Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezkej název blogu, líbí se mi :)

Ale jinak, není to sice podstatné, ale ona GB stejně byla tak trochu mimo Unii vždy...furt trvala na tom, že se tam bude jezdit vlevo, furt ta konzerva trvala na své libře atd atd...jejich rozhodnutí fakt nemá nic společného s případným "diktátem Bruselu", ono se stačí i podívat na to rozdělení názorů v GB generační a konec konců i geopolitické, že ten odchod je hodně o něčem jiném :)

0 0
možnosti
Foto

Jak to myslíš, že, cituji Tě - "jejich rozhodnutí fakt nemá nic společného s případným "diktátem Bruselu" " ??? Kdyby to nemělo nic společného s diktátem Bruselu, tak proč k tomu podle Tebe vlastně vůbec došlo, notabene v tuto dobu?

5 0
možnosti
Foto

Myslím to tak, jak jsem napsal ... GB v Unii jako takové tak, jak je dnes chápána nejen ekonomicky, ale hlavně politicky, nikdy vlastně nebyla :) Vždycky stála mimo, vždycky ta stará konzervativní matička Old England byla svá a chtěla zůstat svá :)

Proto Skotsko je jiné...Severní Irsko jiné :) A doba, kdy se tak stalo, imho žádnou roli nehraje :) V každé době najdeš něco, s čím můžeš spojovat něco jiného...a ono to žádou jinou, než tu časovou spojitost mít nebude :)

Podívej, já netvrdím, že je to špatně nebo dobře, že se svět nezmění nebo změní....on to neví ve své podstatě nikdo, co a jak bude :) Ale faktem je, že "Brusel" nikdy neměl sílu a moc něco Británii diktovat...

0 0
možnosti
Foto

Hmm, no uvidíme, doba je těhotná událostmi, jak by řekl Shakespeare...:-)

4 0
možnosti
Foto

GB byla z historických důvodů už kvůli svému, ale nejen, ostrovnímu statusu vždy jednou nohou v Unii, zatímco tou druhou v ní nikdy nebyla. Se zbytkem EU nebyla propojena ani společnou měnou, ani Schengenem (účast jen na bázi policejní a justiční spolupráce) :) A to nemluvím o spoustě jiných výjimek :)

Něco jiného nastane, pokud by třeba chtěla odejít i Francie :)

0 0
možnosti
Foto

Mně se ten název teda vůbec nelíbí - je totiž ta EU, nikoliv to EU. :-)

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, špatně jsem přečetl... Takto napsáno je to samozřejmě naprosto v pořádku. Sám sobě dávám mínus:-)

0 0
možnosti
Foto

Omlouvám se, špatně jsem přečetl - takto napsáno je to samozřejmě naprosto v pořádku. Sám sobě dávám mínus:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám