, zajímavá otázka, sahající dost daleko do minulosti. Pan Drahoš se určitě postupem času zlepšuje ve všech směrech, ale když byl zvolen před nějakým časem do čela Akademie věd, byl určitě o něco nedotaženější oproti včerejšku. Otázka zní :" Jak mohl být proboha výkvětem akademické obce vůbec zvolen jako nejlepší na akademické půdě?"

3 2
možnosti
Foto

Inu, v Akademii věd se hodnotí člověk jinak, než v hospodě. Rv

2 0
možnosti
MN

davam vam za pravdu Vladimire, letosni prezidentska volba neni o vizich, o krocich, o snahach neco udelat pro zemi, neni o obcanech .. ostatne jak pan Drahos napr. rekl, ze debata Zemana na Nove musela byt nuda a ze ON o nic neprisel. to, ze prisli o jeho pritomnost treba jeho volici, o to ani sluvkem nezavadil. ale abych se vratil k meritu veci. Volba je ANTIZEMAN ... a to o co jde tem, kteri chteji volit pana Drahose, docela jasne pojmenoval pan Michal Horacek: "

Zdá se mi, že věšíte hlavy. Proč? Debata na Primě byla pro ty dosud nerozhodnuté. A ty nezajímají argumenty, lži nebo pravdy. Zajímá je tohle: kdo vypadá víc jako prezident? A Zeman to nebyl. " ... jim v podstate opravdu nejde o lidi, o zem .. jim jde jen o to aby meli sveho kandidata, ktery dobre vypada na tento post!

2 7
možnosti
OZ

Nechápu, proč by jako kvalifikace českého prezidenta nestačila pouhá slušnost a čestnost? Nemáme prezidentský systém proboha, v naší parlamentní demokracii je prezident spíše jen symbol. A jestli si mám vybrat mezi symbolem, který představuje Zeman, tzn. prolhaná vypočítavost, podlost a 30 let ve špíně české politiky, proti slušnosti protikandidáta, není vůbec o čem přemýšlet.....

13 4
možnosti
Foto

Modlete se, abyste měl pravdu...

1 0
možnosti
Foto

Abych situaci trochu odlehčil a zavedl debatu na "české prezidentské zdraví", tak sděluji, že jsem byl dnes u lékařské vědy s těmito požadavky:

1. Papír na to, že jsem excelentní řidič

2. Papír na to, že jsem vynikající milenec.

Popravdě řečeno, šlo o potvrzení na řidičák a o potvrzení, že mohu pracovat v noci. A jak to souvisí s "českým prezidentským zdravím"? Jednoduše.

Skupina obyvatel, kterou lidově nazýváme "pravdoláskaři" či dnes "pražská kavárna" měla za totem, ikonu a nedotknutelný vzor Václava Havla a ani já jsem jeho úlohu tehdy nikterak nerozporoval.

Takže časté prezidentovy hospitalizace, dvě život ohrožující operace a další, bylo interpretováno: "I když zdraví nevalné, Václava potřebujeme a chceme".

Ale dnes je pražská kavárna naprosto jinak naladěna a tvrdí, že špatné prezidentovo zdraví (je skutečně tak špatné?) ohrožuje chod tohoto státu.

Ale, je tomu skutečně tak? Je náš prezident "on-line"? To znamená, je snad neustále připojen k vrchnímu velení jaderných zbraní ČR?

Není, protože žádné takové zbraně nemáme a náš prezident "on-line" není a ani být nemusí a v úřadě je snadno zastupitelný.

5 5
možnosti
MM

Dovolím si napsat svůj názor, že plácáte nesmysly a nechci, spíše nemám čas je rozebírat.

Já si udělal názor už ve chvíli, kdy byly představovány manželky kandidátů, u paní Zemanové potlesk, příznivci Drahoše asi netleskali, ale důstojně mlčeli, u paní Drahošové bučení.

Nástup Zemana, že s výjimkou Drahoše jsou všichni proti přijímání nelegálních emigrantů byl zcela v jeho stylu.

Ať už volby dopadnou jakkoliv, v této diskuzi zvítězila slušnost, noblesa a snaha držet se pravdy.

9 2
možnosti
Foto

Zvláštní přístup obvinit někoho, že plácá nesmysly, když tento jen popsal stejně jako Vy, co viděl a jak to vnímal. Přijde mi to docela signifikantní...

3 3
možnosti
Foto

Jistě,Zeman je mnohem zkušenější řečník a praxe v manipulaci a demagogii má jistě za třicet let skvělou.To má stačit?Já volím lepšího a slušnějšího člověka,to je moje priorita.Nic víc,nic mín....Nadopovaná loutka,jejíž největší předností je dobře a přesvědčivě lhát opravdu není muj favorit.

8 1
možnosti
SB

Já také volím Zemana, protože si také myslím, že je zapotřebí vybrat si z těch dvou toho lepšího a slušnějšího.

2 5
možnosti
MV

jen par mych postrehu k vcerejsi debate:

- moderatorsky nezvladnute (prezidenstka debata neni vykrikovanim moderatora o sledovanosti! a de facto plkani v dobe, kdy divaci cekaji na vyjadreni k otazkam do prezidentske debaty)

- tema, ktere je zasadni (zahranicni politika) nediskutovano

- prichyceni zkuseneho politika a retora pri trivialni skutecnosti (Zeman: "dohodu Dublin IV nepodepisi" - nemuze ji podepisovat, protoze k tomu neni urcen) je bolave

- skakani do reci spoludiskutujiciho je neslusne

- slusnost neni slabosti - naopak!

- respekt k cloveku - diky jeho neslusnosti -obecne klesa

a v neposledni rade - fyzicky stav kandidata pro petilete funkcni obdobi - je pro me, a i i pro radu dalsich lidi dulezita

ano, pan Drahos lehce za Zemanem zaostaval

nikoliv vsak ve vedomostech, zaostaval v nenafrnenosti - a to je pro me prijemne zjisteni

verim, ze vcerejsi reality show byla pro pana Drahose poucenim volit ho budu i v druhem kole i pres vsechnu levnou spinu, kterou na nej volici Zemana hazeji preju si totiz na Hrade navrat toho, co na nej prinesli politici typu T.G. Masaryka a V. Havla

11 5
možnosti
Foto

Tak, já jsem slyšel: "Já bych Dublin IV nepodepsal".

3 2
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám