Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Některý z těch tureckých Bazilišků se už nechal slyšet, že v žádném případě si EU v tureckých táborech nebude vyzobávat syrské azylanty, Turci je prý budou vybírat a přidělovat sami.

Pochybuje někdo o tom, že tohle je pro islámský svět ten nejfikanější a nejjednodušší způsob, jak dostat legálně do Evropy vycvičené džihádisty?

0 0
možnosti

Merkelová nikdy nechtěla omezit přísun migrantů do Evropy. A protože to už nešlo balkánskou ilegální cestou, vymyslela "legální " cestu přes Turecko.

Konečným cíl Merkelové je pořád stejný, a sice zamořit Evropu rovnoměrně migranty z Arábie a Afriky v ideálním režimu:

"ááá.. tak dnes nám hlásí Turek 500 ilegálních migrantů odvezených z řeckých ostrovů a vybral nám 500 "Syřanů" ze svého tábora, tak je dnes šoupneme třeba... no třeba... hele, Poláci už dlouho nikoho nedostali!"

Samotní migranti se ve skutečnosti stanou zbožím, novodobými otroky... hračkou Merkelové v gigantické apokalyptické hře.

No tak, kluci a děvčata, to se na to budeme jen tak koukat jako na sci-fi v kině?

2 0
možnosti
Foto

Ten plán výměny kus za kus je opravdu šílený. A stejně dává stále příležitost pašerákům lidí. Někteří lidé si tak mohou vydělávat jako nelegální imigranti. Když tento člověk dvacetkrát nelegálně připluje do Řecka a dvacetkrát je vrácen zpět do Turecka, tak tím umožní dvaceti Syřanům legálně imigrovat do zemí Evropské unie.

2 0
možnosti

D25a40v37i17d 73V32l37k

11. 3. 2016 10:38

Teda vtom Vašem podání je ta Merkelová ale démon. Já myslím že je to trochu jinak. Podle mne je to ješitná stará bába, odtržená od reality. Má evidentně problém přiznat chybu, aby nepoškodila auru evropské císařovny a nešla do důchodu s ostudou. A pak oni ti Němci si vyzobou z těch uprchlíků vysokoškoláky a pár těch co chtějí dělat a mají nějaký obor co se jim hodí a ten zbytek přerozdělí. Něco dostaneme my ostatní poddaní v EU. Něco se vrátí domů a něco jim tam zůstane. Nakonec jak je znám z toho zase vylezou vítězně.

1 0
možnosti
Foto

Také se obávám, že Němci si své uprchlíky vytřídí a ten problémový "odpad" přerozdělí třeba nám.

1 0
možnosti

J59i10ř56í 67J63o69n47á56š

11. 3. 2016 10:15

Pane Kroupo,mluvíte mi z duše.Ale tyhle kšeftíčky paní A. nás ještě přijdou draho.Zatím se to ještě nerozjelo,ale až to začne,tak se můžeme pomalu rozhlížet,kam emigrovat.No,v Evropě už asi místo nebude.Tak asi jen Vatikán???:-)R^[>-]

2 0
možnosti

:-).....Výborně napsáno ! Erdogan udělal kšeft století a EU v čele s Mutti Merkel mu to to, jak oslíci, poslušné kývla ! R^R^R^

6 0
možnosti

Nebo mu multi nadšenci tuto dohodu připravili na stříbrném podnose ?

Mohu si o těch "elitách" co nás ženou do pekel myslet cokoli. Ale to že jednají jak s IQ ševelící trávy neznamená že jsou tupí.....

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám