Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jsem nad tím zamyslela a máte pravdu. To s tím prověřováním u VZV je blbost a měli by to zrušit.

0 0
možnosti
JP

Vládíku ....

"To je pravda, ale já se dnes nebavím o Helze Hepnarové, ale o střelci z Uherského Brodu…" O kom?

2 0
možnosti
FS

To byla segra Olgy, jezdila s ní jako závozník. Ne každý to ví. :-)

2 0
možnosti
Foto

Vladimíre, včera odpoledne jsme na katedře ani neuzavírali sázky (nikdo by nevsadil proti), že dneska Matějka napíše, že jeho by teda nad talířem perdelačky nikdo nezaskočil, protože by ji útočník koupil mezi světla už za rohem, no a vy že vydáte stanovisko :-) Jste jak robůtci. Ale vy vedete v tom, že u vás jsme nebyli schopni předzvědět přesně složení té krmě pro ducha, již nám připravíte.

Každopádně vysokozdvižný vozík nikdo nečekal. Představa, jak se na něm po vzoru Hepnarové řítí Vladimír Kroupa rozjezdit autobusovou zastávku a proti němu tasí svůj pohotový flusbrok František Matějka, patří mezi ty světlé okamžiky idnesových diskusí :-)R^

5 0
možnosti
Foto

No vidíte, tak na mě koukejte být hodný. Mám na dohled vládní speciál a prezidentský vrtulník je hned na rohem...;-D

0 0
možnosti
PV

P30a72v37e61l 70V71é90b42r

25. 2. 2015 11:59

V podstatě bych souhlasil, jenom bych měl určité pochybnosti o tom, že odebrání zbrojního průkazu by vystřílení hospody zabránilo. Takový člověk si zbraň vždycky sežene. Ostatně, pokud vím, většina trestných činů spáchaných zbraní je spácháno nelegálně drženou zbraní.

1 1
možnosti
Foto

Pro 99% občanů není tak jednioduché nelegální zbrań sehnat jak se tu snažíte naznačit.

0 1
možnosti
Foto

Na čem stavíte svůj předpoklad, že pachatel měl nějaké těžké duševní potíže?

Já bych třeba mouše neublížil, netrpím žádnými duševními potížemi, ale když ve mně bouchly saze, tak jsem sednul do auta a jel vrazit jednomu křivákovi pěst do zubů.

Duševní poruchy s tou střelbou nemusely mít vůbec nic společného. Třeba jen prostě přetekl hrnec a odnesli to nevinní. O motivech víme oba kulový a pokud dotyčný nezanechal nějakou zprávu, tak se můžeme jen donekonečna dohadovat. Ale šílenství je snadný závěr, který dobře skryje skutečnou motivaci.

0 0
možnosti
Foto

A to nemluvím o tom, jak skvělej kšeft by to byl pro psychology a psychiatry. Každý rok přezkoušet, pěkně za litr, to máme hezkých 350.000.000,- Kč každý rok.;-)

1 0
možnosti
JZ

Další takový, co by kvůli jednomu magorovi obtěžoval život slušným lidem...

Myslíte si, že razítko od doktora v nějakém kratším intervalu něco vyřeší? Ne, stejně tak jako psychotesty, nebo jiné zásahy do fungující praxe. Vždy to jen přispěje k obohacené některé zájmové skupiny a ve výsledku se nezmění nic. 

Když už zmiňujete tu zdvižku, což je podle mě naprosto liché přirovnání, tak si uvědomte, že to přezkoušení po vás chce zaměstnavatel. Pokud byste používal zbraň v zaměstnání, tak budete přezkušován taktéž.  

Nehledě na to. Cítíte se po přezkoušení z něčeho, co každý den používáte a ovládáte to, odpovědnější, či bezpečnější, nebo jenom iritovaný z neustálého tupého přezkušování?

0 0
možnosti
Foto

Když už jste u toho přezkušování v zaměstnání, tak na to by se vztahovalo nařízení pro držitele ZP skupiny D, a to má interval pět let, takže já se svou ještěrkou mám stále více než jednou tolik náskok. A u ještěrky nejde o chtění nebo nechtění zaměstnavatele, ale o nařízení bezpečnosti práce, které je zaměstnavatel povinen dodržovat.

0 0
možnosti
Foto

Já bych ty ještěrky zakázal úplně. Víte, jakou paseku by s ní mohl nadělat v té hospodě nějaký vyšinutý jedinec?;-)

1 0
možnosti
Foto

Sice na ještěrce umím jezdit dost dobře, ale do schodů bych to asi nedal...:-)

0 0
možnosti
JS

Pane Kroupo, zatím nejrozumnější příspěvek k danému případu. Proto karma. R^

1 0
možnosti

no ke všemu ještě on žel střílel jako profík, s až neskutečnou úspěšností, ani nevíme jestli zabil všechny co tam byli s ním v tom prostoru, či jestli se taky někdy netrefil, ale zatím to vypadá, jako by těch sedm nešťastníků bylo úplně zkamenělých strachy, že se nechali, aniž by se pohnuli či snažili třeba utíkat

0 0
možnosti
Foto

A nemůže to souviset s tím, že se útočník nedokázal smířit s velikostí svého penisu, co myslíte?

0 0
možnosti
OF

Mě by spíše za jímalo na co si vrah stěžoval a jak byly tyto stížnosti řešeny.

Obávám se, že se mohlo,kromě prkotin, jednat i o oprávněné stížnosti.

:-(

0 0
možnosti
Foto

To je přeci vedlejší. Žádná neuspokojená stížnost přeci nikoho neopravňuje k tomu, k čemu tam došlo...8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 2182
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3086x
Bývalý bouřlivák, bývalý rváč, bývalý voják štěstěny, bývalý kalič, bývalý spisovatel. Současný pozorovatel všedností i jinakostí, na které se dnes ze svého skladu vzpomínek dívá úplně jinak, než jak se na ně díval v těch bývalých, bouřlivějších dobách...

 Dum Spiro Spero... 

 

                                

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy

Oblíbené články

Co právě poslouchám