Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J50a46k66u69b 37M90a28c24h

4. 3. 2016 11:48

R^. Pořád nějak nechápu jak to funguje. Chci bydlet, chci se trochu oblékat, jíst, potřebuji trochu tepla a světla. Za vše platím a proto musím pracovat. Nechci se stát bezdomovcem. Jak oni to ti aktivisté nebo squatteři stihnout?

Že by jako normální občané pracovali, to asi ne? Kdo je tedy živí? Nebo že by pracovali v noci ( to není na aktivisty vidět ) a ve dne aktivistovali? Nebo že jsou to tak trochu paraziti bojující proti systému, který je živí? Poučte mne.

0 0
možnosti

.... enem škoda že v tem nejedou exekutoři,- s tema dravcama by to bylo v ólrajtu během dopoledne,- by ty smažky nestihli ani přistát v absťáku V!

2 0
možnosti
Foto

I45v35a95n 50M82a36r43e57k

2. 3. 2016 14:30

Tak jsou to "aktivisté" či squatteři ? Nevidím v nich žádný rozdíl ,takže RvRvRv

1 0
možnosti
Foto

Jak jsem nakoupil, tak prodávám...

2 0
možnosti
Foto

Obávám se, že kdyby se jednalo o jinou skupinu squaterů, na jiném místě, kteří by nijak nefigurovali v souvislosti s nedávnou demonstrací, tak byste si jich ani nevšiml.

1 7
možnosti
Foto

Tak to jsou Vaše obavy liché. A to nejen kvůli tomu, že jsem Žižkovák...

0 0
možnosti
Foto

Chceš říct, že schvaluješ nelegální užívání cizího majetku, nerespektování zákonů a nedodržování smluv? Fajn, Tvůj boj...

6 0
možnosti
Foto

Tak snad tam policie nepošle jen dopraváky v reflexních vestách a s pokutovými bloky v kapse.. Ale jednoduché to nebude. Zastánci Kliniky moc dobře ví, co dělají a opět jsou připraveni rozpoutat svůj boj za každou cenu. Vášně budou létat všemi směry.

2 0
možnosti

J60a46n 60R95á69ž

2. 3. 2016 12:22

Nevíte někdo, kdo byl smluvní stranou smlouvy o bezplatném užívání prostor té podivné "Kliniky"

Klinika není subjekt práva, tedy smlouvu uzavřít nemůže. Takže to musela být fyzická osoba, která je taky právně i hmotně odpovědná za vyklizení. Na tu musí směřovat postih za užívání nebytovych prostor bez právního důvodu po 1.3.2016 a musí vrátit neoprávněný majetkový prospěch, ve výši tržního nájemného do doby vyklizení a musí platit marně vynaložené náklady státu v souvislosti s případným zásahem policie.

To je právně relevantní postup.

9 0
možnosti

Napsal jsi to skvěle, Vláďo, a máš ode mne karmu.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám