Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TP

Šiklová: "Raději se budu mýlit s Amerikou než mít pravdu s Ruskem..."

2 0
možnosti

Vladimíre co to píšeš? Když tebe ovládají média,když ty se cítíš nesvobodný,tak to neznamená,že to platí na všechny.

1 0
možnosti
Foto

Nějak mě připadá, že začínáte psát podobně jak jsem psal já před rokem. Myslíte si pořád, že stát je tu pro vaši ochranu?  :-)

0 0
možnosti

Dávám karmu. R^ I já jsem to sledovala se zděšením. Potom jsem ale z projevu pí. Šiklové vycítila (bez urážky) částečnou stařeckou demenci, jen proto jsem jí víceméně odpustila .Jak jsem vnímala, i pan Klepetko věděl, že je zbytečné ji ubližovat ostřejšími otázkami.

0 1
možnosti
Foto

Je to pro mne nezvyklé, ale opravdu nenacházím nic, kde bych Vám mohl oponovat. Spíše jen upozornit na to, že je to ještě horší v tom, že si to mnozí občané nechtějí uvědomit. Opět zásluhou medií. Jejich dlouhodobé a cílevědomé rozdávání „cukrátek“ slaví úspěch.

4 0
možnosti
MM

Já konečně žiji v době, kdy je každý svobodný tak, jak si osobně dokáže svobodu obhájit, užít, respektovat svobodu druhých a nepodléhat lžím. Já i moje okolí se cítíme svobodně. Je to špatně?

3 0
možnosti
Foto

Je to spíše "naivní"...? Bez urážky.

3 3
možnosti
Foto

Pokud bude od roku 2016 (podle Dienstbierovy "Strategie romské integrace do roku 2020" a textu na str. 40) Česká televize vysílat romské pořady v romštině, potom není vyloučeno, že islámská menšina bude vyžadovat vysílání v arabštině. A vše to zaplatí ze zvýšeného koncesionářského poplatku občané ČR. Ostatně, kdo jiný, ne?

0 0
možnosti
JH

Tak, tak. Kdybych byl performen, ještě bych dodal - slepé kuře našlo zrno...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám