Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J71a87n 17R51á44ž

13. 4. 2016 20:14

Skutečně, zcela bez ironie, se obdivuji trpělivosti zejména zde pánů Kroupy, Hermánka, či Škrvny, s jakou se věnují diskutování (zde,) s panem Polickým, i když musí vědět, že žádný prokazatelný fakt a žádný důkazně podložený argument nemůže prolomit hradbu jeho dogmat.

Já to vzdal, neb jsem dospěl k názoru, že diskutovat s p.Polickým má stejný praktický smysl, jako hrát šachy s holubem. Ten by se jen procházel po šachovnici, shazoval figurky a vydával z hrdla stále dokola svoje Vrkůů, bez ohledu na to co říkáte, či děláte Vy a s šachem to nemá nic společného.

2 0
možnosti

Veliká karma R^

Taky mě napadlo, že tajné služby dostaly "shora" od Frau Merkel a spol. rozkaz, aby nad migrací zavíraly oči. Protože by těm papalášům nahoře hrozilo, že jim Arab uzavře petrodolarový penězovod a Turek pustí stavidla.

Inu, tak to dopadá, když v čele EU, Německa apod. stojí psychopati, pro které je vlastní svědomí méně než petrodolary ze zemí, kde vládne totalita horší hitlerovskému nacismmu (Saůdská Arábie) a frustráti, kteří se západní společnosti mstí za to, že jim někteří její příslušníci ublížili.

7 2
možnosti
JT

Pan Polický a jiná sluníčka odsuzují jednání na základě kolektivní viny ale jaksi jim uniká, že oni naopak jednají na základě kolektivní neviny. No a události jim za pravdu nedávají. N E D Á V A J Í, pane Polický.

3 2
možnosti
Foto

Kolektivní nevinu pokud vím nikdo neprosazuje nikdo pokud vím podle ní nejedná, je to nesmysl.

Naše zákony jsou založeny na presumpci neviny každého JEDNOTLIVCE.

1 0
možnosti
Foto

Lidská práva za každou cenu nejsou "Obluda". Je to základ SVOBODY!!

Je to to čím se lišíme od režimů, které mají v SA, jaký propaguje Daeš...

Radikálové by se k nám dostali i jinou cestou. Jednodušeji a bezpečněji. Když tedy pominu fakt, že tisíce radikáů z EU odešlo a mohli by se zcela legálně vrátit na svůj pas.

Ti co přichází bez znalostI situace u nás, bez znalosti jazyka a bez znalosti prostředí -ti cizinci mezi radikály-nejsou zdaleka ti nejvíc nebezpeční-ti teroristický útok nejsou schopni u nás provést (minimálně ne sami). Pro spáchání terorismu v Evropě jsou efektivněji využitelní ti co se v Evropě narodili nebo tu žijí dlouhodobě od dětství.

Co, ale efektivně mohou splnit radikálové mezi uprchlíky je vyvolávání nenávisti vůči uprchlíkům lidmi jako jste i vy a následné zvyšování napětí ve společnosti. To pomáhá radikalizovat Evropany (často i Evropany etnicky), kteří pak ty útoky páchají.

0 19
možnosti
Foto

Až vy porozumíte mezinárodnímu terorismu, tak já začnu studovat atomovou fyziku...

9 1
možnosti
OK

Kde se ten terorismus bere? Když se dívám na dějiny terorismu počínaje židovskými sikarii, částečně tam spadá třeba i řádění radikálních husitských hord, v době nedávné tu máme RAF, IRA, ETA apod., dnes muslimské teroristy, tak má to vše nějakého společného jmenovatele?

1 0
možnosti
Foto

Ano, má. Nenávist klidu.

3 0
možnosti
SB

Karma tomuto článku i jeho autorovi.

8 0
možnosti
Foto

O Německo bych se nebál, bojme se o sebe! Jsme oproti nim v jiné kategorii.

Berme ale také v úvahu, že se tím teroristům přístup usnadnil, nikoliv umožnil, protože cesty by si našli stejně.

3 1
možnosti
Foto

To je naprostý nesmysl. Říkat "on by to udělal stejně", když jsem zanedbal mu v tom zabránit, je ten nejhorší alibismus.

0 0
možnosti
PS

No před pár měsíci by vás označili jako paranoidního zoufalce.To že za migrací stojí někdo vlivný tvrdím už přes rok.Zde můj blog datovaný 25.7.2015 kde vše uvádím.Po uveřejnění blogu se strhlo něco jako hysterie s tím,že moc sleduji filmy a měl bych vyhledat psychiatra.

http://petrskrivan.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=470308

PS:samozřejmě karma

6 0
možnosti
OK

Ze zbraní mám nejraději břitvu pana Occama.

0 0
možnosti
JJ

Dokonalé,karma.R^R^[>-]

5 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám