Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Za situaci mohou zemi, které udělují občanství a povolení k pobytu jak ne běžícím páse. Takže ČR a SR nese největší vinu. Naši čechy zvolení europoslanci nenamítli s žádným protinávrhem a proti kvotam hlasovalo pouze 5 z 21 poslanců.

0 0
možnosti
GK

"Navíc to bylo v době, kdy nebyla ani náznakem tak zoufale bezbřehá a rozdavačná sociální politika, jako je tomu dnes v bývalých hostitelských zemích, dnes přesně v těch, co nejhlasitěji volají po kvótách (Německo, Francie, Itálie). Tehdy se ještě ten, kdo chtěl žít v cizí zemi, musel sakra ohánět, aby se uživil. Ne jako dnes, kdy různé sociální podpory a programy nahrazují pravidelný a poctivý výdělek." -

to jste cetl kde? 8-o8-o8-o

0 0
možnosti
LU

Mne je to jedno aké budú kvóty. Som presvedčený, že po vybavení si formalít, na Slovensku nezostane  žiadny utečenec ani jeden deň. 

Do svojich vysnívaných krajín Nemecko, Rakúsko, Británia, Švédsko, to budú mať bližšie zo Slovenska ako z južného talianska.

1 0
možnosti
LC

Kvóty jsou k ničemu ... ale kdepak, význam mají. Padneme společně.

1 0
možnosti
JM

Ve většině diskusí na téma uprchlíků čtu názor, že za vše může USA a EU tím, že rozvrátili režim afrických států. Souhlasím, jenže nerozvrátili režim dnes, ale opuštěním svých kolonií. Možná by bylo lepší místo přidělování "uprchlíků" přidělit každému evropskému státu území v Africe. Dostal by za úkol vybudovat funkční infrastrukturu, odměnou by bylo nerostné a přírodní bohatství. To znamená vrátit se ke kolonialismu. Ať jej sluníčkáři odsuzují jak chtějí, fungoval, a černoušci se měli relativně dobře.

5 1
možnosti
JV

J54i33r12i 42V14r75a27b50e89c

13. 5. 2015 18:21

Co chcete delat ? do plynu? nahazet zpatky do vody ?strilet ?potapet ty lode?Cekam na Vase reseni.

1 2
možnosti
MZ

Buď udá svou identitu a bude vrácen do rodné země nebo bude vrácen na pobřeží, ze kterého vyplul.

Pokud budou zachráněni na moři v mezinárodních vodách, mohou dostat najíst a vysadit na břeh, ze kterého vypluli.

Nedovolit jim vplout do vod zemí Schengenu a pokud vplují a budou chyceni, zabavit loď a vysadit na břeh, ze kterého vypluli.

Zachycen v prostoru Schengenu bez dokladů, buď udá svou identitu a bude vrácen do rodné země nebo bude předán do 3.země, která bude ochotná ho za úplatek přijmout - třeba taková KLDR.

Pokud to bude důsledně dodržované rok-dva, tak příliv uprchlíků ustane. Podívejte se na Austrálii.

2 1
možnosti
JC

Podle fotek a videí těch mořských migrantů nejde o žádné uprchlíky. Jsou to samí mladí muži. Pokud jsou mezi nimi nějací uprchlíci, pak jedině zločinci, kteří ze svých zemí prchají před spravedlností.

Příjem takovýchto lidí je pro nás extrémně nebezpečný. Oni jsou svým dosavadním životem, svou zděděnou kulturou a výchovou s námi naprosto nekompatibilní. Nemají žádnou šanci zařadit se do naší společnosti a splynout s námi. Jediné, co tady mohou zažít, je frustrace, pokoření, nuda, osamělost, vykořenění... a sexuální abstinence. Už jen proto se stanou extrémním nebezpečím. Bude to mnohonásobně horší než s Romy, bude to vlastně úplně nesrovnatelné s problémy, které máme s Romy.

JEDINÉ řešení je posílat je okamžitě zpět do Afriky. Každému dát třeba konzervy na tři dny a vysadit je kdekoli na pobřeží Afriky. A majitele transportních člunů a jejich posádky zavřít, čluny zničit. Na hranici mezinárodních vod a pobřežních vod severoafrických států pak trvale hlídkovat a zasahovat hned tam.

11 2
možnosti
DP

D29a53d12a20k 30P24e86t35r

13. 5. 2015 15:21

Ne k ničemu, ale na prd. Kdo podporoval, zvláště vojensky, slavné arabské jaro, měl by  běžence zaopatřit.

3 0
možnosti
Foto

A kolik běženců  z kolika zemí Arabského jara míří do Evropy...? Fakt si myslíte, že z nich je jich nejvíce...?

2 1
možnosti
Foto

Etatisté kvóty potřebují, protože bez nich by byli bezradní.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám