Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Inu, Vláďo, vy jste přeci jen hlava - přijít na takovouhle věc! ;-D

1 0
možnosti
Foto

Ja s vami souhlasim, ale zkuste mi popsat vas postup, jakozto osoby s cilem postupovat, jak navrhujete, ktera prijela na misto pripluti takove lode ... dejme tomu, ze vas takovych na miste bude i vic nez deset

0 0
možnosti
Foto

S Vaší argumentací lze plně souhlasit.

1 0
možnosti
JR

J32a58n 82R35á90ž

19. 6. 2015 17:57

Opakují znovu a znovu: Itálie neplní svůj závazek ze Schengenské smlouvy, že nebude pouštět na území EU nikoho, kdo nemá platné vízum členského státu nebo nemá přiznán, podle pravidel Mezinárodní úmluvy o právní ochraně, status uprchlíka. Naprostá většina těch ilegálů status uprchlíka ani dostat nemůže, nesplňuje kritéria.

Tak buď se smlouvy a dohody v EU budou dodržovat nebo ať se ten spolek rozpustí.

Italové na ochranu vnější hranice "Schengenu" dostávají miliony Eur, tak proč brečí,kdyz si ten průšvih zavinili. Brusel nemá žádnou pravomoc nařizovat Itálii aby uzavřené dohody porušovala, a běžence přijímala. Tak nechápu kde je problém, aby se lodě s běženci nevpouštely vůbec do teritoriálních vod EU.

Jen idiot nepřizná že udělal chybu, ale domnivam se, že Bruselská věrchuška svou chybu nepřizná

9 1
možnosti
JM

To je taková klička. Hranice se bez platných dokladů překračovat nesmí. Ale když v té zemi potom zažádáte o politický azyl, jednáte podle zákona a za nelegální překročení hranice stíhán nebudete. On je to stejně jen přestupek. Ty zákony jsou důsledkem mezinárodní smlouvy, kterou představitelé vlády podepsali.

1 0
možnosti
JR

J33a96n 12R12á64ž

19. 6. 2015 17:58

Kterou mezinárodní smlouvu myslíte?

4 0
možnosti
MK

Ilegál  nemá právo na volný pohyb, proto by měl být okamžitě internován a vyhoštěn. Přestaňte nás už krmit, že se jedná o uprchlíky, pokud  tedy za uprchlíka nepovažujete  člověka, který "prchá" za lepším, pokud možno bezpracným. A války či nepokoje.  Afrika je v tomto směru pořád konstantní, občas se to tam mydlí, občas je ten nějaká jiná kalamita. Války na středním východě byly (7 denní, Libanon, Irák-Irán , nebo arabská jara, Libye atd.), jsou (ISIL) a budou (???). Nikdy ani z Afriky ani z Arabie nebyl takto hromadný exodus. Tedy ani výmluva na válku není oprávněná. Právo na azyl má každý, ale žádná země není povinna azyl poskytovat. Tedy žádném ohledy!!!!

12 0
možnosti
JR

J66a97n 56R66á67ž

19. 6. 2015 18:04

Omyl, právo na asyl každý nemá. Právo na asyl, tedy právo na právní ochranu mají jen ti, kdo splní velmi přísná kritéria. Kdo je nesplní musí být vyhoštěn, tedy musí mu být odejmuto právo pobytu. Tak to bylo sjednáno i v mezistátní dohodě o volném pohybu osob.

V EU se tento princip bohužel neuplatňuje!

6 0
možnosti
Foto

Ten Schengen nám byl čert dlužen. I v těch USA jsem viděl kontrolní bod mezi jednotlivými státy Unie.

Konkrétně mezi Nevadou a Arizonou.

6 3
možnosti
GK

kde? to by me zajimalo. Loni na podzim a letos na jare jsme tam dost najezdili a x-krat prejizdeli na ruznych mistech hranice mezi Nevadou a Arizonou a nikde nikdo nebyl.

3 0
možnosti
Foto

Má člověk právo usadit se a žít kde chce pokud jinému člověku nezasahuje do jeho vlastnických práv?

0 0
možnosti

Jsou 3 možnosti, jak se někde usadit, aniž by to zasahovalo do něčích vlastnických práv:

1) najít si "území nikoho" jako nedávno v případě vzniku Liberlandu;

2) vybagrovat si někde na mělčině nový ostrov, jako to dělají Číňani (nebo jako bylo navrhováno v projektu tunelu a umělého ostrova Adriaport

http://www.lidovky.cz/ceskoslovensko-planovalo-tunel-na-jadran-fg1-/zpravy-domov.aspx?c=A090512_080306_ln_domov_mtr

3) kolonizovat Měsíc nebo Mars.

4 0
možnosti
Foto

Jaké nejen právo, ale i povinnost má subjekt, kterého zákony jsou porušeny?U ILEGÁLŮ JEDINÉ- VYHOSTIT!!

10 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám