Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VA

Vladimíre, opět mi mluvíte z duše ;-)R^ Ovšem s velkou pravděpodobnosti se na Vás vrhnou antiruské strašilky 8-o

0 0
možnosti
JR

J40a82n 62R19á63ž

8. 10. 2015 15:50

Každému, kdo se pozastaví nad logikou článku doporučuji sestavit seznam diktátorů, kterým pomáhá Rusko, na straně jedné a seznam diktátorů (v Africe, dálném i středním východě), které podporují USA.

Mně vyšlo Rusko 2 a USA 12. Možná vyjdou jiná čísla, ale poměr se zcela jistě ve prospěch USA nezmění.

Tak vo co go, když se Rusové rozhodli podpořit Asada?

Za článek Karma!R^

7 0
možnosti
AS

A51d84a21m 88S96t70a48v34a

8. 10. 2015 14:21

"....rozšiřovat sféry svého vlivu....": Autore, a vám se ve sféře vlivu USA, ve které nyní žijeme, žije snad špatně? Zatím je velká neznámá, jak by se žilo ve sféře vlivu Ruska. Já osobně to nevidím tragicky, věřím v dobrou vůli demokratizace Ruska,  nicméně...

2 4
možnosti
Foto

Nejde o nás, ale o Sýrii...

2 0
možnosti
Foto

Právě mně tady za uchem v TV hřímá Stoltenberg cosi o nepřijatelném narušování území NATO (vzdušného prostoru Turecka) agresivním Ruskem operujícím v Sýrii a o  odstrašující síle NATO, odhodlání NATO, nasazení NATO, apod. Všechno proti Rusku!

Tak se ptám - kolik mělo NATO času nějak (jakkoli) vyřešit IS a v podstatě i Sýrii? Co udělalo? Nic! Turecko si namísto toho začalo řešit Kurdskou otázku.

A ještě jsem se konečně naplno dozvěděl, proč musí Asad jít - protože je "proruský a proiránský"! To je opravdu "demokratický důvod" jak bolavá noha!

Za článek karmu. R^

11 1
možnosti
Foto

J67a47k59u32b 30R32o59t70h

8. 10. 2015 13:23

Je mi skutečně vcelku fuk, zda Rusové v Sýrii zasahují. Jen mne serštve, jak a) tvrdí cosi o boji proti IS, a zatím masí jejich nepřátele, b) zasahuje způsobem, který by US nikdy nebyl tolerován, c) živí se dlouhodobým a masivním tlakem na USA, aby v Sýrii nezasahovaly či poté alespoň jen sporadicky. Kvůli Ruskem mohutně přiživovanému veřejnému mínění (a Bohu žel i kvůli blbosti Obamy) měly a mají US v podstatě svázané ruce a přesto dokázaly odvést slušnou práci. I když (a nepodezírám je z neznalosti fakt) jsou neustále místními putinisty a antiami podezírány tu z onoho, tu z tamtoho, a dopady jejich boje na velení a strukturu IS jsou totálně umenšovány. Podotýkám, že tak svázané ruce Rusové nemají.

5 3
možnosti
JT

Bombardovani nemocnice eni slusna prace, rozvraceni funkcniho statu taky ne.

1 1
možnosti
JC

R^ Povedlo se Vám to, pane Kroupo. Trefa, ale někteří Vám to neodpustí;-)

5 5
možnosti
Foto

Když jste už i Vy napsal takovýto článek, pak je to se západní politikou nahnutý. Za mě karma.

4 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám