Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J62a91k40u13b 46M43a40c87h

8. 4. 2016 7:44

Pane Kroupo, líp se to nedá popsat.R^R^R^

2 0
možnosti
SK

Například civilizovaná země Japonsko má jasno. Muslim cizinec nedostane trvalý pobyt natož občanství. V podstatě je jasně dáno ,že je islám dobyvačný a tudíž nežádoucí.

3 1
možnosti
VV

Nesmysl. Nevite o Japonsku vubec nic.

0 0
možnosti
JC

Dovolím si to velmi radikálně zestručnit:

Když k nám na dovolenou přijedou nějací muslimové, ať již za návštěvou našich středověkých památek či za lázeňskou rehabilitací zdravotního stavu, nemusí se obávat, že ji nějací fananatiční křesťané budou usilovat o život, nebo že se připletou nechtěně k nějakému politicko-náboženskému či jakémukoli jinému veřejnému atentátu.

3 0
možnosti
DD

Je logické, že lidé argumentují a jednají emotivně. Jsou už takoví. Pak se dějí věci, kterým intoši nerozumí. Tak po staletí probíhaly pogromy na židy. Je to sice hnus, ale co naplat. Lichvařili nekřesťansky, štvali lidi, podpláceli panovníky a lidem holt občas bouchly saze. Nemusím schvalovat paušální útoky na kohokoliv, ale to je tak asi všechno, co s tím můžu dělat. Dialektika dějin je neúprosná. Musulmani v Evropě jsou další na řadě.

0 4
možnosti
FV

Kuk, Vláďo. Jste frustrován, že jsem zpátky? Neměl byste mě nenávidět. Kdo Vám zařídil tu véču od rádia City, aha?

K tématu - myslím, že pan Indruch má z větší části recht. Také cítím jisté rozdmýchávaní nenávisti, spolčování pramenící z frustrace než z reálné hrozby. Tak třeba tady, V Nový Vsi U Budějc, jsem neviděl musulmana ani jedinýho. Ale všichni místní brcani jsou hrůzou bez sebe a o ničem jiném skoro nemelou. :-)

2 11
možnosti
Foto

Nejsem frustrován, neb jste mi tak nějak ukradenej:-)

7 0
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že kdokoli, kdo zlehčuje nebezpečí islámu, je, díky tomuto faktu sám nebezpečím pro tuto komunitu.

A cokoli se zde řekne proti Islámu, by mělo být vyslyšeno.

13 1
možnosti
JR

J57a75n 68R64á61ž

7. 4. 2016 12:52

Obávám se, že lidé, kteří podporují multikulturalismus profesionálně, se stanou veřejnými nepříteli. Prostě to z nálady veřejnosti a stupně ohrožení vyplyne. A budou moci se ohánět demokracií jak chtějí. Tlak veřejnosti se na to ohlížet nebude. Oni tu situaci svými postoji vyprovokují a budou muset nést následky. Líto mi jich nebude!

Naivní hlupáci, kteří skutečně v tuto nebezpečnou utopii (multikulturní soužití) věří buď pochopí, nebo to také odnesou. Ale těch mi líto bude.

2 1
možnosti
SB

Vláďo, máš ode mne karmu.

Vážím si tě čím dále, tím více.

3 0
možnosti
JM

Karma a souhlas. Taky mě to včera dožralo a už jsem měla rozepsán blog, ale pak jsem to nechala být. Trollové s vlastním blogem už by měli být za hranu, viz blog p. Matušky o 100 lidech, kteří v ČR nechtějí muslimy. Když píšete proti islamizaci, musíte mít zdroje, odkazy ke každé blbině, co napíšete, ale tyhle sluníčkové bláboly si můžou psát, co je zrovna rozesměje u piva

14 0
možnosti
PK

P15a80v55e56l 37K68u28l91a

7. 4. 2016 11:30

"Nepamatuju si přesná čísla, ale se současným stavem politiky Evropské unie v tomto směru nesouhlas ani v jedné z vyjmenovaných zemí nešel pod 70%, naopak někde to bylo i přes 80%. Jak je tedy možné, že vlády zemí a Evropská unie tak okatě kašlou na vůli svých občanů?"

Vy si vážně myslíte, že vláda, jakákoliv, která vzešla z parlamentních voleb, by měla průběžně korigovat svoje rozhodování podle průzkumů veřejného mínění? Opravdu jste o tom přesvědčen?

2 4
možnosti
MB

Provádět korekce vladních postojů, které jsou momentálně pohříchu spíše postoji eurounijními, např. ve věci žárovek, vysavačů, pomazánkových másel a podobných provozních prkotin jsou snad uplně něco jiného, než je současná migrační krize, nejpalčivější problém EU od jejího vzniku. Nebo ne ?

2 1
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám