Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P30a86v13e76l 41K51i96l26i84k

30. 6. 2017 12:18

Také nevítám migranty. Ale vůbec se na ně nezlobím. Naopak mě stále více začínají štvát miliony Evropanů, kteří odmítají danou věc řešit. Teď nemám na mysli politiky, ale voliče kteří, se zabejčili a napříč celou Evropu zarytě vyhánějí všechny ty politiky, kteří, by chtěli situaci řešit ve prospěch původních Evropanů, a k moci vždy zvolí ty politiky, kteří situaci nikdy řešit nebudou a Evropu nechají padnout. Někteří ti hoši, kteří sem proudí z Afriky a Asie jsou možná nevzdělaní, možná mají kriminální prohřešky, možná mají tropické choroby, ale mnohem horší jsou v současné době původní Evropané. Nehledě na to, že mezi migranty je určitě spousta slušných lidí.

Kdo je horší? Migrant, který znásilní malou holku ve Švédsku, nebo policisté a úředníci kteří ji odmítají chránit a celou věc zametou pod koberec? A když tu holčičku šikanuje rodina pachatele, tak jí řeknou, ať si o tom vede podrobný deník. Samozřejmě že bych toho násilníka zavřel a pak vyhostil, nebo rovnou vyhostil, ale co s těma policistama a úředníkama kteří to odmítají řešit? Vždyť ti jsou mnohem horší. A na vrcholu piramidy zla stojí volič, který odmítá situaci řešit. A podobných případů je v Evropě spousta. Například masové znásilňování dívek v Anglii. Taky jim dlouhé roky nikdo nepomohl.

Píšete: "A kdo dělá, nebo připouští něco, co je skrz naskrz negativní, škodlivé a dokonce nebezpečné?". Já Vám na to odpovím. Jsou to Evropané. Ti zdědili po svých předcích ekonomicky prosperující a bezpečné země s nízkou kriminalitou. A co odevzdají svým potomkům? Peklo. Například ve Švédsku, GB ale i jinde se zase začíná praktikovat ženská obřízka. Nádherný příklad úpadku civilizace o mnoho století zpět. A vinu opět nesou původní obyvatelé, kteří to pod záminkou tolerance akceptují a svým způsobem tak podporují. To současná evropská generace je likvidátorem toho, co tu po staletí budovali naši předkové.

Chlapci z Afriky uvěři tomu, že se tu budou mít lépe, že se o ně někdo postará, tak se vydali na cestu. Nic víc.

37 1
možnosti
PK

P54a35v13e80l 10K50i91l96i66k

30. 6. 2017 12:26

Vemte si výsledky podzimních voleb a současné volební preference. Kolik lidí u nás si uvědomuje, že se v Evropě něco děje a že nám možná hrozí nějaké nebezpečí? Lidé si pouze myslí, že nechtějí, aby to u nás dopadlo jako ve Švédsku, GB, Francii nebo Německu. Ale u voleb se to v žádném případě nijak neprojeví.

17 0
možnosti
VJ

Tak. A teď si, z pozice EU, definujme, co to je rozumný. Dámy a pánové?

1 0
možnosti
Foto

No, mně do téhle škatulky stačí, když má někdo pud sebezáchovy...

9 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám